GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Tritolone
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Tritolone » 21 mar 2012, 19:53

Ni 1000 gledatelja na utakmici :roll: sta su ucinili od kluba majku im razbojnicku
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 mar 2012, 20:32

Tugra tko prati ligu pa kad pogledaš tabelu sve je jasno 2 kluba ostalo nažalost ništa, šta da ljudi gledaju Inter,Lučko ne omalovažavam ali sve je tu jadno ,ali ipak još suci koji penale sude rihatju sve u korist jačih.Sad je hokej IN , ostalo sve dok ta mafija sijedi nema tu napredka,ionako gledam po kafićima sve se prati osim domaće lige ,ljudi sam uzmu novine sportske dosta im je kad pročitaju prelistaju i vide sve.....nažalost stanje je tako samo mi žao grada šaranja grafita jer gdje god se okreneš Zagreb išaran Dinamom i porukama.Samo da li ti ljudi to primjete i zapitaju se malo????

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 mar 2012, 20:39

Pravim navijacima/simpatizerima nije bitno protiv koga njihov voljeni klub igra.

Ja da mogu isa bi na svaku utakmicu ali nazalost nemogu pa biram 2-3 utakmice tokom sezone.

2:0 Sramotna igra Belupa, nisu prosli centar, brane se iako gube cilu utakmicu.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 mar 2012, 20:51

Sammir,Tonel ,Bišćan ....šta je to ekipa ,ovi mladi dobivaju minutaže menageri igraju glavne uloge,Maminjo sve dirigira, navijači ne idu,ne zadovoljstvo,igrači ne- motivirani ,neki kažu plače 2-3 nisu dobili,šta očekuješ od takve lige,sve depresivno,sve se namješta,nema euforije ,svi se sprdaju ismijavaju,eto slike gledaš kup ne vjeruješ,to je to a sanjaju o Europi i nečemu ekstra daleko čemu teže ;) tugara bolje igraju 3 liga nego oni tamo ko trening na terenu.Takvo je stanje a ne samo u klubovima već i oko repke vidjeli smo intersiranost kad su Šveđani došli koliko narod trči po karte!!!!! (otužno) 30,50 kn mnogi više ne žele dati !

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 mar 2012, 20:52

Tritolone je napisao/la:Pravim navijacima/simpatizerima nije bitno protiv koga njihov voljeni klub igra.

Ja da mogu isa bi na svaku utakmicu ali nazalost nemogu pa biram 2-3 utakmice tokom sezone.

2:0 Sramotna igra Belupa, nisu prosli centar, brane se iako gube cilu utakmicu.
Jel imas neki stream? Ja nasao, al samo na podrucju RH se moze gledat.

A nazalost, u pravu si, pravi navijaci bi isli na utakmice i zagrepcani bi se trebali stidit, ja iz BiH odem cesce na utakmicu nego neki odozgo. Kad dodje Real onda su svi navijaci. Nadam se uskoro da cu opet na posao u Zg tako da necu propustit ni jednu :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 mar 2012, 20:58

Evo ga.

http://sportskatv-blog.****.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

Na ovome ti ima uvijek utakmica Dinama, koliko sam skuzio Admin je Dinamovac pa sve prenosi :D a i treba bi radit svima.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 mar 2012, 21:03

Radi, hvala :D
Prije sam gledao na onom nekom blogu, ugl. okolo nesto plavo, al preko polusezone sam zaboravio sta treba upisat da nadjem i jbg.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 mar 2012, 22:12

U posljednjoj utakmici zaostalog 18. kola MAXtv Prve lige dinamo je na Maksimiru svladao Slaven Belupo s 2:0 i zadržao 13 bodova prednosti nad drugoplasiranim Hajdukom :roll:

Dinamo i Slaven Belupo odigrali su na Maksimiru posljednju utakmicu zaostalog 18. kola MAXtv Prve lige, a 'modri' su nakon solidne nogometne predstave pobijedili s 2:0. 'Modri' su tu utakmicu odigrali u laganom tempu, gotovo s pola snage, a dva gola Fatosa Beqiraja presudila su konačnog pobjednika.

Dinamo je od početka utakmice imao inicijativu, čak i nakon primljenog gola gosti se nisu odlučivali na konkretnije akcije prema domaćem golmanu Ivanu Kelavi, pa je dojam kao da su Koprivničani stigli u Zagreb u šoping, a ne na megdan vodećoj momčadi prvenstva. S druge strane, inicijativa 'modrih' rezultirala je uvjerljivim vodstvom već u prvom poluvremenu, pa su u nastavku nogometaši Ante Čačića smanjili gas i rutinirano priveli utakmicu kraju.

Dinamo - Slaven Belupo 2:0 (2:0)
1:0 Beqiraj (6)
2:0 Beqiraj (39)
Beqiraj je s dva pogotka sigurno prvo ime utakmice, no jako dobar dojam sotavio je i Šime Vrsaljko koji je izvrsno 'hranio' napadače ubačajima s desne strane. Sammir je opet bio nevidljiv, pogotovo u drugom dijelu kad mu je nestalo snage.

Ljubitelji nogometa u Hrvatskoj i s nestrljenjem su iščekivali situaciju kad će Davor Vugrinec, prinova u momčadi Slaven Belupa, postići pogodak, jer bi njime dostigao domaći ligaški rekord Igora Cvitanovića koji je postigao 126 golova, no Vuga ovog puta nije bio precizan i taj jedna gol manjka u odnosu na prvog strijelca lige morati će pričaketi do neke nove utakmice.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 19:03

"MAMIĆEVA MAMA(starica u 82-oj godini) PUŠI NAMA"

'"MAMIĆEVA STRINA (starica u 85-oj godini) PUŠI SVIMA"

'"MAMIĆEVA IVA (maloljetna kćer) PUŠI SVIMA"

''LUCIJA I IVA (maloljetne kćeri) PUŠE SVIMA''

''BOŽICA (supruga g. Barišića, 64 godine) OD MIRKA KU.RAC IMA'' :lol:

"BOŽICA OD MIRKA KU.RAC DIRKA" :lol: :lol: :lol:

"TOMISLAV MARČINKO DJECU DIRK'O" :lol:

"VRBANOVIĆU (najpozicioniraniji Hrvat u UEFA-i i FIFA-i) SMEĆU SVI GA MEĆU"' :lol:

"BARIŠIĆ BARIŠIĆ (predsjednik GNK Dinamo, 77 godina) JE.BAT ĆU TE JA, NEĆEŠ BITI MUMIJA MOGA DINAMA" :cry:

"MAMIĆU, MAMIĆU JE.BEMO TI SVE - MAJKU, ŽENU I OBJE KĆERI MALOLJETNICE"

Pjesme Boysa koje su natjerale režim da se još jednom kreveljeći obrati javnosti za pomoć. A obraća se klub čiji gazda već godinama u udarnim terminima po televiziji svima je.be sve i koristi vulgarnosti sto puta gore od ovih. Naravno, to se zaboravlja.

(spominjanje kćeri ovdje je degutantno)

Je.bote, na što mi klub spada, svaki dan sve niže i niže. :cry: :cry:
Hayley <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 mar 2012, 19:18

skroz slaba posjecenost,mislim da se to nece promjeniti niti odlaskom mamica,a kad mamic ode dinamo ce biti mnogo losji klub po financijama i svemu,vjerujte
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 19:41

Zašto bi bio? Pa sad klub praktički i nema sponzora, novac koji dolazi je isključivo novac od transfera i dolazi u ratama, i od Grada.

Ja tvrdim da je Mamić uspješan jedino u uvaljivanju igrača za više novca nego što oni vrijede. Ni u čemu ostalom. Dinamu se pola njegovog vremena kao sponzori vrte kojekakvi restorani i kafići i pi.zde materine. A sad su pošli s oglašavanjem blogova tipa "Istina o ZM". Degutantno. Rasplačem se kad vidim na reklamnim panoima, i na službenom webu - Dinamo je od 2002. uplatio 188M kn u državni proračun. Plače mi se, majke mi.
A i rezultat koji je Dinamo ostvario je upitan. Svaka čast naslovima u jadnoj ligi, ali europskog iskoraka nema.

Treba postaviti osobu/e koja će voditi marketing - ali stručnjaka, čovjeka s diplomom, ne propalu tenisačicu, inače curu kojoj je ZM stric, i propalu kladivašicu, i to potonju pompozno najaviti kao veliko pojačanje. Pfff.
Postaviti osobu koja će voditi financije - kao i za prethodni primjer, stručnjaka, magistra, koji će zajedno s ekipom iz marketinga moći dovući sponzore i gledatelje, prodati proizvod.

Ako jedan Medveščak, koji dolazi iz sporta koji se igra ozbiljno u 10-ak zemalja (obožavam hokej, da se ne misli da kenjam kvakve), može imati proračun od ~2M eura (ajmo reći maksimalno 3), i Dinamo, svjetski poznat klub, brend, u sportu kojeg igra apsolutno cijela planeta, i koji ima zagarantiran plasman u Europu svake godine, može skupiti ~10M ko iz pi.čke, što je po meni dovoljno. Ne treba mi Josip Šimunić koji neće ništa igrati, a imat će plaću koja je jednaka plaćama jednog cijelog prvoligaškog kluba u Hrvatskoj. Isto ide i za Rukavinu, kojeg prava uprava sigurno ne bi dovela i platila toliko koliko je plaćen. Pola milijuna eura, je.bote. Ne treba nam proračun od 28M eura. 3 X veći od proračuna ekipe koja igra četvrtfinale LP. 30% veći od proračuna kluba koji lani igra finale EL i ove godine u borbi za naslov u Portugalu. Dok Dinamo ruši nekoliko negativnih rekorda u nekoliko tjedana.
Hayley <3

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 mar 2012, 20:08

Jutarnji trening dan nakon susreta sa Slaven Belupom u Maksimirskoj 128 donio je loše, ali ne jako ozbiljne vijesti.

Nakon što je odradio svih 90 minuta protiv Slaven Belupa u odgođenoj utakmici 18. kola (2:0 za Dinamo), Domagoj Vida dan kasnije osjetio je bolove u nozi te napustio jutarnji, regeneracijski trening, javljeno je iz Dinama.

Stoper se uputio na terapiju, a trening sa suigračima propustio je i Milan Badelj. On se zbog problema s palcem prihvatio bicikla.

I Badelj je odigrao cijelu utakmicu protiv Slavena u srijedu u kojoj je Dinamo pobjedom uz dva gola Fatosa Beqiraja zadržao prednost pred Hajdukom od 13 bodova.

Ako se pokaže ozbiljnijom, Vidina ozljeda mogla bi stvoriti određene probleme treneru Čačiću jer je od ranije van stroja Josip Šimunić, dok je Igor Bišćan do daljnjega udaljen iz prve momčadi.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 mar 2012, 20:31

badblueboylivno je napisao/la:Zašto bi bio? Pa sad klub praktički i nema sponzora, novac koji dolazi je isključivo novac od transfera i dolazi u ratama, i od Grada.

Ja tvrdim da je Mamić uspješan jedino u uvaljivanju igrača za više novca nego što oni vrijede. Ni u čemu ostalom. Dinamu se pola njegovog vremena kao sponzori vrte kojekakvi restorani i kafići i pi.zde materine. A sad su pošli s oglašavanjem blogova tipa "Istina o ZM". Degutantno. Rasplačem se kad vidim na reklamnim panoima, i na službenom webu - Dinamo je od 2002. uplatio 188M kn u državni proračun. Plače mi se, majke mi.
A i rezultat koji je Dinamo ostvario je upitan. Svaka čast naslovima u jadnoj ligi, ali europskog iskoraka nema.

Treba postaviti osobu/e koja će voditi marketing - ali stručnjaka, čovjeka s diplomom, ne propalu tenisačicu, inače curu kojoj je ZM stric, i propalu kladivašicu, i to potonju pompozno najaviti kao veliko pojačanje. Pfff.
Postaviti osobu koja će voditi financije - kao i za prethodni primjer, stručnjaka, magistra, koji će zajedno s ekipom iz marketinga moći dovući sponzore i gledatelje, prodati proizvod.

Ako jedan Medveščak, koji dolazi iz sporta koji se igra ozbiljno u 10-ak zemalja (obožavam hokej, da se ne misli da kenjam kvakve), može imati proračun od ~2M eura (ajmo reći maksimalno 3), i Dinamo, svjetski poznat klub, brend, u sportu kojeg igra apsolutno cijela planeta, i koji ima zagarantiran plasman u Europu svake godine, može skupiti ~10M ko iz pi.čke, što je po meni dovoljno. Ne treba mi Josip Šimunić koji neće ništa igrati, a imat će plaću koja je jednaka plaćama jednog cijelog prvoligaškog kluba u Hrvatskoj. Isto ide i za Rukavinu, kojeg prava uprava sigurno ne bi dovela i platila toliko koliko je plaćen. Pola milijuna eura, je.bote. Ne treba nam proračun od 28M eura. 3 X veći od proračuna ekipe koja igra četvrtfinale LP. 30% veći od proračuna kluba koji lani igra finale EL i ove godine u borbi za naslov u Portugalu. Dok Dinamo ruši nekoliko negativnih rekorda u nekoliko tjedana.

Slazem se apsolutno sa svim sta si napisa.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 23 mar 2012, 18:01

Aktualni trenera Dinama održao je novinarsku konferenciju uoči susreta s Varaždinom, no nezaobilazne teme bile su i 'slučaj Bišćan', te uplitanje Zdravka Mamića u slaganje 'modre' momčadi

'Novi radni dan je pred nama, momčad je u dobrom ozračju jer nam za sad sve ide uspješno uz uzlanu putanju izvedbe', započeo je pres konferenciju Dinama trener Ante Čačić govoreći o predstojećoj utakmici 'modrih' sa Varaždinom u 23. kolu MAXtv Prve lige.

'Varaždin pokazuje bolje predstave od ostvarenih rezultata, ali realno su njihovi problemi golemi i ne bi trebalo biti lomljenja zubiju kao nekada u prošlosti', najavio je pobjedu, te se suočio i s nezaobilaznim novinarskim pitanjima o 'slučaju Bišćan'.

Intervju Igora Bišćana koji je osvanuo u domaćim medijima, a u kojem je dojučerašnji kapetan Dinama bez previše zadrške 'prosuo paljbu' po Čačiću i braći Mamić, nije previše zainteresirao trenera 'modrih'.

'Sjajan intervju, kao da sam ga sam naručio. Za mene je ta priča gotova, sve što sam imao rekao sam ranije'.

No imao je zato potrebu reći štogod o tome petlja li se Zdravko Mamić u sastav momčadi:

'Ja sam se rodio na asfaltu i praktično sam dijete ulice. Onaj tko me poznaje zna da me nitko ne može mijenjati. Zdravko Mamić je, od kada sam ja došao u klub, bio možda na jednom treningu i ne mislite valjda da si u takvoj situaciju utvara da mi se može petljati u posao. Ja sam ovdje da služim polici kluba, ali ne i da dopuštam nekome da mi se miješa u sastavljanje momčadi. Nikada nije bilo niti minimalnih pokušaja u tom pravcu, a vjerujem da je slična situacija bila i s mojim prethodnicima', bio je jasan Čačić, završivši time svoj monolog.

Dinamo će u Varaždinu igrati u subotu u 18 sati s izravnim prijenosom na Arenisport.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 24 mar 2012, 21:30

Zdravko Mamić potvrdio je i ono što je posve jasno: da nakon Eura odlaze Vlatko Marković i Slaven Bilić

Zdravko Mamić u intervjuu Novoj TV potvrdio je da Vlatko Marković, ali i Slaven Bilić odlaze nakon Eura. A slučaj Bišćan ovako je komentirao:

'To je velika tuga i za klub i za mene jer se radi se o našoj legendi i kapetanu, ali klub snosi jako malo krivnje za takav epilog. Igor je bio kapetan za vrijeme ove uprave, stajali smo čvrsto uz njega, iako je imao velikih problema sa zdravljem. Ovo je bila isključivo odluka trenera, a mi smo dovedeni pred gotov čin, morali smo birati, ili trener ili igrač. Konzultirao sam se sa članovima Izvršnog odbora i odlučili smo da stanemo uz trenera. Sigurno da to ni klub, ali niti Igor nisu zaslužili, no to je odluka trenera'.

Željko Širić je svojedobno rekao da je cilj istrage rušenje Mamića i Markovića.

'Meni to ništa nije novo. Siguran sam da postoje političari, političke snage i program konkretno SDP i uz podršku medijske mafije imaju dogovor, a sredstva su im ti huligani putem kojih se želi uništiti Dinamo i hrvatska reprezentacija. To je valjda svakome jasno. Jasno, to su teške optužbe, ali ja stojim iza njih', rekao je Mamić. :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 mar 2012, 23:24

razvalise danas varazdina,ibanez dade dva gola ,valjda se naljutio sto nije bio u prvom planu :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 23:25

Rosas7 je napisao/la:razvalise danas varazdina,ibanez dade dva gola ,valjda se naljutio sto nije bio u prvom planu :D
Treba ovoga Mamica ovamo pozvati pa da od nas napravi ozbiljan klub kad ga oni tamo u rvatskoj vec ne vole?! :lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 mar 2012, 23:30

bekicamir je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:razvalise danas varazdina,ibanez dade dva gola ,valjda se naljutio sto nije bio u prvom planu :D
Treba ovoga Mamica ovamo pozvati pa da od nas napravi ozbiljan klub kad ga oni tamo u rvatskoj vec ne vole?! :lol: :lol: :lol:
imali smo mi slicnog,pa smo ga potjerali... :lol:

dinamo osiguro naslov odavno,nadam se da cete ponovo u lp,samo hrabro

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 mar 2012, 13:24

Dinamo se lako obračunao s najlošijom momčadi lige. Zagrepčani su u Varaždinu slavili 4-0. Svi su golovi pali u drugom poluvremenu, a zabili su Ibanez, Tomečak, Alispahić i Krstanović.

Posebno je dojmljiv bio Tomečak, koji je zabio glavom, a prijetio je i desnom i lijevom nogom. Nakon utakmice otkrio je kako je igrao sa slomljenim nosom.

- Osjetio sam da se nešto pomaknulo. Isteklo mi je dosta krvi, moram na slikanje - rekao je Tomečak, koji se ozlijedio na početku utakmice, te nastavio:

- Trener je htio da zbog nosa ostanem u svlačionici na poluvremenu, ali sam ja odlučio igrati. Bio sam željan igre i nisam htio odustati jer dugo nisam bio u sastavu.

Tomečak je i lani slomio nos, pa je morao nositi masku.

- Ha, to je sad postalo standardno. Svako proljeće moram tako nastradati - nasmijao se.

Odličnu je utakmicu odigrao i Luis Ibanez. Dinamova Argentinca sinoć je gledalo nekoliko europskih skauta.

- Baš smo bili dobri, mogli smo dobiti i uvjerljivije - pričao je Lucho te se kratko osvrnuo na “slučaj Bišćan”.

- Sigurno je da će nam Igor jako faliti. Bio je kapetan i veliki pozitivac. Svi mladi igrači mogli su učiti od njega.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 mar 2012, 15:09

Ma treba njima 10kg cementa pa da se zacementiraju !!!! Ekipa za očevid ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.