chily-rz je napisao/la:
ps,daj Bože da Ramiz proradi pa makar morao i pOest "****" jer čitavu sezonu "serem" po njemu,dobro nisam bio baš toliko oštar,ipak je on Arnelinhov mezimac

Nije samo on moj "mezimac". Meni su dragi svi igrači, koji su ponikli u Arsenalu ili su došli kao mladi igrači + svi Britanci. Djegod nadjem kakvog Britanca a da igra u Arsenalu, podržavam ga i nadam se da će uspjeti.
Meni su dragi i Jenkinson ,i Gibbs ,i Wilshire ,i Szczesny ,Ramsey, Chamberlain, Aneke, Afobe, Lansbury, Song, Djuro (

).
Djuro je smiješan igrač, al' je kao čovjek gromada. Skoro sam gled'o emisiju "Arsenal World" i tip bio u posjeti (kao Arsenalov igrač) u nekom domu za nezbrinutu djecu, šta li je (ne sjećam se, ta emisija je bila prije možda mjesec-dva) i lik crt'o sa djecom...Al' kakvo je pile nacrt'o.
Men' će srce biti na mjestu tek onog dana kad vidim u odbrani Bartelya, Carla i Gibbsa, vezi Frimponga, Henria, Chuksa, Jacka, Aarona, Yennarisa (itd), napadu Benika, Ansaha, Chamba, a do tad ima da stalno godrnjam i branim ove klince.
I važna napomena, Gordi Albion ne volim ni sekunde.