FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2012, 23:57

Daj Boze da nas neko spasi,ako nece opcina i kanton pomoci ne vidim ko ce drugi ?? Al tesko se nadat da ce kanton izdvojit nesto novca za Slobodu.. Ako udare suspenziju,a niko se ne pobuni,vala onda nismo bolje nista ni za sluzili .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 23 mar 2012, 06:16

Šteta velika za grad Tuzlu,kanton pa i državu u cjelini da se desi nešto što nije dobro.Imam osjećaj da je neko namjerno ovo uradio.Obećao je, ali je i znao da od toga nema nista kada su u pitanju plate igračima kojim se ostalo dužno.Smajlovića,Karadza,Miloševića pa i Gavarića vi ste imali i u svojoj školi.Mi ako smo morali i moramo dovoditi sa strane,vi tada bar niste morali.To mi je posve sumnjivo.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 mar 2012, 07:20

slani grad je napisao/la:mislim da smo donji...ovo konacno treba presjec....Faraon nam je dohako i SLOBODA CE NAJVJEROVATNIJE ZAVRSIT KAO KOSARKASKI KLUB..
SAMO PREKO NAS MRTVIH !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 mar 2012, 08:45

Fkr.87 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:mislim da smo donji...ovo konacno treba presjec....Faraon nam je dohako i SLOBODA CE NAJVJEROVATNIJE ZAVRSIT KAO KOSARKASKI KLUB..
SAMO PREKO NAS MRTVIH !
Aj matereti reci mi sta ces ti to uradit, da neces mozda pocet strajk gladju ?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 mar 2012, 08:47

classic je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
SAMO PREKO NAS MRTVIH !
Radi takvih i nece bit nikad nista, ako treba polupat grad to i uradit al svetinju nedamo !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 mar 2012, 09:06

Nije moj grad - osim ako se ne oženim odatle haj znaj :mrgreen: , nije moj klub.
Ne smijete ovo dopustiti da se desi, posliej DITE. Ne smijete ba.
**** ih slano jezero i najduži poljubac/zagrljaj/drkanje šta ono bi. Za takbe cirkuse se može naći para, hajde to jezero - inekako... Zapalite grad ba
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 mar 2012, 09:37

Fkr.87 je napisao/la:
classic je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la: SAMO PREKO NAS MRTVIH !
Radi takvih i nece bit nikad nista, ako treba polupat grad to i uradit al svetinju nedamo !
Ako treba, treba, al ti nemas u gradu ni organizovano navijacku grupu, sta ces kad je protiv Sarajeva u onom boxu gdje su Fukare bilo jedno 50 ljudi preko 18 godina, a nemozes ti sa djecom palit grad.
Nemas nijednu organizovaniju nevladinu organizaciju da organizuje proteste.
Il se mozda ne sjecas prosle godine kad je bilo dogovoreno okupljanje pred jupiterom i na kraju se ispostavilo da je 5 ljudi doslo.

Elem mani price o paljenju grada kad ti garant neces krenut kamenom il molotovjevim na opstinu...

A da ti ja kazem sta ce bit, opstina ces rec mi dajemo svoj dio za Slobodu (7500KM mjesecno u vidu transe) onda ce se pitat kanton u kantonu ce ti rec da imaju vecih i precih problema (Konjuh i sl.) i da nisu u stanju pomoc Slobodi.

Ja sto predlazem da se negdje u centru grada postavi neki kao stand za donacije i pljuni me u usta ako nebi u roku 7 dana skupili bar 20% para potrebih za klub (naravno uz dobar marketing)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 mar 2012, 09:51

classic je napisao/la:
classic je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
Ako treba, treba, al ti nemas u gradu ni organizovano navijacku grupu, sta ces kad je protiv Sarajeva u onom boxu gdje su Fukare bilo jedno 50 ljudi preko 18 godina, a nemozes ti sa djecom palit grad.
Il se mozda ne sjecas prosle godine kad je bilo dogovoreno okupljanje pred jupiterom i na kraju se ispostavilo da je 5 ljudi doslo.

Elem mani price o paljenju grada kad ti garant neces krenut kamenom il molotovjevim na opstinu...

A da ti ja kazem sta ce bit, opstina ces rec mi dajemo svoj dio za Slobodu (7500KM mjesecno u vidu transe) onda ce se pitat kanton u kantonu ce ti rec da imaju vecih i precih problema (Konjuh i sl.) i da nisu u stanju pomoc Slobodi.

Ja sto predlazem da se negdje u centru grada postavi neki kao stand za donacije i pljuni me u usta ako nebi u roku 7 dana skupili bar 20% para potrebih za klub (naravno uz dobar marketing)
Vidi druze, vjeruj mi da su ta djeca spremnija poduzet nesto za slobodu vise neg stariji al djeca ne mogu organizovat nista jer cekaju starije da nesto poduzmu.Ja se mogu kladit da bi ti ta djeca prva bacila molotov na opstinu i ja zajedno s njima. Njima sve ostaje, a stariji isfurali svoje i jednostavno ne zele da se bore vise..a i sto bi? Osnovali porodice, imaju posao itd.. Eh vidis sad tu je onaj dio **** lud zbunjenog.. djeca cekaju starije, a stariji zele ostavit sve djeci al nece uradit nista. Od tog skupljanja para nema nista, jer znam da ni 20% tih para nece zavrsit u Slobodi. Treba javno poslat Jasminu i ostalima u odijelu poruku da ako nema Slobode nece bit ni Tuzle ! PS: ne zamjeri sto sam lose citiro ..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 mar 2012, 09:55

Ovako, izdaleka, NVO i ta sranja su sve osim NVO. Tako je i u Sarajevu. Neće ba dići glas, bar ne ona najuticajnija, protiv "njihovog čovjeka" g- gradonačelnika. 7.500 KM? :lol: Pa to je sadaka ba. Mogu se zaklet da je onaj cirkus za Ginisa koštao bar troduplo više. Jebol' ga Ginis

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 mar 2012, 09:57

VanBasten je napisao/la:Ovako, izdaleka, NVO i ta sranja su sve osim NVO. Tako je i u Sarajevu. Neće ba dići glas, bar ne ona najuticajnija, protiv "njihovog čovjeka" g- gradonačelnika. 7.500 KM? :lol: Pa to je sadaka ba. Mogu se zaklet da je onaj cirkus za Ginisa koštao bar troduplo više. Jebol' ga Ginis
Nema niko nista protiv tih ginisa i panonskih jezera, al ako vec radis neke gluposti bar doprinesi i necem sto ti je tradicija grada ..1919 jel moram reci jos nesto?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 mar 2012, 10:03

Fkr.87 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ovako, izdaleka, NVO i ta sranja su sve osim NVO. Tako je i u Sarajevu. Neće ba dići glas, bar ne ona najuticajnija, protiv "njihovog čovjeka" g- gradonačelnika. 7.500 KM? :lol: Pa to je sadaka ba. Mogu se zaklet da je onaj cirkus za Ginisa koštao bar troduplo više. Jebol' ga Ginis
Nema niko nista protiv tih ginisa i panonskih jezera, al ako vec radis neke gluposti bar doprinesi i necem sto ti je tradicija grada ..1919 jel moram reci jos nesto?
Nije to stvar ZA i Protiv. Ali moraju se znati neki prioriteti ba. Ovo je više od fudbala, ovo je stvar koja direktno utiče na društvo. Šta će, gdje će, sutra ta silna omladina raditi bez Dite, bez Slobode - bez sporta. Jedan, atraktivan "izlaz" iz društvenog sunovrata im je zatvoren. I umjesto da sanjaju o svom prvom debiju za Slobodu, sanjaće o tome da bude tuzlanski Keljemendi. Kontaš me.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2012, 11:34

Lijepo nam ga zavukosa pojacanja tipa Raca,Aleksic,Smajlovic i slicni njima.. Jedino sto valja od tih pojacanja su Milosevic i Gavaric,ostali taraba.. Samo da mi je znati ko im je obecavao dobre plate,a nista nisu odradili :evil: ako nekako uspijemo isplatit sve ovo,od naredne sezone krenut sa svojom djecom,jer ovako vise ne ide,opcina salje smijesne pare,kanton nista,Zahirovic sam ulaze novac,vjerujem da ce i njemu dosaditi ubrzo ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2012, 11:38

classic je napisao/la: Ako treba, treba, al ti nemas u gradu ni organizovano navijacku grupu, sta ces kad je protiv Sarajeva u onom boxu gdje su Fukare bilo jedno 50 ljudi preko 18 godina, a nemozes ti sa djecom palit grad.

ma to pred jupiterom nije niko ni oroganizovao od strane navijacke skupine...to blentavi Fatmir Alispahic napada na Imamovica i koristi nas...normalno da se nece niko odazvati kad nas uplicu gdje ne treba, jer fukare ne sluze za nikakve politicke malverzacije , vec sluze gradu i RSD Sloboda.

Sad to to treba ispred grupe irganizovati, a ne da neko anoniman na FB pravi kojekakve grupe i organizuje kojekakve proteste
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 23 mar 2012, 15:13

Fkr.87 je napisao/la:
Nije to stvar ZA i Protiv. Ali moraju se znati neki prioriteti ba. Ovo je više od fudbala, ovo je stvar koja direktno utiče na društvo. Šta će, gdje će, sutra ta silna omladina raditi bez Dite, bez Slobode - bez sporta. Jedan, atraktivan "izlaz" iz društvenog sunovrata im je zatvoren. I umjesto da sanjaju o svom prvom debiju za Slobodu, sanjaće o tome da bude tuzlanski Keljemendi. Kontaš me.
A i ti ga Van Basten sad ukenja. čuj gdje će omladina radit, pa neće raditi u slobodi, treba privredu dignuti na noge. Prije rata Tuzla je bila jedna od vodećih jugoslovenskih privrednih centara a gdje su sada sve te silne firme. PROPALE. I sad se čudiš za slobodu, nema para za oporavak privrede a kamoli za šta drugo. Normalno je da se ulaže u jezero , za ovih devet godina panoniku je posjetilo dva i po miliona turista i oni su ti koji ostavljaju novac a za koliko će godina toliki broj biti na tušnju i koliko će tušanj zaraditi. I sad te pitam zašto bacati novac na nešto od čega ne možeš zaraditi, pa ni ti ne bi sipao iz šupljeg u prazno. Zato Sloboda nek nađe finansijiski jake ljude koji će ulagati u nju i koji će je jednog dana moći dobro unovčiti i onda će biti rezultata a ne oslanjati se na opštinu kanton i druge institucije. nije više niko dužan davati pare uzalud.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 mar 2012, 15:40

Mah jbg. fulaš pojint. Pričao sam o nečemu sasvim drugom, koje čak i ima veze s tim čim pričaš. I dobro kontaš. Ali sad sam (censored) :mrgreen: mrsko mi filozofirat.

helem,

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 mar 2012, 16:12

Sin Malezijskog milijardera Abdul Mahda iz Kuala Lumbura, odrekao se svog dnevnog džeparca i na račun FK Sloboda uplatio 2 miliona eura, kako je rekao: „Ne mogu vam objasniti svoju ljubav prema tom klubu, daljina nije prepreka da mu pomognem" :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2012, 16:29

Ljudinaa :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 mar 2012, 16:42

fukara87 je napisao/la:Sin Malezijskog milijardera Abdul Mahda iz Kuala Lumbura, odrekao se svog dnevnog džeparca i na račun FK Sloboda uplatio 2 miliona eura, kako je rekao: „Ne mogu vam objasniti svoju ljubav prema tom klubu, daljina nije prepreka da mu pomognem" :mrgreen:
Odakle ti ovo, svaka cast ako je istina. Imate fanove i u Maleziji. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 mar 2012, 16:44

Elegant je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sin Malezijskog milijardera Abdul Mahda iz Kuala Lumbura, odrekao se svog dnevnog džeparca i na račun FK Sloboda uplatio 2 miliona eura, kako je rekao: „Ne mogu vam objasniti svoju ljubav prema tom klubu, daljina nije prepreka da mu pomognem" :mrgreen:
Odakle ti ovo, svaka cast ako je istina. Imate fanove i u Maleziji. ;)
Ma fura ba jesi normalan :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 23 mar 2012, 17:53

slika
slika

Procitajte ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.