FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 21 mar 2012, 12:35

dime je napisao/la:
sreca je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Sve te silne legende od Mirze,Paje,"Baljka,Muce,Alihodzica itd" su u klubu ili oko kluba bar 10 godina i osvojili smo 1 titulu 2 kupa i nesto malo u Europi a minus 6 miliona maraka.NEDOVOLJNO.
Ovi kakvi god da su ne mogu biti gori od njih.Dati ljudima sansu do kraja sezone.Europa je cilj pa cemo vidjet dalje
koliko vremena su bordo prijatelji u klubu i sta su osvojili i koliko su para napravili
Nisu oni u klubu, oni samo pružaju intelektualne usluge :lol:
Fala bogu da je tako..

A znas kolko su u klubu ? Evo nepunih 13-14 mjeseci racunajuci znaci ovu upravu na celu sa Amirom Rizvanovicem.
BP postoje i malo prije ali kolko veze imaju sa ovom upravom tolko su imalii sa Blekicem i co.
Zapravo u UO ima samo jedan clan BP i jos jedan-dva kao zaposlenici...

Za ovog sto je napisao kako su Paja i Mirza slavno nosili bordo dres...Slazem se sa tim ali gdje su te legende od 1996 pa vamo? Imali su punih 15 godina da preuzmu klub i naprave nesto.Par puta su pokusavali a dug je svake godine bio veci i veci.Oni uz par ovih sto nikad nisu nosili dres (Baljak,Muco itd) su i zavukli klub u dugove od 6 miliona.Sad kad su poslje 15 godina dosli novi ljudi, OBRAZOVANI,mladi,zeljni posla, odjednom bi "legende" u klub? E NE MOZE.

Ovi su za 15 godina osvojili 2 titule prvaka.Znaci svako 7,5 godina jedna titula a ova uprava tu godinu dana... :lol: :lol:

P.S. Mirza Varesanovic nije legenda uopste!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 mar 2012, 12:53

ovo je najveci problem fk SARAJEVA nemamo ZAJEDNISTVA ,uvijek neko smeta nekom opstrukcije sa svih strana imam osjecaj da pola navijaca fks jedva ceka da izgubi da moze srat po druguima.mislim da nam trebaju i legende u klubu i bp i navijaci i svi koji vole bordo boju .al sve je ovo zatrovano oko kluba tesko ce ovo ici,tesko mi je ovo reci al nevidim svijetlu buducnost za fks

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 mar 2012, 12:56

Samo je jedna legenda : Asim Ferhatović "Hase" !
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 21 mar 2012, 13:29

VanBasten je napisao/la:Samo je jedna legenda : Asim Ferhatović "Hase" !
Naravno i niko vise samo on!!! :(
Sad u nedelju nek im ovo bude samo u glavi:SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!! R.I.P.VEDRAN PULJIC!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 mar 2012, 13:53

Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 mar 2012, 13:59

Taman da se isplati Arsenijevic.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 mar 2012, 14:10

VanBasten je napisao/la:Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.
Je l' to znaci da su ovim mladim igracima uzeli otprilike 2 plate ? :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 mar 2012, 14:10

Soni je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Svi igrači koji su nastupili u nedeljnoj utakmici, te svi članovi stručnog štaba, kažnjeni su sa po 1.000 KM.
Suljic ima platu 5 joja.. Znaci jeste...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 mar 2012, 14:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Soni je napisao/la:
Suljic ima platu 5 joja.. Znaci jeste...
Puno je. Znaci lik ce sad 2 mjeseca igrat dzaba, osim ako se ne pokrije premijama. Ne znam kakva je situacija pojedinim igracima, znam za neke da zive s roditeljima i da su im ovo iskljucivo pare sa strane...
Ravnopravnije bi bilo da su ih sviju kaznili sa recimo 20% manje plate. Ovako nekom uzimaju 1 platu, nekom 2 plate, nekom trecinu plate :|
Vidjet cemo kakvog ce efekta imati ta kazna vec u sl. kolu, da li ce da lete po terenu...
Ale Del Piero aleee

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 mar 2012, 14:22

Nece igrati dzaba, nego ce kaznu otplatiti na rate, kao i ostali igraci koji imaju takva primanja.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 mar 2012, 14:28

retro je napisao/la:Nece igrati dzaba, nego ce kaznu otplatiti na rate, kao i ostali igraci koji imaju takva primanja.
Nisam bas mislio da ce bukvalno igrati dzaba i da ce ga ostaviti bez marke. Ali nek mu razvuce na godinu opet mu je to stoja mjesecno. Ko ima vecu platu to mu je nista, dok ovim mladjim to realno vise znaci.
Ale Del Piero aleee

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2012, 14:44

e pa drugi put ce razmisliti kako ce igrati... ;)
po meni milja je malo ,al ne odlucujem ja ...na njihovu srecu.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 21 mar 2012, 14:47

Ma Matko ne smije ići u Mostar jer ima debelog grijeha od kad je igrao Zrinski (navodno provociro publiku i svašta psovo igračima Veleža na utakmici Zrinski - Velež'?????), i zato je dobio crveni karton protiv GOŠK-a da bi izbjego utakmicu u Vrapčićima i kad je bio u Zvijezdi nije smio ići u Vrapčiće jer su mu igrači Veleža poručivali da ne dolazi...... a kolko znam čak su zvali i iz uprave Veleža, sve je to Jović znao i kad ga je dovodio u Zvijezdu i sad vama u Sarajevo....hahaha puno toga vi još ne znate ;) ;) ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2012, 14:51

ee zato imamo vas "zmajceke" da nas upoznate.. :roll: :roll:
hvala ti od srca ,sad su nam sve ladze potonule..otvorio si nam oci ZMAJU... :lol:
FK SARAJEVO.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 21 mar 2012, 15:01

mma_hz je napisao/la:ee zato imamo vas "zmajceke" da nas upoznate.. :roll: :roll:
hvala ti od srca ,sad su nam sve ladze potonule..otvorio si nam oci ZMAJU... :lol:
Pa ja sam ti reko istinu a ti provjeri :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2012, 15:02

Zmajjj je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ee zato imamo vas "zmajceke" da nas upoznate.. :roll: :roll:
Pa ja sam ti reko istinu a ti provjeri :roll:
P a dobro prijatelju moj,ja se zezam malo..naravno sve je moguce.. :?
FK SARAJEVO.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 21 mar 2012, 15:14

Ovdje sve intimusi clanova uprave pa sve ljudi znaju,ne smijes nista ni reci tako da zadnjih par godina mi se cini da ljudi ovdje ne navijaju za FK Sarajevo ,vec za proslu,predproslu ili sadasnju upravu kluba,a jedan klub valjda cine igraci i navijaci,dok bi uprava trebala biti samo njihov servis.
E sad,uprava valja,a ne valjaju igraci! Valjda je uprava dovodila igrace,nisam ja!Trebali bi oni snositi krivicu za krivi izbor,jer dovode igrace koji godinama ne igraju nigdje ozbiljan fudbal i trpaju ih u prvih 11,ali mi vidimo samo nase Comora i Trebinjca kako ne valjaju(obicno su nasa djeca dezurni krivci),bilo bi dobro da samo oni ne valjaju.
Uprava daje podrsku treneru! Koja glupost da se uopste o tome raspravlja,pa covjek je 2 utakmice tek na klupi.Ma jok treba ga smijeniti :roll:
Svi se dizu titula ,prije polusezone ste isto pricali,rekao sam ako bude Evropa nogom se u guzu treba udarati,a sad nisam siguran da ce i to biti,ne sto to ne zelim vec realno gledam na situaciju.

Na kraju,rezultate rada igraca,trenera i uprave pokazuju titule,1 ili 2 za 17 godina je premalo i treba se preastati dizati i spustiti se na zemlju i biti realan i krenuti od nule,a ne palamuditi svake god istu pricu titula,titula bez pokrica.

Nazalost ali tako je,a sad mozete nastaviti pricati price iz birtije koje je cuo vas babo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 mar 2012, 17:51

slika

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 mar 2012, 18:06

A zasto je problem da taj dokument dodje u javnost? Nesto treba kao kriti ili sta?

Ovo bi svakako doslo u javnost vjerovatno u nekoj drugoj formi, ali se nema sta tu kriti.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 21 mar 2012, 18:11

E ne mogu da vjerujem :roll: Klubski dokumenti dostupni javnosti !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []