Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
cudno mi je onda sto to ne spominju na asu i na marci ta dva zuta rubenu ,sad gledo na canal + analizu utamice ni da spomenu to,okrenem goltv isto analiza utakmice isto nigdje nista o duplom zutom 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne moram ti prevoditi, dovoljno je sto se nigdje ne spominje Ruben i amarillaHZ_ilidzaa je napisao/la: prevedi !
Konacno neko.barca_87 je napisao/la:cudno mi je onda sto to ne spominju na asu i na marci ta dva zuta rubenu ,sad gledo na canal + analizu utamice ni da spomenu to,okrenem goltv isto analiza utakmice isto nigdje nista o duplom zutom
Don't hate what you don't understand.
Igramo protiv Sociedada pregurat nekako utakmicu ( tu je ronaldo sta se brinete ), a odbrana vala volio bih da vidim varana i carvalha u tandemu mozda se pokazu bolji od pepea i ramosa ko zna vidjet cemo 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
da je trebo sudija sudit penal arbeloe nad nilmarom,a da je diskutabilan faul iz kojeg je villareal zabio,da je opravdano sudija dao crvene ramosu i ozilu et ukratkoHZ_ilidzaa je napisao/la:prevedi !xaviesta je napisao/la:Evo ti analiza suđenja Marcinog i AS-ovog novinara, niti jedan medij u Spaniji ne spominje dva kartona Rubena.L-Train je napisao/la:@xaviesta-ne brukaj se druze
http://www.marca.com/2012/03/21/futbol/ ... 65905.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.as.com/futbol/articulo/penal ... ftb_62/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Objasni?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jesi ti dobar prijatelju?xaviesta je napisao/la:Pa pogledaj fino covjece, jednom fino dozove igraca i zapise broj, drugi put se uopste ne vidi da sudija daje karton Rubenu.L-Train je napisao/la:[youtube][youtube][/youtube]][/youtube]xaviesta je napisao/la:Onaj karton je zaradio Senna, reziser se pogubio pa prikazao Rubena. Nigdje se ne vidi da sudija dva puta pokazuje karton istom igracu. I nemojte kukati, mogli su ljudima svirati penal i Lassu dati karton ranije!
Ono, nisam ni na jednoj strani ali jasno se vidi na videu da je su Rubenu pokazana oba kartona. Sta je s tobom ba? Kontas mi svi coravi pored ociju pa mozes nekoga ubijediti u to sto govoris.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma kakav dupli zuti - nema nista od toga. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Nisu mi jasni - gori su od djece sa ovolikom panikom.
6 bodova i toliki strahovi. Jest im Barca utjerala strah u kosti za ne povjerovat.
p.s. ma bit ce te prvi eto ja vam cestitam, ali daj malo gospodskog ponasanja. Pa i mi smo ostecivani ali se tako nismo nosili. Budite gospoda a ne uplakani picici.
p.s. ma bit ce te prvi eto ja vam cestitam, ali daj malo gospodskog ponasanja. Pa i mi smo ostecivani ali se tako nismo nosili. Budite gospoda a ne uplakani picici.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta ti vidis na videu? Rubena kako trci i na grafici dva puta pise zuti karton. Reci mi vidis li sudiju kako dva puta pokazuje istom igracu karton? Eto nisam ja dobar, nije dobas niko u Spaniji zato sto se ne zali na ta dva kartona a Bgmi nisu dobri u RealuRooney88 je napisao/la: Jesi ti dobar prijatelju?![]()
Ono, nisam ni na jednoj strani ali jasno se vidi na videu da je su Rubenu pokazana oba kartona. Sta je s tobom ba? Kontas mi svi coravi pored ociju pa mozes nekoga ubijediti u to sto govoris.Fkt me tvoji komentari iznervirase evo pred spavanje + i dalje vidim "furas svoje" iako cijeli svijet na ovom clipu dobro vidi oba zuta pokazana Rubenu.
Sa zvanicne stranice:

Niste vi Barcelona da se prosetate ligom
Panika panika! 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
http://www.marca.com/2012/03/21/futbol/ ... 65905.html" onclick="window.open(this.href);return false;
procitajte i ovaj clanak u vasoj omiljenoj novini gdje kaze da je ramos dobio cist crveni karton, kao i ozil !!!
procitajte i ovaj clanak u vasoj omiljenoj novini gdje kaze da je ramos dobio cist crveni karton, kao i ozil !!!
Preuzeta slika sa facebookaemir18 je napisao/la:
bgm vidim upaljen ti kalkulator kakve to proracune vrsis
[quote="index_"]http://www.marca.com/2012/03/21/futbol/ ... 65905.html
procitajte i ovaj clanak u vasoj omiljenoj novini gdje kaze da je ramos dobio cist crveni karton, kao i ozil !!
procitajte i ovaj clanak u vasoj omiljenoj novini gdje kaze da je ramos dobio cist crveni karton, kao i ozil !!
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.xaviesta je napisao/la:Sta ti vidis na videu? Rubena kako trci i na grafici dva puta pise zuti karton. Reci mi vidis li sudiju kako dva puta pokazuje istom igracu karton? Eto nisam ja dobar, nije dobas niko u Spaniji zato sto se ne zali na ta dva kartona a Bgmi nisu dobri u RealuRooney88 je napisao/la: Jesi ti dobar prijatelju?![]()
Ono, nisam ni na jednoj strani ali jasno se vidi na videu da je su Rubenu pokazana oba kartona. Sta je s tobom ba? Kontas mi svi coravi pored ociju pa mozes nekoga ubijediti u to sto govoris.Fkt me tvoji komentari iznervirase evo pred spavanje + i dalje vidim "furas svoje" iako cijeli svijet na ovom clipu dobro vidi oba zuta pokazana Rubenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
znal ko znal se sta ce se desiti ako se dokaze da je dao dva zuta da li ce se PONOVITI UTAKMICA....Ako bude tako ostecen je Real
Izvini molim te sto detaljno nisam pregledao zadnjih 5 stranica kukanja i pljuvanja po sudiji i po svemu... sami ste krivi. Da ste bili na svom nivou, ovo bi zavrsilo 1-5 a ne ovako kako je zavrsilo.emir18 je napisao/la:index_ je napisao/la:http://www.marca.com/2012/03/21/futbol/ ... 65905.html
procitajte i ovaj clanak u vasoj omiljenoj novini gdje kaze da je ramos dobio cist crveni karton, kao i ozil !!![/qovo
ovo smo vec vidjeli tako da...
Brate brini se ti o svom klubu za koga navijas ne o namaindex_ je napisao/la:Izvini molim te sto detaljno nisam pregledao zadnjih 5 stranica kukanja i pljuvanja po sudiji i po svemu... sami ste krivi. Da ste bili na svom nivou, ovo bi zavrsilo 1-5 a ne ovako kako je zavrsilo.emir18 je napisao/la:index_ je napisao/la:http://www.marca.com/2012/03/21/futbol/ ... 65905.html
procitajte i ovaj clanak u vasoj omiljenoj novini gdje kaze da je ramos dobio cist crveni karton, kao i ozil !!![/qovo
ovo smo vec vidjeli tako da...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Komentator gleda na monitor koji ima ispred sebe, nalazio se on na stadionu ili ne... on je samo procitao sta je grafika ispisala. ne budi paglu...Rooney88 je napisao/la:Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.xaviesta je napisao/la:Sta ti vidis na videu? Rubena kako trci i na grafici dva puta pise zuti karton. Reci mi vidis li sudiju kako dva puta pokazuje istom igracu karton? Eto nisam ja dobar, nije dobas niko u Spaniji zato sto se ne zali na ta dva kartona a Bgmi nisu dobri u RealuRooney88 je napisao/la: Jesi ti dobar prijatelju?![]()
Ukoliko je ovo istina nista se nece dogoditi jer se smatra da je sudija donio odluku o cinjenicama ili kako stoji u pravilniku decision on the facts.manijakb je napisao/la:znal ko znal se sta ce se desiti ako se dokaze da je dao dva zuta da li ce se PONOVITI UTAKMICA....Ako bude tako ostecen je Real
"My Favorite Ring is Always the Next One"
[/quote] Brate brini se ti o svom klubu za koga navijas ne o nama
[/quote]
Nisam ti brat pod br.1, a pod br.2 imam pravo pisati na kojoj god temi zelim na ovom forumu
Nisam ti brat pod br.1, a pod br.2 imam pravo pisati na kojoj god temi zelim na ovom forumu
Eh koliko price i kukanja oko sudija, pet-šest stranica se ispisao u roku od dva sata
procitah pojedinci bi i ponavljali utakmice ako treba
hoce da izgube i ovaj bod što su veceras izvukli 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.