Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
od kada je Suton cetvorka? I sta ce nam Aaron Jackson u reprezentaciji?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako moj care ? zar si ti zadovoljan vasiljevicem i nesovicem na pleju ? a jackson onakva zvijer ? svasta...Livnjak je napisao/la:od kada je Suton cetvorka? I sta ce nam Aaron Jackson u reprezentaciji?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Aliaga - Turk Telekom 86:89 (Branislav Ratkovica 22p, 2sk, 7as)
nije problem u kvaliteti, nego sam protiv bilo kojeg amera u ekipi! Pa radje bi stavio Sinadinovica na jedinicu nego nekog amera!Papastathopoulos je napisao/la:kako moj care ? zar si ti zadovoljan vasiljevicem i nesovicem na pleju ? a jackson onakva zvijer ? svasta...Livnjak je napisao/la:od kada je Suton cetvorka? I sta ce nam Aaron Jackson u reprezentaciji?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa ako ti zelis da nam repka i dalje ide na EP tako sto FIBA prosiruje broj ucesnika, a ne nasom zaslugom, bujrum, imas sinanovica, vardu itd za pleja...a mogao bi i kikanovic uskocit...hebo jacksona...Livnjak je napisao/la:nije problem u kvaliteti, nego sam protiv bilo kojeg amera u ekipi! Pa radje bi stavio Sinadinovica na jedinicu nego nekog amera!Papastathopoulos je napisao/la:kako moj care ? zar si ti zadovoljan vasiljevicem i nesovicem na pleju ? a jackson onakva zvijer ? svasta...Livnjak je napisao/la:od kada je Suton cetvorka? I sta ce nam Aaron Jackson u reprezentaciji?
da nam je reprezentacija uspijesna netrebaju nam ameri, nego samo da nasi igraci igraju!Papastathopoulos je napisao/la:pa ako ti zelis da nam repka i dalje ide na EP tako sto FIBA prosiruje broj ucesnika, a ne nasom zaslugom, bujrum, imas sinanovica, vardu itd za pleja...a mogao bi i kikanovic uskocit...hebo jacksona...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
to bi moglo tako da imamo 15 igraca koji igraju u najjacim evropskim klubovima i par NBA-ovaca, kao recimo srbija, koja nema amera, al ipak su uspjesni, za razliku od nas, gdje nam u repki redovno igraju igraci iz klubova tipa karsiyaka, enisey, khimik itd....jbg druze, moras shvatiti da mi na kecu imamo vasiljevica, nesovica i gordica...prvi ostario, drugi je vise za saha, ne kosarke, a treci je jedini solidan i koliko toliko dobar....i sad, aaron jackson igra u najjacoj ligi evrope, za viceprvaka bilbao, i on nema mjesta kod nas zato sto je amer !? prijatelju, ja se vise radujem i skacem kad domercant zabije trojku neg teletovic, koji je ujedno iz mog grada i nas najbolji igrac...ja mislim da su domercant i bajramovic jedini igraci koji nikad nisu odbili poziv il da prevedem "nisu bili bolesni kad repka igra" a par dana poslije, za svoj klub odigraju 35 min....sto prije prihvatis amere u repki, bice bezbolnije za tebe....Livnjak je napisao/la:da nam je reprezentacija uspijesna netrebaju nam ameri, nego samo da nasi igraci igraju!Papastathopoulos je napisao/la:pa ako ti zelis da nam repka i dalje ide na EP tako sto FIBA prosiruje broj ucesnika, a ne nasom zaslugom, bujrum, imas sinanovica, vardu itd za pleja...a mogao bi i kikanovic uskocit...hebo jacksona...
radje gledam ekipu u B-Diviziji nego ekipu sa amerom u njoj!
Imamo dovoljno talenta za uspijehe, treba na tome raditi da ti nasi talenti igraju za BIH, a ne strani!
neznam za vas, ali ja sam apsolutno protiv ove nove mode!

Imamo dovoljno talenta za uspijehe, treba na tome raditi da ti nasi talenti igraju za BIH, a ne strani!
neznam za vas, ali ja sam apsolutno protiv ove nove mode!

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma uredu prijatelju, vidim kakvo je tvoje misljenje, a kakvo moje, tako da nema potrebe da se vise raspravljamo o ovome...ako ti vise volis da nam repka gubi od holandije, moldavije itd , al da su tu samo nasi igraci, ja to postujem...vecina nas ne misli tako, al svako ima svoje misljenje...do pisanja druze....
- legenda reala
- Kontakt:
Jbg tako je sad postalo, Španci kao najajča nacija u Evropi počeli dovoditi strance da igraju za njih, a ne mi .
Ja bi volio da i mi okupimo sve svoje talente i da napravimo ekipu koja će se pitati nešto u budućnosti na velikim natjecanjima od naše djece, ali teško
Iako sa ovim savezom ni to ne bi bilo iznenađenje u budućnosti.
Ja sam za Amera ako će donijeti prevagu u našu korist, kao što je Bo radio za Makedonce ili Holden za Ruse, oni su najzaslužniji za uspjehe ovih reprezentacija
Kad najveće sile u košarci imaju naturalizovane igrače, sa većim fondom igrača zašto ne bi i mi imali.
Pa Srbija je mislim izuzetak da nema nekog stranca u ekipi
Ja bi volio da i mi okupimo sve svoje talente i da napravimo ekipu koja će se pitati nešto u budućnosti na velikim natjecanjima od naše djece, ali teško
Iako sa ovim savezom ni to ne bi bilo iznenađenje u budućnosti.
Ja sam za Amera ako će donijeti prevagu u našu korist, kao što je Bo radio za Makedonce ili Holden za Ruse, oni su najzaslužniji za uspjehe ovih reprezentacija
Kad najveće sile u košarci imaju naturalizovane igrače, sa većim fondom igrača zašto ne bi i mi imali.
Pa Srbija je mislim izuzetak da nema nekog stranca u ekipi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
znaci sa Gordicem na playu bi gubili od nizozemske, moldavije i slicni, a sa Jacksonom bi bili velesila?
ostavimo nesportske cinjenice sada izvan, ali iz sportskog pogleda nevidim toliku veliku razliku izmedju Jacksona i Gordica!
ostavimo nesportske cinjenice sada izvan, ali iz sportskog pogleda nevidim toliku veliku razliku izmedju Jacksona i Gordica!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
cekaj brate, oces li mi prvo reci da li si se salio u ovom postu il si bio ozbiljan ?? ako je ovo drugo, da ne trosim vise tipke za diskusiju....Livnjak je napisao/la:znaci sa Gordicem na playu bi gubili od nizozemske, moldavije i slicni, a sa Jacksonom bi bili velesila?![]()
nisam se salio! Naravno da je bolji Jackson, ali vi pricate koda je on neki kosarkaski bog, bez njega nemozemo nikoga dobiti, snjim idemo po medalje,...Papastathopoulos je napisao/la:cekaj brate, oces li mi prvo reci da li si se salio u ovom postu il si bio ozbiljan ?? ako je ovo drugo, da ne trosim vise tipke za diskusiju....Livnjak je napisao/la:znaci sa Gordicem na playu bi gubili od nizozemske, moldavije i slicni, a sa Jacksonom bi bili velesila?![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma kad naleti onaj lik @milan, on gotivi jacksona i samo nek ti postavi onaj klip o aaronu sto je vec postavljao, al mrsko mi sad trazit...pregledaj ga, pa ako i tad imao misljenje kako nema neke velike razlike izmedju jacksona i gordica i da ovaj amer nece donositi prevagu u nasu korist, onda care ne znam....
Ljudi ja ne znam kako ste tako tvrdoglavi sa ti Amerom. Jackson bi nasu igru unaprijedio za 40 %. Nasa reprezentacija zivi od suta, a Jackson je specijalista za ulaze sto znaci da nam je strasno potreban. Momak moze igrat u NBA ligi bez problema i ne znam zasto bi odbacili takvog igraca.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Može igrati u NBA ligi? Može Summer League,...
Zasto bi ga odbacili? Zato sto nije nas!
Da za nas igraju begic, preldzic, barac, savovic i bogdanovic pa i z. planinic složio bi se ali kako tako svijet više ne funkcionira onda se i mi moramo prilagoditiLivnjak je napisao/la:Može igrati u NBA ligi? Može Summer League,...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A Henry je nas, rodom iz Tuzle.
Kako glupo razmisljanje.
Kako glupo razmisljanje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Čuj Španci počeli dovodit strance. Pa oni su to i izmislili.legenda reala je napisao/la:Jbg tako je sad postalo, Španci kao najajča nacija u Evropi počeli dovoditi strance da igraju za njih, a ne mi .
http://en.wikipedia.org/wiki/Wayne_Brabender
Miljan je napisao/la:C Nedžad Sinanović,Elmedin Kikanović,Ognjen Kuzmić
PF Mirza Teletović,Goran Suton
SF Ivan Ramljak,Ante Mašić
SG Nihad Đedović,Goran Ikonić
PG Aaron Jackson,Nemanja Gordić,Muhamed Pašalić
Edo Bavcic.
Igra dobro.
Dobro igrao na poslednjem prvenstvu.
Igra dobro u odbrani.
Ima veliki broj skokova?
Suton who?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.