Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
kad je ulazio Borriello samo sam cekao kad ce vratit Mexesu za ono u Milanu i vratio mu je

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nema razloga za brigu,bez obzira što možemo dobiti teške protivnike iz prve dvije grupe.
LP nikada slabija nije bila nego recimo ove sezone,ja ne pamtim da se ovoliko unaprijed znalo ko su favoriti,ne samo za trofej,već i za polufinalne mečeve.
Engleski klubovi nikada slabiji u LP,a tu je veliki broj ekipa u knock out fazi koji su prije sanjali da uopšte igraju ovo takmičenje.
Ako Hapoel ili OM mogu igrati 1/4 finale,mogli bi i mi,i to sa trenutnom ekipom,sljedeća sezona će dati prave naznake za što smo sve spremni,a ljetni mercato će biti ključan za klub i determinirat će našu blisku budućnost kako u domaćoj ligi,tako i u Evropi.
LP nikada slabija nije bila nego recimo ove sezone,ja ne pamtim da se ovoliko unaprijed znalo ko su favoriti,ne samo za trofej,već i za polufinalne mečeve.
Engleski klubovi nikada slabiji u LP,a tu je veliki broj ekipa u knock out fazi koji su prije sanjali da uopšte igraju ovo takmičenje.
Ako Hapoel ili OM mogu igrati 1/4 finale,mogli bi i mi,i to sa trenutnom ekipom,sljedeća sezona će dati prave naznake za što smo sve spremni,a ljetni mercato će biti ključan za klub i determinirat će našu blisku budućnost kako u domaćoj ligi,tako i u Evropi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
To sam bio i zaboraviojasko_juve je napisao/la:kad je ulazio Borriello samo sam cekao kad ce vratit Mexesu za ono u Milanu i vratio mu je![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Naš najveći problem može biti neiskustvo večine naših igrača, imamo tri igrača koji imaju iskustvo u CL, Buffon, Pirlo i donekle Vučinić, sve ostalo je tanko, sinoć smo umalo ispali upravo zbog tog neiskustva, na ljeto ćemo morati dovesti ta 2 ili 3 igrača koji će činiti prevagu i koji će sa sobom donjeti to neophodno iskustvo.
Ali definitvno stvar koja nam ide na ruku je da konkurencija nije uopšte jaka kao prije par godina. Dosta je anonimusa, valjda će i nas jedan od tih potrefiti u grupnoj fazi.
Deschamp...ions.

Ali definitvno stvar koja nam ide na ruku je da konkurencija nije uopšte jaka kao prije par godina. Dosta je anonimusa, valjda će i nas jedan od tih potrefiti u grupnoj fazi.
Deschamp...ions.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zaboravio si navesti da i Chiellini ima iskustvo u CLBianconeri1988 je napisao/la:Naš najveći problem može biti neiskustvo večine naših igrača, imamo tri igrača koji imaju iskustvo u CL, Buffon, Pirlo i donekle Vučinić, sve ostalo je tanko, sinoć smo umalo ispali upravo zbog tog neiskustva, na ljeto ćemo morati dovesti ta 2 ili 3 igrača koji će činiti prevagu i koji će sa sobom donjeti to neophodno iskustvo.
Deschamp...ions.![]()
![]()
![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mislio sam na utakmice nock out faze, a u tim utakmicama treba ipak imati nešto više, Chiellini je igrao one dvije sezone u grupnoj fazi kao i Marchisio, mislim da obojica zajedno nemaju preko 20 utakmica u CL što je relativno mala cifra s obzirom na to da su obojica ključni igrači u našoj ekipi, dok recimo navedeni trojac ima preko 100 utakmica u CL.
Ž '21!
http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... 7ex+Amauri" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ga gotivim,El Pelado (ako me ikada permabanuju,moj novi nick)

Kako ga gotivim,El Pelado (ako me ikada permabanuju,moj novi nick)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@bianco, ako mozes naci snimak utakmice, rado bih pogledao. Unapred zahvalan 
The Old Lady is back on TOP...
Oxygen je napisao/la:http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... 7ex+Amauri
![]()
![]()
![]()
Kako ga gotivim,El Pelado (ako me ikada permabanuju,moj novi nick)![]()
Strasan igrac, vremenom ce postati starter u to sam siguran. Bez obzira na tvrdoglavost Mistera i forsiranje Bonuccia kavalitet koji posjeduje Caseres ce biti presudan. Takodjer ga gotivim jer daje svoj maximum i vidim neku sigurnost koju kod Bonucia ne mogu upratiti. Jednostavno volim sve Urugvajske igrace nakon Monterove epizode u Juventusu...
Jos kad dodamo da je sposobam da uskoci na svaku poziciju u odbrani, ne vidim razloga da ne igra non stop. Iako je rekao da preferira stopersku poziciju, uloga beka mu ne predstavlja nikakav problem. Kako je vidljivo da Lich ima problema sa formom mogao bi Caseres igrati puno vise . Utakmica protiv bilana bila je vise nego dobra( onaj dio koji je odigrao)...
Daje jos ovakvi igraca, gdje bi nam bio kraj...
@Viking
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... c-milan-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživaj!
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... c-milan-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživaj!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Napoli u finalu
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Očekivano,Siena već drugi gol sebi daje,bit će teško,vrijeme je za taj trofej,no,do maja ima dosta.Soni je napisao/la:Napoli u finalu
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neka Napolija, sigurno će biti veći spektakl i bolja utakmica.
Evo malo navijanja od sinoć.
[youtube][/youtube]
Evo malo navijanja od sinoć.
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Ne bas tako pouzdane vijesti da smo dogovorili transfer ovog igraca za 17 miliona.
http://www.transfermarkt.de/de/matias-s ... 66660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/matias-s ... 66660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Čitao sam o tome nešto i nadam se da ove informacije nisu tačne, bolji je Gaston Ramirez iz Bologne od ovoga.
Ž '21!
Nemoj Ramireza prizivati živ bio,valjda Marrota neće nasjesti i dovesti ga,dosta su nam polovnjake prodavali pod krinkom velikih igrača.Bianconeri1988 je napisao/la:Čitao sam o tome nešto i nadam se da ove informacije nisu tačne, bolji je Gaston Ramirez iz Bologne od ovoga.
Jedan od najizvikanijih igrača u ligi,daleko mu kuća od Torina,uostalom igra na poziciji gdje se očekuju veliki igrači,a i Giovinco mu je konkurencija tako da se ne bojim.
Što se tiče Suareza,vjerovatno postoji interes,ali sumnjam da će biti nešto od toga,možda,ali po nekim mnogo manjim ciframa 7-8M,nikada mi nećemo dati te pare za relativno nepoznatog igrača iz belgijske lige.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 21 mar 2012, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne kažem da treba dovesti Ramireza, ali kad bih birao između Ramireza i Suareza izabrao bih igrača Bologne, gledao sam ga u par utakmica ove sezone i odigrao je pristojno, a i za razliku od Suareza adaptiran je na ligu.
Ja lično da se pitam normalno ne bih dovodio ni jednog ni drugog.
Ja lično da se pitam normalno ne bih dovodio ni jednog ni drugog.
Ž '21!
znaci napoli u finalu ocekivano mislim da smo kvaliteni tim i da cemo slaviti finale se igra u RIMU tako da sanse su po meni 60-40 za juve al ima jos do maja 
- L'Avvocato
- Kontakt:
casillas opet primi amaterski gol iz slobodnog ... frajer fakat ne zna postavljati svoj živi zid niti kako se treba postaviti na golu
i poslije opet neko njega stavlja ispred Gigija ...
i poslije opet neko njega stavlja ispred Gigija ...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma prima amaterske golove, lafo najbolji golman na svijetu, a ne zna živi zid postaviti...Opet bih ja otišao da im očitam lekciju ko je najbolji svih vremena, ali ona tema je prepuna dječurlije pa se olako primaju, došlo je njih par ovdje u nedjelju pa su otišli spuštenog repa. 
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.