HZ_ilidzaa je napisao/la:Imam osjecaj da nam je sinocnja tekma vise dobrog donijela nego loseg
kako ?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
HZ_ilidzaa je napisao/la:Imam osjecaj da nam je sinocnja tekma vise dobrog donijela nego loseg
Koji ti je ovo profil po redu ?Johny je napisao/la:Kolko vas sudije vole i miluju sramota je da nemate +18 u ovom trenutku
Ovo mi je treci profil.*p!p!t@* je napisao/la:Koji ti je ovo profil po redu ?Johny je napisao/la:Kolko vas sudije vole i miluju sramota je da nemate +18 u ovom trenutku
A svoje hinjske komentare prosipaj raji iz osnovne...
Pogledaj samo 3. gol koji ste dali Granadi, naš'o se ko će pričat' o milovanju...
A ti sad tumaci ovu sliku kako god hoces, linija je povucena paralelno sa linijom sesnaesterca*p!p!t@* je napisao/la: Ja ne znam lijek, al' možda ga oftamolog za tebe ima(offside, ipak kod drugog gola)...

Johny je napisao/la:drago mi je zbog tebe mnogo.
Ok. Messi je dao pogodak iz ofsajda.(a svaka slika je pokazala da nije).Sta je sa dva nedosudjena penala za Barcelonu i nepostojecim faulom kod prvog gola za Granadu ?
Poredi Real i Barcelonu ?![]()
![]()
![]()
Poredit Yugu sa Ferrarijem ne mozes nikako pa tako ni Real i Barcelonu.Dok jedni kolju na terenu, drugi svojom ljepotom igre dobijaju ekipe.
Villareal je ostecen kao i svaki rival koji igra protiv Reala.To se sviraju penali van 16 to padanja , glumatanja.KAda treba suditi protiv Reala penal onda ni Higuainova odbrana u stilu Danijela Šarića nije dovoljna za najstroziju kaznu.
One pizdarije Pepea, Ramosa , Geynalda , Murinja i ostatka romske populacije su zaista presmjesne.Kao djeca se ponasaju.Nevjerovatno kako se jedan gospodski klub pretvorio u Romski geto.
Nema tebi šta biti drago...Johny je napisao/la:drago mi je zbog tebe mnogo.
Ok. Messi je dao pogodak iz ofsajda.(a svaka slika je pokazala da nije).Sta je sa dva nedosudjena penala za Barcelonu i nepostojecim faulom kod prvog gola za Granadu ?
![]()
![]()
Poredit Yugu sa Ferrarijem ne mozes nikako pa tako ni Real i Barcelonu.Dok jedni kolju na terenu, drugi svojom ljepotom igre dobijaju ekipe.
Villareal je ostecen kao i svaki rival koji igra protiv Reala.To se sviraju penali van 16 to padanja , glumatanja.KAda treba suditi protiv Reala penal onda ni Higuainova odbrana u stilu Danijela Šarića nije dovoljna za najstroziju kaznu.
One pizdarije Pepea, Ramosa , Geynalda , Murinja i ostatka romske populacije su zaista presmjesne.Kao djeca se ponasaju.Nevjerovatno kako se jedan gospodski klub pretvorio u Romski geto.
I opet tvoje gospodstvo, i opet tvoj obraz koji toliko hvališ.Johny je napisao/la:Pa ocito je da imam obraz.Doci na temu i otvoriti oci djecaku nije nista pogresno.Cak sta vise smatram da si mi duzan se zahvaliti jer malo ko u zivotu ti moze valjati poput ovog mog komentara.Naravno kada udjes u godine kada se pocne i razmisljati o zivotu svatit ces,trenutno te razumijem jer i ja sam u tvojim godinama drk'o stalno, ne bas na muskarce al' sam drko.
Sajmerit je napisao/la:Johny je napisao/la:drago mi je zbog tebe mnogo.
![]()
![]()
imati obraza i doci na temu reala pricati o glumatanju padanju i sudjenju kantalonci obraz vam je kao dzon,4 sezone glumatanja epelepsicnog padanja i valjanja po terenu hah.A to sto su mesari neka su nasi su mesari i neka gaze sve redom idi lizi lesijevi golu sliku
mislim da on ne zna sta znaci paralelno!!amertiger je napisao/la:A ti sad tumaci ovu sliku kako god hoces, linija je povucena paralelno sa linijom sesnaesterca*p!p!t@* je napisao/la: Ja ne znam lijek, al' možda ga oftamolog za tebe ima(offside, ipak kod drugog gola)...
Slušaj ovako, ako ništa ovo je pasivan offside.laki je napisao/la:mislim da on ne zna sta znaci paralelno!!amertiger je napisao/la:A ti sad tumaci ovu sliku kako god hoces, linija je povucena paralelno sa linijom sesnaesterca*p!p!t@* je napisao/la: Ja ne znam lijek, al' možda ga oftamolog za tebe ima(offside, ipak kod drugog gola)...
pusti ba suplju murinjovu taktiku, svali krivicu na drugog! a ocito i na ove zatucane forumase, samo nek se sjete seville, betisa, mallorce i ja mislim valencie!
samo ne znam gdje je sudija sinoc ostetio reala? pozdrav i mahanje :*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.