Mozda zato sto su prostorije kluba i fan shop u istom objektu pa je oglasno ploca i vidljiva drugim osoboma osim zaposlenimaleksandar_veliki je napisao/la:Nekad ne dobiju pune, a nekad dobiju i duple, sve po zaslugama. Samo kad su komsinice u krizi njihovi celnici se ne peru preko igraca i to jos na oglasnim plocama. Samo gle cuda, navijaci bordo momcadi cesto navrnu do te oglasne ploce, pa eto nek se vidi da se nesto rade. Pametnom dostaadnanhz je napisao/la:Vezano za obavjestenje za kazne igracima, isto ti ga dodje il da su napisali text i poslali svim medijima il ovako, meni je isto i treba da svi navijaci znaju da su kaznjeni tako se je godinama radilo u klubu (a i ostalim ) gdje je sve top secret pa tako mnogi transferi budu npr.50 000 KM za javnost a zapravo su puno vise ... da ne nabrajam primjera a inace aco ti onako bas sve znas pa bi te zamolio da nam kazes da li igaci komsinica dobijaju uvijek pune plate
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Navodno je igračima zabranjen ulazak u kladionice, te će im se rezat kazne i za to ako budu primjećeni u istim.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nama svaki zapušten dođe poslije inih kg janjetine i telećih medaljona... pa opet formu vraćaju...sarajlija89 je napisao/la:Nece on jos neko vrijeme igrati,a nisu stigli ni papiri...
Jovic je rekao da papiri nisu problem, ali fizicka sprema jeste... Radi sa kondicionim trenerom po individualnom programu i tek se treba vratit u formu, jer je zapusten....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
aleksandar_veliki je napisao/la:Bio je Said jucer u Suncu na sistematskom, mislim da je on, jer kaze mi prijateljica da je bio jedan igrac Sarajeva na pregledima, ali me usput onako nevino zenski pita kako onako debeo momak moze igrati fudbal. Sta sam joj mogao odgovoriti?harry_90 je napisao/la:Jel bio Said Husejinovic sa Audi R8 na ulicama Sarajeva
Ko te ne zna...
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Navukli ste i vi otpada sebi pa ovi igrači koji nisu nigdje igrali i niko ih nije htjeo došli su vama, dok vi njima skinete kile i dok se spreme počeće novo prvenstvoprigoda je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Bio je Said jucer u Suncu na sistematskom, mislim da je on, jer kaze mi prijateljica da je bio jedan igrac Sarajeva na pregledima, ali me usput onako nevino zenski pita kako onako debeo momak moze igrati fudbal. Sta sam joj mogao odgovoriti?harry_90 je napisao/la:Jel bio Said Husejinovic sa Audi R8 na ulicama Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lo
Ko te ne zna...
Dosao lik na rekreaciju kod vas ba sta vam je, malo da profura sa r8-icom po Sarajevu i ode daljeprigoda je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Bio je Said jucer u Suncu na sistematskom, mislim da je on, jer kaze mi prijateljica da je bio jedan igrac Sarajeva na pregledima, ali me usput onako nevino zenski pita kako onako debeo momak moze igrati fudbal. Sta sam joj mogao odgovoriti?harry_90 je napisao/la:Jel bio Said Husejinovic sa Audi R8 na ulicama Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lo
Ko te ne zna...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Ti na svoju temu idi i pisi dokle hoces.Hvala unaprijed! 
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Odluka je interna, i po zakonu mora biti izvješena na oglasnu ploču, sad što je neko slikao pa postavio na forum, i to je "interno"
: Nemojte se samo vi sekirat oko nas.
I može li neko od vas poznavalaca da postavi ovdje koje su to tačne mjere za "dobrog" (V/Š/K)fudbalera u našoj Premijer ligi ?
I može li neko od vas poznavalaca da postavi ovdje koje su to tačne mjere za "dobrog" (V/Š/K)fudbalera u našoj Premijer ligi ?
Ama trebali su ih izvesti pred press i javno nalijepiti. Ni jedan glave da ne diže sa stola, i da se svaki pojedinačno izvini za igru protiv GOŠK-a. Tako se to radi u Evropi. No, eto, bili su milostiviji pa je završilo na oglasnoj ploči. Imaju priliku za popravni.Pitar sa Kariba je napisao/la:Odluka je interna, i po zakonu mora biti izvješena na oglasnu ploču, sad što je neko slikao pa postavio na forum, i to je "interno": Nemojte se samo vi sekirat oko nas.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ja ti kazem da ce vas lik izradit, vjeruj mi et. Pred nama je da vidimo..
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Ma nije problem što "sve znate", nego što vas ništa ne košta da dodjete kod nas i da lupate, hajde obaveži se da ako nas recimo Said NE izradi da ćeš nešto javno uraditi, obilježit se na forumu ili tako nešto. Isto kao i ovi pametnjakovići što postojeću upravu napadaju i brane staru/e.Loše odigrali / prodali prošlu utakmicu ,ne mislim da smo prodali za lovu, nego su igraći prodali navijače, i napore uprave. Kakva god da je ona bila, a najbolji pokazatelj je da smo prodali za dva dana 200 sezonskih, te se od januara, do početka marta pridobilo također 200-tinjak novi članova u klubu, odmah su se javili i počeli da spominju " kako niko nevalja, kao ne treba se nikome vjerovati".... HAJD` BA RECITE ŠTA PAMETNO, ja ču se prvi složiti sa vama. Ne podržavam bezrezervno ovu upravu, ali me "kupuju"potezima koje vuku.
Sta se pravdas dusmanima.Mi znamo i to je bitno,a za sve ostalo tu je kompjuter.Pitar sa Kariba je napisao/la:Ma nije problem što "sve znate", nego što vas ništa ne košta da dodjete kod nas i da lupate, hajde obaveži se da ako nas recimo Said NE izradi da ćeš nešto javno uraditi, obilježit se na forumu ili tako nešto. Isto kao i ovi pametnjakovići što postojeću upravu napadaju i brane staru/e.Loše odigrali / prodali prošlu utakmicu ,ne mislim da smo prodali za lovu, nego su igraći prodali navijače, i napore uprave. Kakva god da je ona bila, a najbolji pokazatelj je da smo prodali za dva dana 200 sezonskih, te se od januara, do početka marta pridobilo također 200-tinjak novi članova u klubu, odmah su se javili i počeli da spominju " kako niko nevalja, kao ne treba se nikome vjerovati".... HAJD` BA RECITE ŠTA PAMETNO, ja ču se prvi složiti sa vama. Ne podržavam bezrezervno ovu upravu, ali me "kupuju"potezima koje vuku.
Nije forum kao što je bio prije, barem se šta pametno moglo pročitati. Sad svaki treći iole normalan korisnik ima drugi profil preko kojeg lupeta gluposti protiv ''onog sa druge strane''. A kad neko već spominje to brisanje komentara od strane moderatora, neka se taj isti mod pita je li stvarno okej to što radi. Gušite normalnu diskusiju koja ide u lijepom smjeru, a istovremeno iste stvari koje štete forumu i svima dopuštate bez ikakve osnove. Valjda su to nove generacije. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@ aleksandar_veliki
Nije mi jasno zasto ovolika frka oko jednoga papira. Objavljeno pa nikome nista. Za navijace je to jedna pozitivna vijest eto klub i igraci pokusavaju svim snagama da nesto naprave. Ujedno je to i alarm vlastima i sponzorima da moraju pogurati klubove jer opet ce se kola lomiti na igracima.
Sto se objave dokumenta tice nije to neka frka. Pa nedavno objavljen ugovor u kojem Celik stima utakmice. Veca je sramota da to mediji prenose nego da prenose nesto ovako. Sad da pricamo o ozbiljnosti nasih klubova i profesionalizmu uprava ne ide jer 70% njih radi volonterski znaci sa tom stavkom sve pada u vodu.
Malo vise se treba pozabaviti tim dokumentom sta se dobija a sta se gubi tim dokumentom. Kada ce se isplatiti dugovanja i da li ce se isplatiti ili opet za 3 godine kada dodje nova uprava pojavit ce se problem duga i licenciranja.
Sto se tice ovoga momka sto nije igrao 2 godine i sto je nabio kila. Ne znam zasto se od njega pravi senzacija i u negativnom i pozitivnom smislu. Sve dok se ne dokaze da je igracina za ovu ligu nema potrebe ga velicati. A ako dokaze da to nije nece biti ni prvi ni zadnji.
Nije mi jasno zasto ovolika frka oko jednoga papira. Objavljeno pa nikome nista. Za navijace je to jedna pozitivna vijest eto klub i igraci pokusavaju svim snagama da nesto naprave. Ujedno je to i alarm vlastima i sponzorima da moraju pogurati klubove jer opet ce se kola lomiti na igracima.
Sto se objave dokumenta tice nije to neka frka. Pa nedavno objavljen ugovor u kojem Celik stima utakmice. Veca je sramota da to mediji prenose nego da prenose nesto ovako. Sad da pricamo o ozbiljnosti nasih klubova i profesionalizmu uprava ne ide jer 70% njih radi volonterski znaci sa tom stavkom sve pada u vodu.
Malo vise se treba pozabaviti tim dokumentom sta se dobija a sta se gubi tim dokumentom. Kada ce se isplatiti dugovanja i da li ce se isplatiti ili opet za 3 godine kada dodje nova uprava pojavit ce se problem duga i licenciranja.
Sto se tice ovoga momka sto nije igrao 2 godine i sto je nabio kila. Ne znam zasto se od njega pravi senzacija i u negativnom i pozitivnom smislu. Sve dok se ne dokaze da je igracina za ovu ligu nema potrebe ga velicati. A ako dokaze da to nije nece biti ni prvi ni zadnji.
Eto sada i Mehmed Janjoš napravio reprogram duga. To je odlična vijest, ali još jedna potvrda kako je FK Sarajevo jako ranjiv klub. Ko ne konta šta pričam samo neka se sjeti da je Janjoš uposlenik FK Olimpic. Da su bili zlobni, možda su mogli zapeti i napraviti probleme. Znači, pomoć i od Olimpica je dobro došla. Jadi moji uprave ranije, a i Boga mi i ove sada. Čekam neku pomoć od FK Hrid.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad dobiti licencu i onda u evropi sto dalje dogurati abd
Jos samo da je naci neka 2 dobra krila i desnog beka dobrog, ova ekipa bi dosta mogla 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma jbo vise Evropu
Jedno kolo prodjes, drugo se obrukas i vozdra...
Navijaci zele trofeje....
Znam ja da Evropa donosi zaradu, ali jbo to vise...svake godine se tim zadovoljavamo i zivotarimo...
Za ove kazne, smijesno je da su svi isto kaznjeni.
Sto se licence tice, nismo bas u zavidnoj situaciji, ali vjerujem da ce se vec, kao i svake godine nesto izmajmunisat...
Ja se iskreno nadam, da ce jednog dana, ovaj klub voditi ljudi koji ce tu biti radi dobribiti i prosperiteta kluba, sa jasnom vizijom, bez licnih interesa i koji zasluzuju da vode Sarajevo, valjda takvi postoje...
Sve ostalo je tapkanje u mjestu, a mi se ne micemo vec godinama...
@ekran
Jasno je da Sarajevo ne moze ispuniti te kriterije, ali naci ce se vec olakasavajuce okolnosti, kao sto je prezentiranje toga plana
Navijaci zele trofeje....
Znam ja da Evropa donosi zaradu, ali jbo to vise...svake godine se tim zadovoljavamo i zivotarimo...
Za ove kazne, smijesno je da su svi isto kaznjeni.
Sto se licence tice, nismo bas u zavidnoj situaciji, ali vjerujem da ce se vec, kao i svake godine nesto izmajmunisat...
Ja se iskreno nadam, da ce jednog dana, ovaj klub voditi ljudi koji ce tu biti radi dobribiti i prosperiteta kluba, sa jasnom vizijom, bez licnih interesa i koji zasluzuju da vode Sarajevo, valjda takvi postoje...
Sve ostalo je tapkanje u mjestu, a mi se ne micemo vec godinama...
@ekran
Jasno je da Sarajevo ne moze ispuniti te kriterije, ali naci ce se vec olakasavajuce okolnosti, kao sto je prezentiranje toga plana
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@sarajlija89 - Slažem se, ali ako se Slobodi ili nekom drugom ne može oprostiti ili dati na riječ, kako će Sarajevu. To želim reći, Uprava obeća i ode. Ko onda plaća?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=406" onclick="window.open(this.href);return false;
The Great Husref Musemic !

The Great Husref Musemic !

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma to je stvar lobija i svega ostalog, nema tu sta... Celnici Sarajeva vec neko vrijeme traze nagodbu u Savezu i nacin kako da to rijese...
Sloboda nema nikoga da se zauzeme u Savezu. Ako kanton i grad Tuzla ne pomognu, nazalost desice se ono najgore. I da pomognu, da na vrijeme izmire sve obaveze prema igracima i sta se vec tu sve obracunava, pitanje je kako dalje?
Sloboda ima visemilionski dug, klub se raspada...
Ni Sarajevo nije nista bolje. Od svih klubova koji konkurisu za Evropu, mi smo najkriticniji u tome smislu...
Vratice se dio duga, ono sitnije ce se zazmiriti i ko i svake godine dobijes licencu. Ipak, stvarna problematika ostaje, a dugorcno gledano nema te nigdje...
Nasa liga je smijesna i zalosna u isto vrijeme. Odavno mi se sve zgadilo, ali nije da imam neku alternativu...
Valjda bude bolje nekad...
Sloboda nema nikoga da se zauzeme u Savezu. Ako kanton i grad Tuzla ne pomognu, nazalost desice se ono najgore. I da pomognu, da na vrijeme izmire sve obaveze prema igracima i sta se vec tu sve obracunava, pitanje je kako dalje?
Sloboda ima visemilionski dug, klub se raspada...
Ni Sarajevo nije nista bolje. Od svih klubova koji konkurisu za Evropu, mi smo najkriticniji u tome smislu...
Vratice se dio duga, ono sitnije ce se zazmiriti i ko i svake godine dobijes licencu. Ipak, stvarna problematika ostaje, a dugorcno gledano nema te nigdje...
Nasa liga je smijesna i zalosna u isto vrijeme. Odavno mi se sve zgadilo, ali nije da imam neku alternativu...
Valjda bude bolje nekad...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.