Koji je ovo put da nam dodje neki igrac i trazi pare?

Zato kazem neka igraju djeca...nema od ovih polovnjaka sa 6mjesecnim ugovorima nista
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja kako sam čuo glavom je slomio liku iz Partizana nogu, sad jel to istina...VanBasten je napisao/la:Iz onog što su mi stariji pričali HAtunić je bio neka yugo verzija Pepea![]()
Dakle, ako ti je Musa flaster ne'š se naigrat sigurno.
Iz Zvezde, RAcić(?) smatran u to vrijeme za najveću nadu Yugo fudbala. A za PArtizan je igrao, i poštuju ga vopra.Heller je napisao/la:Ja kako sam čuo glavom je slomio liku iz Partizana nogu, sad jel to istina...VanBasten je napisao/la:Iz onog što su mi stariji pričali HAtunić je bio neka yugo verzija Pepea![]()
Dakle, ako ti je Musa flaster ne'š se naigrat sigurno.
Pa kume organizujte se malo. Dosta tipkanja i šuplje. Dvadeset ljudi za početak i zovi, usprotivite se. Spasite svoj klub, sretno!ultrasstyle_tz je napisao/la:kao i za Ditu...kurcobolja 99% gradjana za desavanja oko FK je identicna kao i za KK
Nimla_RZ je napisao/la:Pa kume organizujte se malo. Dosta tipkanja i šuplje. Dvadeset ljudi za početak i zovi, usprotivite se. Spasite svoj klub, sretno!ultrasstyle_tz je napisao/la:kao i za Ditu...kurcobolja 99% gradjana za desavanja oko FK je identicna kao i za KK
TRUST je napisao/la:Sloboda se gasi a nacelnik pravi trece jezero koje bi trebalo biti zavrseno tamam pred izbore. Sve sto je vrijedilo u Tuzli se raspalo a nas narod obicnom barom mozes kupit. Sportsko drustvo Sloboda je bolje i vrjednije od svih onih jezera, fontana i knjizevnih veceri, samo sto mi imamo oci i nevidmo sta nam se radi. Nemogu da vjerujem sta je Tuzla sebi dopustila, jedan nas covjek vuce za nos. Treba se raja udruzit i spasit klub onaj majmun i svi njegovi sljedbenici sigurno nece, njima ce jos godit da Sloboda propadne onda vise ni stadion nece morati praviti. Osta ce im vise para pa moza koji kip da napravim