New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Consigliere
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Kakav ce derbi biti u prvom krugu doigravanja na istoku, mozda tek finale konferencije bude atraktivnije! Ko zna mozda se ponovi '99-a! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sve je moguće, čak možda dobacimo i to petog, šestog mjesta i tako izbjegnemo Heat i Bullse, ali teško.Consigliere je napisao/la:Kakav ce derbi biti u prvom krugu doigravanja na istoku, mozda tek finale konferencije bude atraktivnije! Ko zna mozda se ponovi '99-a!
Bolje da se ne ponavlja '99. bolje izgubiti u prvoj rundi nego doći do finala i razočarati se
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
79-68
Odbrana solidna kao i napad. Odličan posao radi Woody do sada, ujedinio je tim.
Lin - 16 poena, 8 skokova, 3 skoka
STAT - 14 poena, 10 skokova
Odbrana solidna kao i napad. Odličan posao radi Woody do sada, ujedinio je tim.
Lin - 16 poena, 8 skokova, 3 skoka
STAT - 14 poena, 10 skokova
- SheldonCooper
- Kontakt:
Knicksi konačno djeluju kao tim
Odbrana je dosta poboljšana kao i timski "spirit". Znači promjena trenera je uspjela, nisu slučajnost bile ove otakmice
Zadnje 4, otkako je Woodson na klupi, sve četri pobjede uz dvocifrenu razliku s tim da je ta razlika u pojedinim trenutcima mečeva bila 42 (Portland), 32 i 16 (Indiana) i 23 (Toronto).
Večeras Carmelo 17,Chandler 17, JR Smith 11, Stoudemire 22 (+12 skokova), Lin 18 (+10 asistencija)....
Slijedi Philadelphia sutra pa onda ponovo Raptorsi
Zadnje 4, otkako je Woodson na klupi, sve četri pobjede uz dvocifrenu razliku s tim da je ta razlika u pojedinim trenutcima mečeva bila 42 (Portland), 32 i 16 (Indiana) i 23 (Toronto).
Večeras Carmelo 17,Chandler 17, JR Smith 11, Stoudemire 22 (+12 skokova), Lin 18 (+10 asistencija)....
Slijedi Philadelphia sutra pa onda ponovo Raptorsi
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
106-87
Još jednom odlična utakmica, posebno mi se sviđa nesebičnost počevši od Mela do STATa. Svaka čast Woodsonu
STAT - 22 poena, 12 skokova
Lin - 18 poena, 10 asistencija
Melo - 17 poena, 8 skokova, 5 asistencija
Chandler - 17 poena, 4 skoka
Sutra bi se trebali revanširati 76ersima za poraz u MSGu
Još jednom odlična utakmica, posebno mi se sviđa nesebičnost počevši od Mela do STATa. Svaka čast Woodsonu
Vjerujem i da hoćemoCarlo je napisao/la:106-87
Još jednom odlična utakmica, posebno mi se sviđa nesebičnost počevši od Mela do STATa. Svaka čast Woodsonu![]()
nadat se da ćemo sad nanizat Philadelphiju i ponovo Toronta i tako dođemo u mogućnost da izbjegnemo Miami i Chicago odmah u PO (iako ćemo razbit i njih, al neka nemoj odmah da ispadnu)
valjalo bi se popet bar do 6-og mjesta pa na Orlando
valjalo bi se popet bar do 6-og mjesta pa na Orlando
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
eh veceras je pravi ispit za nikse, uplatit cu dvojku pa sta bude 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
@Carlo, znam da si u soku zbog Liverpoola (wtf?), al cekam kontrahendi na Knickse od 4,5 za fine pare... Sta mislis kakve su mi sanse?
Ti pratis vise, kakva je ova Phila?
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma belaj pravi, valjda mi Knicksi poprave raspoloženje... Imaš dobre šanse, Phila je odlična u odbrani vidjećemo kako će se braniti od Knicksa koji su u zadnje četiri utakmice razvaljuju... Uglavnom, vjerovatn dobijašConsigliere je napisao/la:@Carlo, znam da si u soku zbog Liverpoola (wtf?), al cekam kontrahendi na Knickse od 4,5 za fine pare... Sta mislis kakve su mi sanse?Ti pratis vise, kakva je ova Phila?
http://www.firstrowsports.eu/watch/1146 ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livep2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedan sa dobrom slikom.... jbte koliko Knicksovih navijača u Filiju včrs
evo jedan sa dobrom slikom.... jbte koliko Knicksovih navijača u Filiju včrs
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- SheldonCooper
- Kontakt:
Chandler
dva bloka u jednom napadu pa poeni na drugoj 
hahahaha 5 minuta Philadelphija bez koša... kakva obrana Knicksa 
Philadelphia 0-11
Knicksi pokazali kako se igra odbrana
Knicksi pokazali kako se igra odbrana
19-11
Kakva promjena u defanzivi od dolaska Woodsona, čovjek je majstor. Solidna timska igra u napadu iako smo malo koševa dali, Philadephia je pritisnula u odbrani i udvajaju često što dovodi do izgubljenih lopti, tako smo primili par bezveznih poena. Što Novak ne ulazi? Ne znam kojeg vraga glumi Woodson.
Kakva promjena u defanzivi od dolaska Woodsona, čovjek je majstor. Solidna timska igra u napadu iako smo malo koševa dali, Philadephia je pritisnula u odbrani i udvajaju često što dovodi do izgubljenih lopti, tako smo primili par bezveznih poena. Što Novak ne ulazi? Ne znam kojeg vraga glumi Woodson.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Dobra je prva četvrtina osim zadnje minute i pol , tad su gotove sve koševe Knicksi i primili
Jao šta uradiše Davis,Shumpert i Smith
ovo se isto ponovilo i na kraju prve četvrtine, ovakve greške se ne smiju dešavati i to više puta u toku jedne utakmice.
PS: Nastavlja se trend dvocifrene razlike
protiv Phile čak u prvoj četvrtini
Jao šta uradiše Davis,Shumpert i Smith
PS: Nastavlja se trend dvocifrene razlike
43-35
Kakva utakmica, nakon serije 76ersa od 11-1 mi smo napravili jednu od 7-0 zahvaljujući odličnom Fieldsu i STATu koji se izgleda vraća u formu polahko, ali sigurno. Jedino nas skok malo zeza obzirom da 76ersi imaju 14 ofanzivnih dok mi samo 3. Lin ima šut 1-9, pomalo neuobičajno za njega
STAT - 12 poena, 4 skoka
Fields - 8 poena, 2 skoka
Melo - 8 poena
Kakva utakmica, nakon serije 76ersa od 11-1 mi smo napravili jednu od 7-0 zahvaljujući odličnom Fieldsu i STATu koji se izgleda vraća u formu polahko, ali sigurno. Jedino nas skok malo zeza obzirom da 76ersi imaju 14 ofanzivnih dok mi samo 3. Lin ima šut 1-9, pomalo neuobičajno za njega
STAT - 12 poena, 4 skoka
Fields - 8 poena, 2 skoka
Melo - 8 poena
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma dobijamo i ovu vcrs lagano, ko je sljedeci? 
e moj barone... Woody UBACI NOVAKA, ovo je mučenje više...
59-58 za Knickse
Ne znam šta se desilo u trećoj četvrtini... Preloše stvarno, predobra odbrana Phile. Moram zamjeriti Woodyju i igračima jer ne prave prostora za Novaka, čovjek nije opalio ni jednu jedinu tricu do sada.
Povrijedio se Jeffries
Ne znam šta se desilo u trećoj četvrtini... Preloše stvarno, predobra odbrana Phile. Moram zamjeriti Woodyju i igračima jer ne prave prostora za Novaka, čovjek nije opalio ni jednu jedinu tricu do sada.
Povrijedio se Jeffries
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.