Millwall FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Stone Island
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Stone Island » 04 sep 2009, 21:34

CRNI_SA je napisao/la:da sta te je privuklo -slavna proslost kluba? ,stadion =) ili mozda huliganstvo njihovih navijaca koje sve treba na vjesala uzbodu neduzne navijace **** bi im mater odma !! dakle **** ja sa ove teme svratio sam cisto da se uvjerim kakvih budala ima ;)
Našao se navijač Barcelone da pametuje nekom drugom oko izabira kluba.Da imaš obraza navijao bi za domaći klub i svi ostali tvoji drugovi koji kao podržavaju Chelsea,Real,Liverpool i slične gigante koje samo na TV-u i na internetu mogu gledati.Takvi mi se gade,znaš ! I sad otpepaj s teme.Ne bih od sramote dolazio na ovakve teme da držim pridike drugima !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 04 sep 2009, 21:39

millwal je domaci jel ? :D navijam za zelju i barcu i nema tu nista lose nemoram zivit u barceloni da bi navijao za njih pa volim je vise od pola onih sto zive u barceloni vjeruuj mi !! nek navija ko za koga hoce pa i za millwal , napisao sam da mi nije jasno sto je neko stavio o ovom klubu a ne odma pljuvanje po barceloni nisam ja kriv sto je sada najveci klub svijeta :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 sep 2009, 21:45

CRNI_SA je napisao/la:millwal je domaci jel ? :D navijam za zelju i barcu i nema tu nista lose nemoram zivit u barceloni da bi navijao za njih pa volim je vise od pola onih sto zive u barceloni vjeruuj mi !! nek navija ko za koga hoce pa i za millwal , napisao sam da mi nije jasno sto je neko stavio o ovom klubu a ne odma pljuvanje po barceloni nisam ja kriv sto je sada najveci klub svijeta :mrgreen:
Ovdje niko ne navija za Millwall.Samo nam je simpatičan a pomalo i drag klub pa zato ostavljamo postove ovdje.Loše nešto pratiti klub ? A to što ti voliš Barcelonu više nego oni u Barceloni,mačku o rep.Uhvati se Želje !

Bi li volio Barcelonu da igra u 3.ligi i da nikad ništa nije osvojila ?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 sep 2009, 22:45

CRNI_SA je napisao/la:da sta te je privuklo -slavna proslost kluba? ,stadion =) ili mozda huliganstvo njihovih navijaca koje sve treba na vjesala uzbodu neduzne navijace **** bi im mater odma !! dakle **** ja sa ove teme svratio sam cisto da se uvjerim kakvih budala ima ;)
simpaticniji mi je klub millwall milion puta od barcelone. kad bi mogao birati, radje bi otisao na gostovanje leeds-u jednu hladnu vecer u februaru s 600 odanih navijaca millwalla nego na nou camp s 80000 gledalaca i mrtve atmosfere! barem millwall ima svoj engleski identitet i skoro citava ekipa je engleska(sem abdou-a i fuseini-a), a upitaj se gdje je katalonski identitet te "tvoje" barcelone?!? i **** s ove teme vise, samo kvaris temu nama koji zelimo da pisemo o ovome klubu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 sep 2009, 22:49

U kojoj ligi igra Milwall?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 sep 2009, 22:53

Nail for Real je napisao/la:U kojoj ligi igra Milwall?
Coca-Cola League 1,ili lakse treca liga.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 22:56

Ispisat če se više o Millwallu nego o Milanu!

Treba i Notingham dobiti svoju temu....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 sep 2009, 22:57

Raul_64 je napisao/la:Ispisat če se više o Millwallu nego o Milanu!

Da postujemo i manje timove ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 23:04

Nail for Real je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ispisat če se više o Millwallu nego o Milanu!

Da postujemo i manje timove ;)
Pa dobro Notingham ima više titula LP nego Arsenal,Chelsea....2x....

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 sep 2009, 23:06

zadnji put millwall igrao u prvoj ligi(danasnjoj premier league) 88/89...

slika

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 sep 2009, 23:08

Ako vas ne zanima Millwall,otpepajte !

Čuj onog kvazi Realovca,bit će više postova o Millwallu nego o Milanu.Pa šta ima veze što će biti ? Stvarno nisi dobar.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2009, 23:12

Joj brate ako si to shvatio kao provokaciju...stvarno neznam...ako sam nešto napisao protiv Millwalla citiraj me..

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 sep 2009, 23:22

ovdje ima svasta, pa cak i par stariji golova i slavlje prije FA Cup finale...

[youtube][/youtube]

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 sep 2009, 00:46

Raul_64 je napisao/la:Joj brate ako si to shvatio kao provokaciju...stvarno neznam...ako sam nešto napisao protiv Millwalla citiraj me..
Haj mi objasni u čemu je problem ako tema o Millwallu bude imala više postova nego tema o Milanu ?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2009, 00:49

Stone Island je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Joj brate ako si to shvatio kao provokaciju...stvarno neznam...ako sam nešto napisao protiv Millwalla citiraj me..
Haj mi objasni u čemu je problem ako tema o Millwallu bude imala više postova nego tema o Milanu ?
Zar je problem..."Millwall če imati više stranica nego Milan" stvorio si pogrešnu sliku jer nisam bio ironican ;)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 sep 2009, 00:50

Pa ako nisi bio ironičan nisi onda trebao imati potrebu da pišeš to ! ;)

Cccc.

'ajd sad fino na svoju temu,ako nemaš ništa pametno reći ! ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 sep 2009, 16:06

Stone Island je napisao/la:
Našao se navijač Barcelone da pametuje nekom drugom oko izabira kluba.Da imaš obraza navijao bi za domaći klub i svi ostali tvoji drugovi koji kao podržavaju Chelsea,Real,Liverpool i slične gigante koje samo na TV-u i na internetu mogu gledati.Takvi mi se gade,znaš ! I sad otpepaj s teme.Ne bih od sramote dolazio na ovakve teme da držim pridike drugima !
sine Sarajevo

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 sep 2009, 16:08

Sine ?

Bože sačuvaj.Šta ti sad hoćeš ?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 sep 2009, 16:30

a u pm svi ovi maloumnici(neki navijaci barcelone, chelsea itd itd) dosli da nam truju temu cccc...

ps: u toku je 30 minuta igre u bristolu, rovers vode 1-0 nakon penala hughesa!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 sep 2009, 16:31

]

simpaticniji mi je klub millwall milion puta od barcelone. kad bi mogao birati, radje bi otisao na gostovanje leeds-u jednu hladnu vecer u februaru s 600 odanih navijaca millwalla nego na nou camp s 80000 gledalaca i mrtve atmosfere! barem millwall ima svoj engleski identitet i skoro citava ekipa je engleska(sem abdou-a i fuseini-a), a upitaj se gdje je katalonski identitet te "tvoje" barcelone?!? i **** s ove teme vise, samo kvaris temu nama koji zelimo da pisemo o ovome klubu[/quote]
hahahah sad sam se uvjerio koji si ti papak barca jedini klub koji u najjacoj tekmi u klubskom fudbalu -finalu lige prvaka ima sestoricu iz svoje skole ti hoces da poredis sto nekakav millwal ima sve igrace engleze a pogledaj jace engleske klubove nemaju ni dva engleza u klubovima i nemoj me vise citirati **** vas milwall ne znam koji **** sam svratio na ovu temu
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 5 gostiju.