FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 22 mar 2012, 02:30

Donnie Darko je napisao/la:Umjesto da dovode odbranu oni na Neymara bogatstvo bacaju. :|

Barem je malo otoplilo za cimburijadu, 'samo' -6 :)
Stiglo je proljece i bit ce jos toplije. Njihov strah i izgubljenost najbolje oslikava stara dobra pjesma Atoskog Sklonista. "Sto te panika hvata......" :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 mar 2012, 11:35

Ccc ovi iz Reala se zale na sudjenje hahahhah. A jos ih covjek spasio u prvom poluvremenu,nije svirao penal na Nilmaru i komonto mogao dati Diarri drugi zuti,a nije.... I oni se jos zale na sudjenje hahahha :D

Prepali se a imaju 6 bodova prednosti,boze dragi,al vjeruju u svoj klub :D

Kako Barca djeluje na svoje protivnike,skidaju gace cim se priblize :D

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 22 mar 2012, 12:53

The first meeting Lionel Messi ever had with Pep Guardiola ended on a promise. "With me," the new Barcelona coach said, "you'll score three or four goals a game." Guardiola exaggerated for effect; the ridiculous thing is that he was not that far wrong. Leo Messi scored another hat-trick on Tuesday night. It came just a fortnight after he became the first ever player to score five in a Champions League match, and it was the 18th hat-trick of his career. Eighteen is a record. Another one.

http://www.guardian.co.uk/football/blog ... -barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... the-season" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 22 mar 2012, 18:43

Cestitke malom kralju Messiju i zelim mu jos puno puno golova da nabaci na svoj konto.Ovo je bez sumnje najbolji igrac svih vremena,ali i uz sve komplimente koje mu salju sa svih strana svijeta uvijek je podredjen bojama svog kluba i nikad se ne izdize iznad kluba i ostalih kolega sa terena.skromnost je vrlina velikih ljudi i velikih fudbalera.

Sto se tice Barcelone nadam se kiksu Reala i eventualnom pobjedom na camp nou da anuliramo prednost.

p.s.Raduju me spekulacije o Jordi Albi,mislim da je kvalitetan igrac i jako bi nam dobro dosao pogotov sad kad smo totalno desetkovani na lijevom beku.
-PAJA Fan Club!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 22 mar 2012, 18:56

Moze li mi neko naci citavu utakmicu Chelsea - Barcelona 1-1 za download ?

Nasao sam torrent ali samo 4 seedera...ne mice

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 mar 2012, 19:53

PatrickBateman je napisao/la:Moze li mi neko naci citavu utakmicu Chelsea - Barcelona 1-1 za download ?

Nasao sam torrent ali samo 4 seedera...ne mice
Sta ce ti vise od ovoga :D

[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 mar 2012, 21:04

Zna li neko hoce li Dani Alves i Adriano biti spremni za prvu utakmicu s Milanom ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 22 mar 2012, 21:10

IlPrincipe je napisao/la:Zna li neko hoce li Dani Alves i Adriano biti spremni za prvu utakmicu s Milanom ?
Zašto Alves nebi bio spreman? U subotu ne igra jer je zaradio crveni karton proti Granade. Adriano sigurno neče igrati jer je povrijeđen na 10 dana.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 mar 2012, 21:20

omgmessi je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Zna li neko hoce li Dani Alves i Adriano biti spremni za prvu utakmicu s Milanom ?
Zašto Alves nebi bio spreman? U subotu ne igra jer je zaradio crveni karton proti Granade. Adriano sigurno neče igrati jer je povrijeđen na 10 dana.
aha, slučajno-mahinalno sam pročitao nešto Barsa bez Alvesa,Abidala i Adriana na Granadu ... pa sam mislio da je zbog povreda i D.Alves odsutan ... Hvala ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 22 mar 2012, 22:31

[youtube][/youtube]
8-)

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 23 mar 2012, 09:36

vidim da ste pričali o ofsajdu na temi reala pa evo:

[youtube][/youtube]

znači ofsajda nema ali nam opet nisu svirana nijedan od moguća 2 penala
kod prvog sanchez je pogriješio jer je pokušao ustati ali opet ne bi svirao svakako...
kod drugog igrač granade skinuo loptu puyolu i najvjerovatnije sanchezu koji bi stigao...ali ajde to mu se može i oprostiti jer vjerovatno nije vidio...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 mar 2012, 09:52

Sinoc vidjeh da je Barcelona zainteresovana za Fuchsa, lijevog beka Schalkea. Mada, ukoliko dodje Alba, onda ne vidim nikakvu potrebu za dovodjenjem jos jednog lijevog beka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 mar 2012, 10:40

Christian Fuchs je odličan lijevi bek. Sjećam ga se dok je igrao u onoj fantastičnoj prošlosezonskoj generaciji Mainza (kakav je to bio asistent, a i sad u Schalkeu obavlja superioran posao). Ima eksplozivne prodore, jako precizne i odmjerene centaršuteve i mogao bi biti relevantan nasljednik Abija. Ipak, skeptičan sam po pitanju njegovog angažmana u Barci. Ipak sam mišljenja da će Jordi Alba dobiti prednost kao konkurent za ovu poziciju. :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 mar 2012, 11:30

ova utakmica protiv mallorce ce po meni bit presudna za dalju formu ekipe ,sad ako pobijede znaci vratili su se u onu staru formu za gostovanja :D i jos bolje ce igrat u nastavku prvenstva a ak ne pobijede onda je sve gotovo,bice zafrkano bez alvesa abidala ,kako ce se montoya snac a mallorca ima dobru kontru gdje su protiv reala pokazali da znaju igrat (samo ih sudija s*ebo :D ) ,jos ak dobijemo onda na 3 boda prilazimo realu i na njima ce bit jos veci pritisak jos ce bit bez puno standardnih igraca
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 mar 2012, 12:34

Messijevi golovi po mjesecima
:o
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 mar 2012, 13:01

DesimaL je napisao/la:Messijevi golovi po mjesecima
A na godisnjem(u julu) ne zabija nista, barem na terenu :mrgreen:

DNA Blaugrana 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 mar 2012, 13:06

2 utakmice 4 gola dosta 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 mar 2012, 13:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:

DNA Blaugrana 8-)

[youtube][/youtube]

Hahahah :D Ja sad krenuo da stavim taj video :) Kako je igrao ko dijete malo i sad igra tako :) identicno sve :D

Svaka mu cast :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 mar 2012, 13:29

Monolog je napisao/la:Sinoc vidjeh da je Barcelona zainteresovana za Fuchsa, lijevog beka Schalkea. Mada, ukoliko dodje Alba, onda ne vidim nikakvu potrebu za dovodjenjem jos jednog lijevog beka.
Pa nije da nema potrebe. Adriana ne planiraju zadrzavati u klubu, Abidal ce vjerovatno okoncati karijeru. Tako da ne mogu imati samo jednog igraca na toj poziciji.
Iako mi nije jasno to za Adriana, igrac koji moze pokriti obje strane kad zatreba. Međutim Bayern i Juve su ga vec kontaktirali, pa je moguce da je dobio dosta bolju ponudu.
Don't hate what you don't understand.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 mar 2012, 14:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
pele ih tad ima najvise :mrgreen:

Od 19 igraca koji idu na mallorcu, 15 iz la masie :shock:
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.