Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Zasad odlican,Inace Spartak vodi sa 1-0
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
super je odigrao danas.
bas je ova ruska liga simpaticna sa svojim dekicama i skafanderima. i ne trcali kolko je zima...

bas je ova ruska liga simpaticna sa svojim dekicama i skafanderima. i ne trcali kolko je zima...

...
Zahirovicu danas klupa,na poziciji zadnjeg veznog igra neki Jovan Golic, rodjen 1986 u Vlasenici
Ušao je u 66 minuti
Zar ova rospija još nije dobila pedalu u Nalchiku.Očigledno vlasnicima kluba nefali para kada mogu ovakvog đona držati na platnom spisku ali nesumljam u skori povratak horsa u matični mu klub.Jer samo tu može i igrati bez štele. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nemoj tako ima on jos vremena da uzrije!DRHAUSE je napisao/la:Zar ova rospija još nije dobila pedalu u Nalchiku.Očigledno vlasnicima kluba nefali para kada mogu ovakvog đona držati na platnom spisku ali nesumljam u skori povratak horsa u matični mu klub.Jer samo tu može i igrati bez štele.
E kad masi 25 onda mozemo koristiti te izraze , a da li je za repke e vala i nije!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nek se neko na ovom forumu slaže sa mnom oko Zahire.Kad sam ga vidio na spisku za Brazil jeza me prošla .sedam dana nisam sebi dolazio...Za_raju je napisao/la:Nemoj tako ima on jos vremena da uzrije!DRHAUSE je napisao/la:Zar ova rospija još nije dobila pedalu u Nalchiku.Očigledno vlasnicima kluba nefali para kada mogu ovakvog đona držati na platnom spisku ali nesumljam u skori povratak horsa u matični mu klub.Jer samo tu može i igrati bez štele.
E kad masi 25 onda mozemo koristiti te izraze , a da li je za repke e vala i nije!

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Naravno slažu se 2 navijača selje, jedan sa mentalnim retardacijama i poremećajima, a drugi samo glup. Da je neko htio naći goru kombinaciju ne bi mogao.
Još ovaj ovori uzrije
pa nije šljiva bokte.
Zaha sretan rođendan, nek ti je sretno i da uskoro pređeš u bolji klub!
Još ovaj ovori uzrije

Izađi iz podruma.Bosco je napisao/la:Naravno slažu se 2 navijača selje, jedan sa mentalnim retardacijama i poremećajima, a drugi samo glup. Da je neko htio naći goru kombinaciju ne bi mogao.
Još ovaj ovori uzrijepa nije šljiva bokte.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Cuj ovog sto je na pocetku kvalifikacija za EP kupio karte za tekme BiH na tom prvenstvu , buraz otrijezni se tvoj Zaha nas je i kostao tog Ep-a svojim igrama u barazu...Bosco je napisao/la:Naravno slažu se 2 navijača selje, jedan sa mentalnim retardacijama i poremećajima, a drugi samo glup. Da je neko htio naći goru kombinaciju ne bi mogao.
Još ovaj ovori uzrijepa nije šljiva bokte.
A za te nazive sto nam nadi mi cemo kupiti sebi kulturu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ako napravi neki transfer iz Nalčika biće dobro,al s obzirom da obično ulazi sa klupe teško možemo očekivat takvu stvar..Mislim u reprezentaciji da je on sa još par igrača u 5 deka al eto očigledno što je mlad pa mu Sušić ukazuje povjerenje..ma samo nek Mravca nema 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest naravno Zaha i jos njih 10 nas kostalo prvenstva. Da krenemo redom ili vec sve znate??? Samo mi nije jasno kad se uzimaju u obzir njegove utakmice, samo se spominje ona druga protiv Portugalaca, a ne prva kad je odlican bio. Ili utakmice ranije gdje je isto dobar bio.
Celik!3,2,2.
Startna postava zmajeva....
Prosvijetli nas,zbog čega ili koga je tu ?aleksandar_veliki je napisao/la: Realno, Zaha nije klasa za reprezentaciju. Mozda nekad u buducnosti, ali danas nije. Moze ga neko voliti ili mrziti, mada mislim da ovih potonjih nema, no realnost je jedno, a zelje drugo. Svi mi znamo zbog cega je on tu, no pravimo se slijepi.
Ko je ta klasa koju mi imamo na njegovoj poziciji ?
Teorije zavjere..

Aco je jedan od onih koji imaju kompleks od svega sto dolazi iz Zenice..
Postavio sam normalno,reklo bi se logično pitanje koje treba da uslijedi nakon tvog posta,.Kažeš,svi znamo,evo ja ne znam,reci mi,.Ne znam samo gdje si u mom pitanju prepoznao tu namjeru za prepucavanjem,šta imam gledat klupske boje,momak igra u Nalčiku,ja s njima veze nemam
Zbog čega je Mravac u ekipi ? Maletić ? Zec
Ibričić,taj igra svaku desetu utakmicu,Rahimić ? Čovjek u godinama još ne igra nikako,.Malo realnosti ti ne bi škodilo,Zaha sigurno nije najbolji u reprezentaciji ali daleko od toa da je i najgori 

Zbog čega je Mravac u ekipi ? Maletić ? Zec

Mravac je u repki zbog zbog Seada Susica .chily-rz je napisao/la:Postavio sam normalno,reklo bi se logično pitanje koje treba da uslijedi nakon tvog posta,.Kažeš,svi znamo,evo ja ne znam,reci mi,.Ne znam samo gdje si u mom pitanju prepoznao tu namjeru za prepucavanjem,šta imam gledat klupske boje,momak igra u Nalčiku,ja s njima veze nemam![]()
Zbog čega je Mravac u ekipi ? Maletić ? ZecIbričić,taj igra svaku desetu utakmicu,Rahimić ? Čovjek u godinama još ne igra nikako,.Malo realnosti ti ne bi škodilo,Zaha sigurno nije najbolji u reprezentaciji ali daleko od toa da je i najgori
Zahirovic takodze.
Maletic da se zadovolji nacionalni kljuc.
Zec zato sto je propao u klubu pa da se proda gdje.
Sehic zbog Menadzera...
Hadzic ce takodze u repku zato sto je Seadov pulen ...
Da se ne zaboravi ko je Safeta doveo u repku i ko sigurno ima 3-4 svoja igraca u njoj (Uske naravno).
Treba li jos?
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 23 mar 2012, 19:45, ukupno mijenjano 3 puta.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.