RK Borac

Dule 078
Kontakt:

Re: RK Borac

Post Postao/la Dule 078 » 15 dec 2011, 18:14

Trigger,bas bi me zanimalo tvoje misljenje i prognoza ko ce biti prvak BiH ove sezone?

Ali,ako moze bez onoga AKO :D (tj,ako se bosna konsoliduje,ako ode ovaj,ako dodje onaj)...

Znaci,ovako u glavu prognoza?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 15 dec 2011, 18:14

Sreca nas nije pratila na pocetku na mecevima sa Bosnom,Lovcenom i sve do meca sa Tatranom jer jednostavno lopta nece u gol taj dan i gotovo.
Takodje i mi imamo svojih gresaka a pogotovo slaba realizacija sedmeraca i taj bespotrebni potez vise.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 dec 2011, 18:23

Dule 078 je napisao/la:Trigger,bas bi me zanimalo tvoje misljenje i prognoza ko ce biti prvak BiH ove sezone?

Ali,ako moze bez onoga AKO :D (tj,ako se bosna konsoliduje,ako ode ovaj,ako dodje onaj)...

Znaci,ovako u glavu prognoza?
Drugar,
prvo i najvažnije - ja skoro nikad ne prognoziram, to mi je 'zadnje' (opekao sam puno puta...). Ja samo želim da moj klub bude najbolji a to, naravno, ne može stalno.

Drugo - ništa u sportu, i životu, ne može bez tog "AKO", sigurno to znaš.

Ne, neću pisati u kondicionalu, kako navodiš - ako se Bosna konsoliduje.... - jer bi onda mogao napisati: šta ako u Borcu dođe do finansijske krize i problema sa igračima, odlascima... 8-)
Jedino što mogu reći je to - u ovom trenutku, periodu, Borac je u prednosti, razlozi znani.

Međutim, ostaje ono "AKO", drugar 8-)
Bosno moja poharana....

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 19 dec 2011, 12:07

Trigger, u pravu si nema mjesta euforiji... al mi je drago da napokon moj tim moze parirati tvom :D
Svasta ce biti ove godine u Premijerci, i mislim da je nama vazno da sve ostane kako jeste i titula dolazi u Banja Luku 8-)
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

xyz500
Kontakt:

Post Postao/la xyz500 » 22 dec 2011, 22:23

Borac je najjači rukometni brend u BiH , mislim da je i krajnje vrijeme da osvoji titulu !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 jan 2012, 08:56

EKSKLUZIVNO – Širokobriježanin Stanko Sabljić vodi RK Borac prema bh klupskom tronu!

BANJA LUKA – Rukometaši banjalučkog Borca s velikim ambicijama kreću u nastavak tekuće sezone s obzirom da je želja svih u klubu preoteti primat sarajevskoj Bosni i okititi se titulom državnog prvaka. Mnogo se očekuje i od Stanka Sabljića, prvog klupskog pivota i ponajboljeg igrača banjalučke momčadi.
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/eks ... tronu.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 29 jan 2012, 17:40

Ima li kakvih pojacanja za drugi dio sezone?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 jan 2012, 20:24

Ima li kakvih pojacanja za drugi dio sezone?
Ne,pricalo se o nekom pivotu al za sada nista,inace Borac odigrao prijateljsku sa Prijedorom pobjedili 2 razlike,zaboravio sam rezultat,nisu igrali Trivundza,Djukic i Blazevic zbog laksih povrijeda.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 16 feb 2012, 01:12

[youtube][/youtube]
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 22 mar 2012, 13:55

ko je trener borca od slijedece sezone?
imperator, prodavac magle

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 23 mar 2012, 15:38

Sto,jel imas neke informacije da Marka nije?

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 24 mar 2012, 10:02

Papalukas je napisao/la:
Sto,jel imas neke informacije da Marka nije?
pa prica se da preuzima jednog boljeg regionalnog ligasa...
imperator, prodavac magle

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 mar 2012, 19:16

Borik mora na umivanje

Čelnici Rukometnog kluba Borac M:tel sastali su se danas sa predstavnicima Administrativne službe grada Banjaluka, Ministarstva za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, te dvorane "Borik", a jedina tema razgovora bila je rekonstrukcija banjalučkog hrama sporta.

Banjalučki rukometaši su glavni favoriti za osvajanje titule šampiona BiH i ako konačno uspiju da ostvare taj uspjeh, direktno će se plasirati u Ligu šampiona. To, međutim, ne znači da će utakmice najelitnijeg klupskog takmičenja igrati u svom gradu, jer dvorana "Borik" ne ispunjava uslove Evropske rukometne federacije (EHF). Upravo zbog ovog problema, rukovodstvo Borac M:tela je iniciralo sastanak sa predstavnicima gradskih i vlasti RS na kojem je donesen zaključak da rekonstrukcija dvorane mora početi što hitnije.

Dvoranu "Borik", koja je izgrađenja 1974. godine i u kojoj su rukometaši Borca dvije godine kasnije osvojili titulu prvaka Evrope, preliminarno su obišli generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić i direktor reprezentacije Mirza Muzurović, koji ujedno obavlja i funkciju EHF supervizora. Nakon detaljnog pregleda, Karačić i Muzurović su napravili spisak stvari koje treba da budu urađene kako bi bili stvoreni makar minimalni uslovi za igranje LŠ u "Boriku". Potrebno je, između ostalog, preurediti svlačionice, promijenti oštećene stolice, postaviti LED displej pored terena i gerflor podlogu na parket, novi semafor, koji mora da bude smješten na novoj lokaciji, napraviti VIP lože, urediti pres-centar, pojačati osvjetljenje, poboljšati ozvučenje...

"Bila bi prava šteta da Borac, tako veliki klub, svoje utakmice igra u Zenici ili Sarajevu. Istina je, postoji i takva mogućnost, jer dvorana 'Borik' ne ispunjava uslove da bi u njoj bila igrana Liga šampiona", kaže Karčić i dodaje:

"Inspekcija EHF-a bi u Banjaluku trebalo da dođe 1. juna i bilo bi dobro kada bi se do tog datuma barem nešto uradilo".

Muzurović je naglasio da su imena Borca i Banjaluke odavno ucrtani na mapi Evrope, ali to ne znači da će imati popust kod EHF-a:

"Primjer rumunskog prvaka Kostance najbolje govori o ozbiljnosti EHF-a kada su ovakve stvari u pitanju. Taj klub ima svoju dvoranu, ali pošto ona ne ispunjava uslove, Kostanca svoje utakmice mora igrati u gradu udaljenom 280 kilometara. To Borcu ne smije da se desi".

Milenko Malinović, šef Odsjeka za obrazovanje, zdravstvo i socijalnu zaštitu u Odjeljenju za društvene djelatnosti Administrativne službe grada Banjaluka, istakao je da je teško procijeniti koliko novca je potrebno da bi se stekli minimalni uslovi za igranje LŠ u "Boriku":

"Kada dobijemo zapisnik, ljudi iz struke će procijeniti koliko sredstava će biti potrebno kako bismo obavili ovaj posao. U svakom slučaju, rekonstrukcija dvorane 'Borik' je na našoj listi prioriteta".

Goran Raca, pomoćnik ministra za porodicu omladinu i sport u Vladi RS, naglasio je da će resorno ministarsvo podržati projekat evropskog Borca, ali da prvi korak mora da uradi grad Banjaluka, dok je direktor "crveno-plavih" Boris Đogo naglasio da je sada napravljena dobra baza za buduće razgovore na ovu temu.

"Željeli smo da upoznamo javnost sa ovom problematikom i nadamo se da će nadlažne insitucije preduzeti sve što je potrebno kako bi Borac mogao da igra Ligu šampiona u svom gradu. Naravno, ako prethodno uspijemo da osvojimo titulu prvaka BiH", rekao je Đogo.
po meni kao prvo trebali bi osvjetljenje pojačati ... bile bi im i televizije , a pogotovo fotografi zahvalni ... nisam nikad bio u Boriku , ali po TV snimkama i fotografijama se vidi da je očajno osvjetljenje ...

old

Post Postao/la old » 30 mar 2012, 14:36

Е & старац, ?` га претјера. ;)
/ " на & ", ? $ $ тога $ је ¥. " је ? $, $ се " " & &. $ је ? зеза ", јер - " за ? "(& " ?) " ' ".
Ево на овој ? се $ /, " по " је " &...
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... ezda_8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Све " везане за & & на & " http://www.facebook.com/rkborac" onclick="window.open(this.href);return false;
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 31 mar 2012, 12:49

Marko Panic " onclick="window.open(this.href);return false;

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 00:09

' ? " & $ % " " " у ? 6.
' $ - " " ? " Сеха ? " " / " $ ?.

Е $ ' ",$ ? - се " " ? & ? $(? 6), & у ? у ", ? - " " онај & " " $ у " $ са ? "?
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

MrStinson
Kontakt:

Post Postao/la MrStinson » 02 apr 2012, 00:41

old je napisao/la:' ? " & $ % " " " у ? 6.
' $ - " " ? " Сеха ? " " / " $ ?.

Е $ ' ",$ ? - се " " ? & ? $(? 6), & у ? у ", ? - " " онај & " " $ у " $ са ? "?
Igrtat' će svako sa svakim; znači 10 kola i nakon toga će se znati prvak.

old

Post Postao/la old » 02 apr 2012, 08:54

? на $ ;)
& &-" " 2000.

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 15 apr 2012, 00:02

[youtube][/youtube]

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 15 apr 2012, 00:11

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.