Najgušća utakmica od kako je na klupu jeo Woodpecker
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Loša treća četvrtina pravo. Baron nije sav svoj
Lin ima katasrofalan šut, samo 1 koš od 10 šuteva (jest imao 3-4 isforsirana šuta u zadnjim sekundama napada/četvrtine)....loš protok lopte.
samo +1 pred ulazak u posljednju dionicu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
U Phili se čuje "defense, defense" kada su 76ersi u napadu 
69-63 za Knickse, 6:02 do kraja
69-63 za Knickse, 6:02 do kraja
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
+8 za nas 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako nas dobiju polupat cu nesto u kuci 
Ma neće, Lin nas majstorski spašava sa 10 poena u zadnjoj četvrtiniNYKnicks Fan je napisao/la:Ako nas dobiju polupat cu nesto u kuci
+5, 1:03 do kraja
J.R. nebi dodao majki na samrti ... ccc
Lin igra zadnju četvrtinu odlično i vrlo pametno....
minut do kraja imamo +5, ajde nesmijemo ovo izgubiti
Lin igra zadnju četvrtinu odlično i vrlo pametno....
minut do kraja imamo +5, ajde nesmijemo ovo izgubiti
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Win 82-79.Carlo je napisao/la:Ma neće, Lin nas majstorski spašava sa 10 poena u zadnjoj četvrtiniNYKnicks Fan je napisao/la:Ako nas dobiju polupat cu nesto u kuci
+5, 1:03 do kraja
Tijesno bgm.
Lin u zadnjoj četvrtini 16 koševa
.. uz STATa prvo ime Knicksa včrs....
peta u nizu idemo dalje... Toronto preksutra pada ponovo... nadam se većoj minutaži Novaka te samim tim i uvjerljivijoj pobjedi
peta u nizu idemo dalje... Toronto preksutra pada ponovo... nadam se većoj minutaži Novaka te samim tim i uvjerljivijoj pobjedi
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- SheldonCooper
- Kontakt:
Funny end, neće ljudi da naprave faul, zbunili se
Lin odličan u zadnjoj četvrtini ,skoro sve svoje poene je ubacio kad je najviše trebalo. Brand je zaustavljen u drugom poluvremenu totalno, mislim da nije ubacio niti jedan poen
Jedna gusta pobjeda za "tako se kalio čelik"
Sljedeća stanica Raptorsi pa onda Detroit Pistonsi
Jedna gusta pobjeda za "tako se kalio čelik"
Sljedeća stanica Raptorsi pa onda Detroit Pistonsi
I'm not insane, my mother had me tested!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Carlo cestitam, 5-a zaredom, samo lagano 
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Oleeeee, Toronto za .500
Detroit za .500+ pa Milwaukee da osiguramo PO
Bravo Woody, bravo Melo
Detroit za .500+ pa Milwaukee da osiguramo PO
Bravo Woody, bravo Melo
- Kobe Bryant
- Kontakt:
NY bi trebao da u prvoj rundi izbjegne Chicago , znaci da ganjaju 6-7 mjesto sto je vrlo tesko 
btw. jedino sto mi nije jasno vrlo slaba sezona Carmela, koji je top 10 igrac , a ne ponasa se tako
btw. jedino sto mi nije jasno vrlo slaba sezona Carmela, koji je top 10 igrac , a ne ponasa se tako
Hvala brate, a vjerovatno da će se serija nastaviti obzirom da igramo protiv relativno slabih ekipaZeljovac_1921 je napisao/la:Carlo cestitam, 5-a zaredom, samo lagano
Melo ima katastrofalnu sezonu, mislim najgoru u karijeri, ali dobro je da ne forsira u ovih zadnjih 5 utakmica od kako je Woody došao. Mislim da se čovjek prvi put posvetio uspjehu ekipe i da mu je to prioritet sada jer je svjestan da njegova izolacija nigdje ne vodi.Kobe Bryant je napisao/la:NY bi trebao da u prvoj rundi izbjegne Chicago , znaci da ganjaju 6-7 mjesto sto je vrlo tesko
- Consigliere
- Kontakt:
Samo da prijavim dobitak nocas, i usput GO KNICKS! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Čim je sat otkucao prvo sam se tebe sjetio i tvog listićaConsigliere je napisao/la:Samo da prijavim dobitak nocas, i usput GO KNICKS!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma stotinjak kaemova, meni kao studentu, brdo para...Carlo je napisao/la:Čim je sat otkucao prvo sam se tebe sjetio i tvog listićaConsigliere je napisao/la:Samo da prijavim dobitak nocas, i usput GO KNICKS!jesi li barem malo više dobio novaca?
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma pola ih je tu samo kada pobjeđujemo (posebno otkad je Lin eksplodirao), a i da budu viđeni. Na poluvremenu na MSG Networku bude kratka emisija "Celebrity Row" i prikažu ko je došao od slavnih... Viđao sam Paula McCartneyja, Fat Joea, Cubu Goodinga Jr., Ciaru i ostale zvijezde pa onda su bili neki fudbaleri NY Red Bullsa, bio je tu i Henry... Ebiga, ipak je to New Yorka, sve zvijezda do zvijezde, svako bi da se malo eksponiraConsigliere je napisao/la:Ma stotinjak kaemova, meni kao studentu, brdo para...Carlo je napisao/la:Čim je sat otkucao prvo sam se tebe sjetio i tvog listićaConsigliere je napisao/la:Samo da prijavim dobitak nocas, i usput GO KNICKS!jesi li barem malo više dobio novaca?
ma presigurno mi nesto bilo, ekipa u naletu, cak i da su minimalno izgubili odgovaralo bi mi (sa kladionickog stanovista, naravno)
E, da te pitam, koji celebritiji navijaju za Knickse? Vidjam ih dosta u Madisonu tokom prenosa, al pola ih je tu da budu vidjeni, vjerovatno... Imal kakvih pravih navijaca, osim Spikea, naravno!
Više volim kada neko slavan dođe u dresu Knicksa nego da kulira, ebo to

Consigliere je napisao/la: E, da te pitam, koji celebritiji navijaju za Knickse? Vidjam ih dosta u Madisonu tokom prenosa, al pola ih je tu da budu vidjeni, vjerovatno... Imal kakvih pravih navijaca, osim Spikea, naravno!

kad sam njega zadnji put vidio u MSG da navija za Knickse nije mi svejedno bilo
ali ima ih jako jako puno pogotovo kad pobjeđujemo
znam da su P.Diddy, Will Ferrell, Mark Wahlberg i Chris Rock jako česti u MSG-u, te u zadnje vrijeme Rihanna
sta je ovosilenT je napisao/la:Consigliere je napisao/la: E, da te pitam, koji celebritiji navijaju za Knickse? Vidjam ih dosta u Madisonu tokom prenosa, al pola ih je tu da budu vidjeni, vjerovatno... Imal kakvih pravih navijaca, osim Spikea, naravno!
kad sam njega zadnji put vidio u MSG da navija za Knickse nije mi svejedno bilo![]()
![]()
![]()
ali ima ih jako jako puno pogotovo kad pobjeđujemo![]()
znam da su P.Diddy, Will Ferrell, Mark Wahlberg i Chris Rock jako česti u MSG-u, te u zadnje vrijeme Rihanna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.