Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Soni
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Soni » 21 mar 2012, 20:02

VanBasten je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Yebo li grom majku zabarsku, ovo je prevazislo sve granice :roll: :roll: :roll:
Tamam. Igrao sam dvicu. ODlično.
Takodjer. :mrgreen:
Nadam se da ce Edin zabiti u 90. za poraz od 1:2 :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 mar 2012, 20:03

sanji je napisao/la:I Edinov maneger izjavio da je Dzeko sretan u Man city-u, ako je sretan sto je postao stalna kluba onda su mu pare samo bitne,,,,, **** ovo vise.
pa sta ti ocekujes da ce pricati da je nezadovoljan, da zeli promjenu sredine ? pa sebe bi doveo u jos tezu situaciju. strpit ce se edin do kraja sezone i onda sto dalje od ovog kvazi kluba.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 21 mar 2012, 20:05

Samo sam dos'o da vidim jeste poceli po zabaru. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 mar 2012, 20:05

a možda da se malo trzne i pokaže da mu je stalo da igra i izjavama, možda bi i žabar skonto malo..
pa koliko je puta Balloteli izjavio da je Mancini najbolji trener na svijetu, Tevez mu se izjeeebavo mrtvih nana, familije i evo ga na klupi.. jedino Džeko bosanac uvijek zadovoljan.. ja sve mislim da on u Citiju ima veliku ljubav pa neće da ode-PARE!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 mar 2012, 20:06

Henry je napisao/la:Samo sam dos'o da vidim jeste poceli po zabaru. :mrgreen:
KAsniš tačno 1680 stranica teme :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2012, 20:07

armin je napisao/la:Hart, Kolo, Richards, Zabaleta, Clichy, Yaya, De Jong, Silva, Nasri, Aguero, Balotelli :evil:
Sa ovakvom postavom ide gnajvljenje do bola kroz sredinu ili ti nista ni sa cim i to protiv Celze.Bolje za Dzeku da i ne igra veceras.
Sto bi @Van Basten rekao udariti dvicu i onda se na kraju grohotom smijati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 mar 2012, 20:07

Pa kako glupan ne shvati vec jednom, ovaj napadacki dvojac mu igra vec nekoliko utakmica u nizu, i ostvarivao je uglavnom poraze?! Logicno da se nesto mora mijenjati, cim ne ide. Ne kazem ni da je Dzeko bio od neke prevelike koristi dok je igrao, ali ga je morao sad staviti u prvih 11. (Bio bi on, siguran sam, od puno vece koristi da je igra bar malo podredjena njemu.) Talijan ga jasno diskriminira nekoliko posljednjih utakmica. Jos ce i Teveza uvest u igru u 65. minuti, i to je to. Dakle, ubuduce mu nema ni s klupe ulaziti. Bravo, svaka cast! :twisted:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2012, 20:14

kobe24 je napisao/la:Pa kako glupan ne shvati vec jednom, ovaj napadacki dvojac mu igra vec nekoliko utakmica u nizu, i ostvarivao je uglavnom poraze?! Logicno da se nesto mora mijenjati, cim ne ide. Ne kazem ni da je Dzeko bio od neke prevelike koristi dok je igrao, ali ga je morao sad staviti u prvih 11. (Bio bi on, siguran sam, od puno vece koristi da je igra bar malo podredjena njemu.) Talijan ga jasno diskriminira nekoliko posljednjih utakmica. Jos ce i Teveza uvest u igru u 65. minuti, i to je to. Dakle, ubuduce mu nema ni s klupe ulaziti. Bravo, svaka cast! :twisted:
Bude li fasovao tekmu a to uradio sto ti kazes onda ce onaj seik progledati.Iako je i Sasa Matic je oko sokolovo za ovog beduina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 mar 2012, 20:14

Nista idem gledat Bega, hebo City vise.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 mar 2012, 20:23

Moze li neko postaviti stream za tekmu hvala unaprijed.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 mar 2012, 20:24

Samo kazem bez Edina il Teveza premalo pritiska naprijed , preniski primice bar jedan iz kornera , a odbrana KOLO - ZABA :lol: karanana ..... hajmo Chelsey :mrgreen: nek povedu 0 -2 pa da Edin ima sta stizati :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 21 mar 2012, 20:25

sanji je napisao/la:Moze li neko postaviti stream za tekmu hvala unaprijed.

http://www.sportp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

nadji sebi sta ti odg

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 mar 2012, 20:29

jelle je napisao/la:
sanji je napisao/la:Moze li neko postaviti stream za tekmu hvala unaprijed.

http://www.sportp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

nadji sebi sta ti odg
thx

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 mar 2012, 20:37

Meni drago što big ed neigra, jer je city u **** .
Kratko rečeno, navijam protiv citya (manćinija) do ulaska big eda!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 21 mar 2012, 20:38

Da hoce sad rotirati Balo i Aguero jednu tekmu a Tevez i Dzeko drugu, siguran sam da bi Edin i Tevez bili uspjesniji.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 mar 2012, 20:39

Jeli ima neko SopCast HD mozda ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2012, 20:41

sanji je napisao/la:I Edinov maneger izjavio da je Dzeko sretan u Man city-u, ako je sretan sto je postao stalna kluba onda su mu pare samo bitne,,,,, **** ovo vise.
Redzepagic je jedan od menadzera Dzeke,ima i onaj Njemac...ali Redzepagic je bas glup do bola,iole sposobniji menadzer bi mu davno nasao klub...Edin nije sretan u Cityu,to je prava istina! ne igra,uskoro bi mogao i na tribine,jer ce i na klupi biti jaka konkurencija... Mancini ga ignorise i salje mu poruku da potrazi klub,i Edinu fakat nije lako..nije sve u novc,jer ga Edin ima i vise nego dovoljno..u pitanju je stagniranje,a Edin je Klasa,i u svakom drugom normalnom klubu sa normalnim trenerom bi bio prava zvijezda...Juventus je rodjen za njega,pa i Inter ,jer ako ostane u Cityu on ce jos vise stagnirati,e druga je stvar ako ode Mancini,tada se sve mijenja,mozda to Dzeka i ceka... tek mu je 26 godina,i moze napraviti jos 2 velika transfera u svojoj karijeri,najmanje!.. samo se budala moze zadovoljiti klupom,a ima takve predispozicije i mogucnosti,kao malo ko u Evropi! vidjecemo sta ce biti veceras i kako ce se zavrsiti utakmica pa onda dati mjerodavan komentar!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 21 mar 2012, 20:42

Rusi za normalne konekcije HD
sop://broker.sopcast.com:3912/124716" onclick="window.open(this.href);return false;

Sky Sports HD za malo jace konekcije
sop://broker.sopcast.com:3912/116205" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 21 mar 2012, 21:06

Men se cini da sad vidjeh Dzeku! :?

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 21 mar 2012, 21:14

ovaj balo ko da i ne igra.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.