Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Na facebooku grupa podrške Marjanu trenutno ima oko 30 000 članova. Mislim da bi svu tu pozitivnu energiju trebalo usmjeriti na drugi način jer Švrakići i Teftedarije se zbog ovoga neće plaho nasikirati. Možda bi bolje rješenje bilo bojkot Hayata, pa kada se skupi veliki broj članova što će dovesti do smanjenja gledanosti to bi (u normalnoj zemlji) trebalo voditi slabljenju povjerenja i umanjenom interesu za reklamu. A pošto je ntv hayat komercijalna televizija od ovoga bi Švrakića i mogla zaboliti glava.
Lično bih volio da se Marjan skrasi na BHT (sutra odmah) jer teško da će ove privatne kuće ponovo dobiti repku a kad se ABD plasiramo na svjetsko svakako će javni servisi dobiti prava. U međuvremenu malo lige prvaka, malo premiershipa, malo željo-slavija...
Lično bih volio da se Marjan skrasi na BHT (sutra odmah) jer teško da će ove privatne kuće ponovo dobiti repku a kad se ABD plasiramo na svjetsko svakako će javni servisi dobiti prava. U međuvremenu malo lige prvaka, malo premiershipa, malo željo-slavija...
Zamisli "Mareta" da prenosi zeljo-slavija 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Regojeee! Pa on bi Travnik-Laktaši napravio uzbudljivovm!Tihi je napisao/la:Zamisli "Mareta" da prenosi zeljo-slavija
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sto se mene tice onaj prganica je marjan za one sa bht-a valja pratiti bih-turska uz zorana

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Valjda ce biti Spaho, on je najbolji od onih sa BHT-a , mislim nije ni on nesto specijalan, ali bolje ista nego nista ...CRNI_SA je napisao/la:sto se mene tice onaj prganica je marjan za one sa bht-a valja pratiti bih-turska uz zorana![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
da zaboravio sam na velida on je dobar 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Kako se zove onaj sto komentarise kad je boks na tv-u? Jel umro on? 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- bilalinho2
- Kontakt:
velid je kreten maloumni koji ne zna pod broj 1 imena nasih igraca izgovorit kako treba akamoli strani cccccccccccccccc najbolji je onaj srbin babic na bht 1 meniCRNI_SA je napisao/la:da zaboravio sam na velida on je dobar
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Kemal BalukovicTihi je napisao/la:Kako se zove onaj sto komentarise kad je boks na tv-u? Jel umro on?
Sto je Marjan u fudbalu(vrh)..Kemo je bio u boksu,sve je frajer znao...a nije umro,ziv je jos...
Baluković skoro isti glas kao Nikitović (za nas sredovječne i starije)
Marjan ce sutra prenositi tekmu na Radiju Stari Grad. Program pocinje u 16.00, a zavrsava u 20.00.
Gledajte na Hayatu,slusajte na RSG-u.
Gledajte na Hayatu,slusajte na RSG-u.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
nije to klasnici prijenos...A ljudi u stalnom radnom odnosu i ne bi bilo fer...Ako se moze naci prostora za njega bilo bi super..Uistinu je cijenjen ...
cuj spaho najbolji, a vala ima nas svakakvihGenghis je napisao/la:Valjda ce biti Spaho, on je najbolji od onih sa BHT-a , mislim nije ni on nesto specijalan, ali bolje ista nego nista ...CRNI_SA je napisao/la:sto se mene tice onaj prganica je marjan za one sa bht-a valja pratiti bih-turska uz zorana![]()
Jest najbolji od onih sa BHT-a , sigurno nisi ni procitao do kraja ... da nije ŠUKO ILI KRISTIĆ BOLJI ?bh hrvat je napisao/la:cuj spaho najbolji, a vala ima nas svakakvihGenghis je napisao/la:Valjda ce biti Spaho, on je najbolji od onih sa BHT-a , mislim nije ni on nesto specijalan, ali bolje ista nego nista ...CRNI_SA je napisao/la:sto se mene tice onaj prganica je marjan za one sa bht-a valja pratiti bih-turska uz zorana![]()
od ove trojice losih šuku bih stavio na prvo a krištića na zadnje. a spaho bi bio u sredini izmedju njih u kanti za otpadke
Svako ima svoje misljenje ... po meni je Šuko najgori komentator koji se "pojavio" u zadnjih nekoliko godina.bh hrvat je napisao/la:od ove trojice losih šuku bih stavio na prvo a krištića na zadnje. a spaho bi bio u sredini izmedju njih u kanti za otpadke
100% potpisGenghis je napisao/la:Svako ima svoje misljenje ... po meni je Šuko najgori komentator koji se "pojavio" u zadnjih nekoliko godina.bh hrvat je napisao/la:od ove trojice losih šuku bih stavio na prvo a krištića na zadnje. a spaho bi bio u sredini izmedju njih u kanti za otpadke
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Koji je ono mrtvac juce utakmicu na Hayatu prenosio ???
Mi dali gol,a on :,,I to je gol .................,vodi Bosna ,a bogami i Hercegovina.....
Armenski igrac napravi fintu :,,Auuuuuuuu kakav je to potez ,odlicnoo ii sut .......odlican pokusaj
Mi dali gol,a on :,,I to je gol .................,vodi Bosna ,a bogami i Hercegovina.....
Armenski igrac napravi fintu :,,Auuuuuuuu kakav je to potez ,odlicnoo ii sut .......odlican pokusaj
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ipak treba ponekad biti i iskren i reci na kakvoj tehnici i sa kakvom platom rade i dobri su. gledajaci sada svabsku i talijansku ligu na stranim jezicima shvatimo da je naše ipak naše ma kakvo god bilo.
Ne znam što pljujete po Šuki od domaćih meni je on najbolji. Sportski komentator ne znači samo doći na dan utakmice i govoriti imena igrača, treba se malo više educirati o samoj utakmici, igračima, statistici, zanimljivostima itd sto po meni Šuko odlično radi, naravno nije ko Marijan. U svakom poslu ima prosjek, ispod prosjeka i vrhunski profesionalci. Pa onoga Igora Kristića kad čujem uključim "mute" odmah koliko me iritira, a pogotovo onaj Samir Muratović sto je prenosio Bundesligu na FTV-u pa čovječe njega svaki put ko da probude iz zimskog sna, mrtav frajer
Onaj momak što vodi košarku na BHT-u Vladislav Majer nije loš.
Opet smo mi dobri poslušajte samo one penziće na HRT-u ili RTS-u
Ne mozemo sad od svakog komentatora očekivati da vrište kao Marjan ili Baho to je se jednom rađa al eto
Onaj momak što vodi košarku na BHT-u Vladislav Majer nije loš.
Opet smo mi dobri poslušajte samo one penziće na HRT-u ili RTS-u
Ne mozemo sad od svakog komentatora očekivati da vrište kao Marjan ili Baho to je se jednom rađa al eto
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo