Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 14 mar 2012, 18:48

Bravo "stručnjaci"-eto,kako i rekoh ,sad ste očejfili-"mačor" Stevie G. "ručkijo"...e hajte sad o svojoj muci se pozabavite i gledajte da vam QPR neuvale "za oporavak" :lol: , a mi imamo preča posla sad,ok?! ;)
Subota,Sunderland, četvrtfinalna utakmica i još dvije do Wemblaya,pa se možda opet vidimo. :twisted:
Iskreno se nadam da čemo do finala doči-ekipu imamo (ok,ok-ima tu par likova koji bi sad mogli na "hlađenje pod nastrešnicom klupe za rezerve-Drenthe ,na tebe mislim,sinko!") i naravno kao zahvala i poklon Moyesu.Davide M.care-kapa do poda i ostaj još 10 godina bar uz nas! ( quote : na pitanje novinara "Da li čemo Vas vidjeti u ovoj sobi, na stadionu..?" odgovorio je "Iskreno neznam ali da ču ili biti trener,gost ili "seasone ticket holder" to je sigurno!" :D :D :D monarh ! 8-) 8-)
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 mar 2012, 19:09

obi-punk-kenobi dana 29 feb 2012, 19:48
hehe :D ti dragi NTBoLa si pravo zagrijan "anti-protivno" na ove male sa Anfilad,baš ako i treba, to su nam "mala raja " iz mahale/komšiluka/susjedstva. Ok, sad smo im pustili da se pripreme za ovaj "Carling Cup" ali 13. (još jedan utorak-a svi znao kako se je MCFC proveo kao favorit jednoga utorka ;) )
NeToBoLa dana 29 feb 2012, 21:03
Možda dogodine s Donovanom bude treća sreća. :) A Piennar će, po mom mišljenju, ostati. Ne vraća se njemu u Tottenham, ovdje mu je najljepše. Ovdje je kao kod kuće. Eto im Saha za njega. :)

Ovaj QPR se dobro pojačao u zadnjem prelaznom roku ali nešto im se ne da. Koliko sam upratio, dobiju crveni skoro svaku utakmicu. Moglo bi se lagano revanširati za onaj poraz na Goodisonu. Bod se mora osvojiti a poželjno bi bilo sva 3. I onda najstariji gradski derbi u Engleskoj, Merseyside derby, od kojeg očekujem da Norveška oplače. :mrgreen: Znači, siguran sam da Liverpool i to bez prevelikih poteškoća može pasti na Analfield Roadu. Lani ih je penal spasio od poraza u toj rupi, a nadam se da ove godine neće.
3 komada??? Hajde de da vidimo i to haha
obi-punk-kenobi dana 05 mar 2012, 12:08
???ee svašta-ima ljudi a i ludih.
to za tricu čemo vidjeti u sljedeči utorak-a kako vam je krenulo-da vam nebi se Rodwell ponovo prividio što i NTBoLa ti ljepo kaže.
Do tad-pjevuši,mumlaj ili zvižduči onu uspavanku sa Merseyside-a koja ide "Kopites are gobshit..." i tako ti prođe dan do derbyja :twisted:
do tad-sve najbolje.
COYB
hajmo još "redshite" (oba!!!) odraditi kako i zaslužuju i onda da uživamo u zajebanciji!! :lol: :lol: :twisted: :twisted:
COYB
NeToBoLa dana 11 mar 2012, 00:10
Ti živiš u oblacima mala. :P

Mrtvi Liverpool neće dobiti , može samo bod izvući ako bude imao sreće. ;)
NeToBoLa dana 12 mar 2012, 00:27
J.ebe.š Ligu Prvaka sutra ! 8-)

Vidjeti smradove kako plaču na Anfieldu, neprocjenjivo. :)
obi-punk-kenobi dana 13 mar 2012, 22:01
hehehe-sad mali crveni sa Anfilda skakuču,tapšu ručicama i govore "joo,kako samo smo ih raaazvalili!"...da nebi tog šuhveli loba od Stevie G. na poluvrijeme bi išli realno jednaki...ali ima i drugo poluvrijem...pa nije ni bed kad skontaš da su i komntatori primjetili da Moyes je sve manje više karte bacio na FA cup i subotu sa Sunderlendom.A sad narednih 45 minuta,pa šta bude ;) .
COYB
obi-punk-kenobi dana 13 mar 2012, 23:01
Fakat-demoliraše nas cirkusanti.Maa,kad skontaš da su zadnje tri tekme IZGUBILI, a mi u DEVET utakmica za poraz neznamo,ispostavlja se da su se za ovo "šiljili" svo vrijeme ;) -eto jeste očejfili :evil: ...čestitke Stevie G. na hat trick-u a mi se okrečemo suboti i FA cupu.
COYB
I nakon svega ovoga da ostanem ravnodušan :? Nema šanse :P
Neka malo, pa jesmo li komšije ili nismo? ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 14 mar 2012, 20:11

hehe...kako i sam kažeš "pa jesmo li komšije ili nismo!?!" ...pa koće koga ,neg' svoj svoga ;) :lol:
a sad se,srečo, vrati u svoj "crveni ćošak" i tamo raspravljajte ,tugujte i veselite se. Nema viriti preko živice,no no :lol: :P
živio
COYB

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2012, 21:50

Henderson je napisao/la:
obi-punk-kenobi dana 29 feb 2012, 19:48
hehe :D ti dragi NTBoLa si pravo zagrijan "anti-protivno" na ove male sa Anfilad,baš ako i treba, to su nam "mala raja " iz mahale/komšiluka/susjedstva. Ok, sad smo im pustili da se pripreme za ovaj "Carling Cup" ali 13. (još jedan utorak-a svi znao kako se je MCFC proveo kao favorit jednoga utorka ;) )
NeToBoLa dana 29 feb 2012, 21:03
Možda dogodine s Donovanom bude treća sreća. :) A Piennar će, po mom mišljenju, ostati. Ne vraća se njemu u Tottenham, ovdje mu je najljepše. Ovdje je kao kod kuće. Eto im Saha za njega. :)

Ovaj QPR se dobro pojačao u zadnjem prelaznom roku ali nešto im se ne da. Koliko sam upratio, dobiju crveni skoro svaku utakmicu. Moglo bi se lagano revanširati za onaj poraz na Goodisonu. Bod se mora osvojiti a poželjno bi bilo sva 3. I onda najstariji gradski derbi u Engleskoj, Merseyside derby, od kojeg očekujem da Norveška oplače. :mrgreen: Znači, siguran sam da Liverpool i to bez prevelikih poteškoća može pasti na Analfield Roadu. Lani ih je penal spasio od poraza u toj rupi, a nadam se da ove godine neće.
3 komada??? Hajde de da vidimo i to haha
obi-punk-kenobi dana 05 mar 2012, 12:08
???ee svašta-ima ljudi a i ludih.
to za tricu čemo vidjeti u sljedeči utorak-a kako vam je krenulo-da vam nebi se Rodwell ponovo prividio što i NTBoLa ti ljepo kaže.
Do tad-pjevuši,mumlaj ili zvižduči onu uspavanku sa Merseyside-a koja ide "Kopites are gobshit..." i tako ti prođe dan do derbyja :twisted:
do tad-sve najbolje.
COYB
hajmo još "redshite" (oba!!!) odraditi kako i zaslužuju i onda da uživamo u zajebanciji!! :lol: :lol: :twisted: :twisted:
COYB
NeToBoLa dana 11 mar 2012, 00:10
Ti živiš u oblacima mala. :P

Mrtvi Liverpool neće dobiti , može samo bod izvući ako bude imao sreće. ;)
NeToBoLa dana 12 mar 2012, 00:27
J.ebe.š Ligu Prvaka sutra ! 8-)

Vidjeti smradove kako plaču na Anfieldu, neprocjenjivo. :)
obi-punk-kenobi dana 13 mar 2012, 22:01
hehehe-sad mali crveni sa Anfilda skakuču,tapšu ručicama i govore "joo,kako samo smo ih raaazvalili!"...da nebi tog šuhveli loba od Stevie G. na poluvrijeme bi išli realno jednaki...ali ima i drugo poluvrijem...pa nije ni bed kad skontaš da su i komntatori primjetili da Moyes je sve manje više karte bacio na FA cup i subotu sa Sunderlendom.A sad narednih 45 minuta,pa šta bude ;) .
COYB
obi-punk-kenobi dana 13 mar 2012, 23:01
Fakat-demoliraše nas cirkusanti.Maa,kad skontaš da su zadnje tri tekme IZGUBILI, a mi u DEVET utakmica za poraz neznamo,ispostavlja se da su se za ovo "šiljili" svo vrijeme ;) -eto jeste očejfili :evil: ...čestitke Stevie G. na hat trick-u a mi se okrečemo suboti i FA cupu.
COYB
I nakon svega ovoga da ostanem ravnodušan :? Nema šanse :P
Neka malo, pa jesmo li komšije ili nismo? ;)
:lol:, tekmu je Everton izgubio kod Pienarovog fulanja gola tj. zbog njegove sebicnosti. Frajer u 16-tercu na desno od sebe ima ako se ne varam Felainija i jos jednog igraca i on hoce da puca! Tu je tekma otisla u nepovrat za mene.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 14 mar 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 14 mar 2012, 21:51

Stivi trica :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 mar 2012, 01:08

Kod 3:0, čuti EVERTON, EVERTON, EVERTON u svom onom crvenilu, nevjerovatno. Nisam neki navijač ali mi je srce bilo k' o Hum. To je taj duh kojeg ne može niko slomiti. Rezultat boli ali se ne okreću leđa klubu i igračima. Igrači su zakazali, ali nakon toliko odigranih utakmica u zadnje vrijeme i niza od 9 bez poraza, stvarno im se ne treba previše zamjerati. Moyesu zamjeram što nije tražio da se nekad kasnije skroz igra utakmicu. Znam da derby svi jedva čekaju, ali evo obilo se o glavu to. U svakom slučaju, okrenuti se Sunderlandu i FA Kupu pa možda baš i Liverpool isprašiti na Wembleyu.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 mar 2012, 12:07

Ma trebalo se vise po krilima udarat jer bas kod Pienarove sanse decko prodze po lijevoj strani i sansa se stvori medzutim lahko je sad pametan biti.
Who is your čampion??

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 16 mar 2012, 19:09

Ima to moj zeljocity sve svoje-sad se za "prolivenim mljekom nemože plakati"- i da se je više po krilima igralo (čudi me Baines,nekako kao da mi je postao "stidljiviji",nema onih prodora po ljevoj... :cry: :? )...ali onaj momenat kad je Drenthe na centru glupo gubi loptu-ja čir dobijo :evil: :evil: :evil: .
Sutra tekma za spas sezone, i vjerujem da neču biti iznevjeren-ipak u Moyesa se vjeruje :D ;)
IMWT (In Moyes We Trust) :P
COYB

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 17 mar 2012, 01:37

I jače su ekipe pale na Goodisonu, što ne bi i jedan Sunderland ? Nisu oni loši ali je Everton bolji. Naći će Moyes neko riješenje i vratiti ekipu u normalu nakon debakla u derbiju, siguran sam u to.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 mar 2012, 18:15

1:1 eh sad se valja debelo oznojit pa proci Sland!!
Who is your čampion??

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 mar 2012, 18:20

zeljocity je napisao/la:1:1 eh sad se valja debelo oznojit pa proci Sland!!
Valjda cete proci, lakse nam je s vama u polufinalu :)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 mar 2012, 18:29

BeyKopites je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:1:1 eh sad se valja debelo oznojit pa proci Sland!!
Valjda cete proci, lakse nam je s vama u polufinalu :)
To ostaje da se vidi. Samo nesto ste mi poletili pravo ali nema veze uzivajte. Nego nesto mi nije poznato da je ijedan klub u svijetu ispustio toliku prednost nad svojim rivalom kao Lpool vs Man.Utd u tako "kratkom" periodu :lol:
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 mar 2012, 19:30

Nisam gledao utakmicu, radno bilo. :)

Pročitao sam negdje da je Everton imao oko 20 šuteva tako da su ih vile pronosale. Nema veze, nije Sunderland bog zna šta pa da se ne može otići u finale i tamo kod njih.

btw. Povraća mi se kad pročitam u bilo kom tekstu ime Roystona Rickya Drenthea. :evil:
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 21 mar 2012, 10:45

Večeras Arsenal-u subotu Swansea, a u srijedu uzvrat sa Sunderlandom u četvrt finalu FA cupa, onda 31.03. zaključujemo ovaj "pakleni mjesec" sa gostovanjem kod WBA...j**ote raspored! Iskreno bih volio reči da čemo u ta tri ligaška susreta "bar" sedam bodova uzeti i da čemo proči u polu-finale da se ponovo sretnemo sa "našim dragim komšijama s druge strane parka" (a bilo bi strašno dobro -jedno polufinale liveroolsko a drugo londonsko-a takvo če i finale biti!) ali realno, da uzmemo "bar" četiri boda i taj prolaz (ipak postoji i "zamor materijala" kod nas) bio bih sretan. A onda se prelazi ta "magična granica" od 40 bodova o kojoj DM pričao ( i ja se primio na to :oops: ) koja te i praktički ostavlja u sigurnosti premijerligaškoj, a nakon koje je Moyes obečao te sve silne eksperimente na terenu, drugačiju igru i sigurno i zanimljiviji Everton. ;)
COYB

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 21 mar 2012, 19:34

Arsenal je po mom mišljenju najbolja ekipa u ligi trenutno. Neće biti nimalo lako s njima, iako se na Goodisonu igra.
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 21 mar 2012, 21:43

maaa veličine i "veličine" ali ako nebi ono gol (R.R.Drenthe) -ja neznam šta je. Sudije :oops: :oops: :oops: smeče.
Popušismo gol-ok, ali od 27 minute...nigdje Arsenala, nigdje. pričaće o posjedu -ali zasad loptu nevide. potpis!!
Nikica grize-ako on nebude dao večeras gol-nema Boga!!
COYB

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 21 mar 2012, 22:09

Šta je ovim sudijama ? :shock:

Arsenal normala u prvih 10 minuta i više mogao voditi ali kasnije opada taj njihov tempo i Everton kreće po izjednačenje.
Who dares, wins !

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 21 mar 2012, 23:02

jadno jadno...rani gol je jedno što pokazao je Arsenal.
0:1 je rezultat koji je odlično oslikao stvarno stanje na terenu...jednog "igrača" su uvjek imali na terenu više-Lee Mason , ako ne svih 90 minuta a onda su uljetali mu liniske sudije..."bravo majstori, lako je tako!"
Ovakvu igru i zalaganje bih volio vidjeti i u sub protiv Swansea i u utorak protiv Sunderlanda...kako i rekoh ovdje nismo mogli dobiti.(čitaj; sudije)
COYB

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 mar 2012, 23:04

Zaslužili ste ako išta bod, čist gol vam poništen i još je bilo tu sumnjivih situacija. Znamo kako vam je jer smo i mi tako bili zakinuti posljednjih par sezona.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 mar 2012, 23:10

Čist gol je poništen i svirano nekoliko offsidea, ali Arsenal ipa bio bolji za taj jedan pogodak jer su ispočetka imali nekoliko jako dobrih prilika... a što se tiče sudija samo se sjetite kakav je Saha dao gol prošle godine na Emiratesu kad je bio u offsideu jedno 5 metara. :roll:

Mislim da je red da i nama pomognu, iako je mene lično stid toga. Pošto mi je Moyes uz Fergija najbolji trener u ligi i Everton mi je jako simpatičan želim vam sve najbolje u nastavku sezone.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.