Prije od Baggia jarane...adointer je napisao/la:hajmo svi slike na zid da vidim kad ste nosili dresove od Ronalda
tlinestdelpiero20 je napisao/la: Koliko ti imas godina?![]()
Posto pises postove na razini djeteta
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dzazire il dzemile?delpiero20 je napisao/la:Steta samo jos 88 godina do kraja stoljeca...
Trebate naucit Morattija sta je desetljece, a sta stoljeceili je isao kod vidovide Dzazire pa zna sta ce se dogoditi u sljedecih 88 godina
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
jedno je samo bitno da scudeto i ove godine ide u Milano, inace kako stvare stoje najbolje bi bilo da mi i Milan svake godine razigravamo za Scudeto a vas ostale sta zapane!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Slazem se, jer ako bi u tu kombinaciju ubacili i strasnu Novaru mogla bi nekima da pomrsi planove.vrebac86 je napisao/la:jedno je samo bitno da scudeto i ove godine ide u Milano, inace kako stvare stoje najbolje bi bilo da mi i Milan svake godine razigravamo za Scudeto a vas ostale sta zapane!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
a narocito u borbi za Evropu jos strasniji Lech i super dinamitni ponos Londona Fulham Football Club
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- IlPrincipe
- Kontakt:
..a Juventus è proprio bastarda ha vietato alla curva sud di portare dentro lo "Juventus Stadium" la coreografia che stavano preparando per i nostri ragazzi.
Se avere uno stadio di proprietà vuol dire anche limitare la libertà d’espressione di una tifoseria, allora ben vengano gli stadi comunali e i settori popolari.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
ili SchalkeIo_Sono_Interista je napisao/la:a narocito u borbi za Evropu jos strasniji Lech i super dinamitni ponos Londona Fulham Football Club
MENI MOJE, A VAMA VASE
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Inter sto je osvojio, osvojio jedelpiero20 je napisao/la:Lopovi sto su igrali LP igrali su![]()
Dolazi talijanski fudbal sebi...nakon visegodisnje dominacije intera skotskom ligom i borbe sa letecim magarcima iz verone
MENI MOJE, A VAMA VASE
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
a Schalke je inace kanta za nabijanje u odnosu na LechF.G.R. HARMANI je napisao/la:ili SchalkeIo_Sono_Interista je napisao/la:a narocito u borbi za Evropu jos strasniji Lech i super dinamitni ponos Londona Fulham Football Club2:5 meeeee
imal sta smjesnije kad navijac Jubentusa naziva nekog lopovom
Nadjoh ovo juce:
[youtube][/youtube]
Zanetti imao samo 21 godinu, Moratti tek preuzeo Inter i hteo da dovede R.Baggio-a, Fabio Cannavaro bio neiskusan, a Zola igrao za Parmu.
[youtube][/youtube]
Zanetti imao samo 21 godinu, Moratti tek preuzeo Inter i hteo da dovede R.Baggio-a, Fabio Cannavaro bio neiskusan, a Zola igrao za Parmu.
Zanimljivo je ovo kad pogledsa, citavih 17 godina je proslo Zanetti jos uvijek igra kao mladic.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Dobro, kako ti kazes... gdje vam je scudeto od 1988/89-2005/06 ? Nije malo 17 god...Io_Sono_Interista je napisao/la:a Schalke je inace kanta za nabijanje u odnosu na LechF.G.R. HARMANI je napisao/la:ili SchalkeIo_Sono_Interista je napisao/la:a narocito u borbi za Evropu jos strasniji Lech i super dinamitni ponos Londona Fulham Football Club2:5 meeeee
![]()
imal sta smjesnije kad navijac Jubentusa naziva nekog lopovom,a vi to vec nesto osvojili nakon 2002/2003 ili pobjednicki duh gradite na osvajanju Serie B
I one titule sto ste osvajali za vrijeme Calciopolija mozes okaciti macku o rep! Mene bi bilo sramota to racunati, ali eto buduci da ste Inter..
Pobjednicki duh??? Pa jesmo li mi ili vi najtrofejniji italijanski klub??
P.S. pripremi se za Tantalove muke u nedjelju navecer
MENI MOJE, A VAMA VASE
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Dobro, kako ti kazes... gdje vam je scudeto od 1988/89-2005/06 ? Nije malo 17 god...
I one titule sto ste osvajali za vrijeme Calciopolija mozes okaciti macku o rep! Mene bi bilo sramota to racunati, ali eto buduci da ste Inter..
[/quote]
nismo ga osvojili
17 godina je previse,ali evo ni ovih skoro pa 10 god. Bgm nije malo,i jos kad tome dodas ukaljano ime,nije bas za pohvalit se
ja titule nisam izmislio,pogledas zvanican podatak pa ti kacaj macku sta hoces,barem ne dodajem Interu ono sto ne stoji kao zvanican podatak...
ova vasa ekipica je ocigledno osvojila vecinu tih trofeja pa na tome gradi pobjednicki duh
meni je muka sto je Inter trenutno ovakav,a sta ce biti u nedjelju
pa vama ce biti veliki praznik jer vam dolazi ekipa koja vam je nabila komplekse zadnjih godina i koja vam je kriva sto ste obrukali ime kluba,a koja je nazalost na zalasku nakon osvojenih 15 trofeja
necu da kvarim temu i zato ciao i uzivaj u dobroj sezoni u kojoj opet niste najbolji...
nismo ga osvojili
ja titule nisam izmislio,pogledas zvanican podatak pa ti kacaj macku sta hoces,barem ne dodajem Interu ono sto ne stoji kao zvanican podatak...
ova vasa ekipica je ocigledno osvojila vecinu tih trofeja pa na tome gradi pobjednicki duh
meni je muka sto je Inter trenutno ovakav,a sta ce biti u nedjelju
necu da kvarim temu i zato ciao i uzivaj u dobroj sezoni u kojoj opet niste najbolji...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jos kad bi znali arapski
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
upravo iz tog razloga sam i postavio link, da se malo nasalimo, jer sumnjam da neko na forumu zna citati arapski
eksluzivni intervju iz celije broj D17
p.s. strasne utakmice ovog vikenda
Milan 18 : 00 Roma
Palermo 20 : 45 Udinese
Atalanta 12 : 30 Bologna
Lazio 15 : 00 Cagliari
Napoli 15 : 00 Catania
Genoa 15 : 00 Fiorentina
Novara 15 : 00 Lecce
Cesena 15 : 00 Parma
Chievo 15 : 00 Siena
Juventus 20 : 45 Internazionale
Call the coroner!
Novara jos uvijek ima sanse za opstanak, najvise zahvaljujuci istorijskim pobijedama protiv Intera.Jos ako Torino udje bice Piemonte derbija kamara.A za ispadanje tu je uvijek Inter da ih spasi 
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- delpiero20
- Kontakt:
Inter je tu uvijek da pomogne u nevolji...jedne godine su Letece magarce dogurali do kvalifikacija za LPBuffon je napisao/la:Novara jos uvijek ima sanse za opstanak, najvise zahvaljujuci istorijskim pobijedama protiv Intera.Jos ako Torino udje bice Piemonte derbija kamara.A za ispadanje tu je uvijek Inter da ih spasi
Je l' ti imaš nešto protiv letećih magaraca?delpiero20 je napisao/la:Inter je tu uvijek da pomogne u nevolji...jedne godine su Letece magarce dogurali do kvalifikacija za LPBuffon je napisao/la:Novara jos uvijek ima sanse za opstanak, najvise zahvaljujuci istorijskim pobijedama protiv Intera.Jos ako Torino udje bice Piemonte derbija kamara.A za ispadanje tu je uvijek Inter da ih spasi
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
zar je inter tolike komplekse nabio juventusu da ih toliko juventini mrze? 
evo ja sam prijavljivao ove spamerske i provokatorske postove koje su uglavnom izbrisali ali ovi se i dalje vraćaju tako da odustajem, go with the flow
evo ja sam prijavljivao ove spamerske i provokatorske postove koje su uglavnom izbrisali ali ovi se i dalje vraćaju tako da odustajem, go with the flow
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.