FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 23 mar 2012, 18:44

Napisao sam prosle godine sta spremaju FK Slobodi. Rijetko ko' povjerova. Vjerovace tek kada budemo imali mrtav klub!
Cak nisam vise siguran da se uopste sta moze uraditi da do toga ne dodje. Za opstanak vrlo je malo zainteresovanih!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 18:55

sta ce se tocno desiti sa slobodom ako ne pate dugove do 31,03
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 mar 2012, 18:56

Znaci rok je 31. april da se plate sva dugovanja ? Malo je vremena preostalo, samo se bojim da ce dan-dva prije roka ostavke krenuti, pa ce se znati svi krivci. Takodje sutrasnja utakmica je od velikog znacaja za Slobodu, sve sem pobjede je katastrofa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2012, 19:00

Elegant je napisao/la:Znaci rok je 31. april da se plate sva dugovanja ? Malo je vremena preostalo, samo se bojim da ce dan-dva prije roka ostavke krenuti, pa ce se znati svi krivci. Takodje sutrasnja utakmica je od velikog znacaja za Slobodu, sve sem pobjede je katastrofa.
Ispravka do kraja marta ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 23 mar 2012, 19:03

Rosas7 je napisao/la:sta ce se tocno desiti sa slobodom ako ne pate dugove do 31,03
Gube utakmicu za zelenim stolom (0:3). Onda svi vide da se ipak mora platiti, dižu se na noge i pare se nalaze. Ako, nekim čudom, ne plate ni do iduće utakmice, izbacuju se iz prvenstva, a sve preostale utakmice se registruju službenim rezultatom (0:3).
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 19:05

gollum je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:sta ce se tocno desiti sa slobodom ako ne pate dugove do 31,03
Gube utakmicu za zelenim stolom (0:3). Onda svi vide da se ipak mora platiti, dižu se na noge i pare se nalaze. Ako, nekim čudom, ne plate ni do iduće utakmice, izbacuju se iz prvenstva, a sve preostale utakmice se registruju službenim rezultatom (0:3).
gdje grad,opcina zupanija da pomognu jbt
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2012, 19:07

Rosas7 je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Grad daje 7500 km,kanton NULU ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 19:09

harry_90 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
gollum je napisao/la: Gube utakmicu za zelenim stolom (0:3). Onda svi vide da se ipak mora platiti, dižu se na noge i pare se nalaze. Ako, nekim čudom, ne plate ni do iduće utakmice, izbacuju se iz prvenstva, a sve preostale utakmice se registruju službenim rezultatom (0:3).
Grad daje 7500 km,kanton NULU ;)
pa koji su to jazavci,a za svoje dzepove imaju,pa nek se odreknu jedne place i eto spasa,nemogu vjerovat da nakon kosarke ce dopusit da se desi i nogometnom klubu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 mar 2012, 19:12

Rosas7 je napisao/la: pa koji su to jazavci,a za svoje dzepove imaju,pa nek se odreknu jedne place i eto spasa,nemogu vjerovat da nakon kosarke ce dopusit da se desi i nogometnom klubu
Ko da se odrekne plate ? Igraci, gradjani Tuzle ?

Smijes li se ti odreci jedne plate? (ako radis)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 19:13

Elegant je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: pa koji su to jazavci,a za svoje dzepove imaju,pa nek se odreknu jedne place i eto spasa,nemogu vjerovat da nakon kosarke ce dopusit da se desi i nogometnom klubu

mislio sam na vijecnike u gradskom vijecu,znaju pokrast,a ne znaju dat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2012, 19:26

Semjon Milosevic : "Sloboda ima mnogo većih problema, nego je to slučaj sa igračima i njihovim potraživanjima, a igrači su samo izgovor za navijače, dok stvarni problemi ostaju. Mi, jednostavno, imamo svoja prava, a odgovorni pojedinci i stvarni krivci se kriju iza svetog imena Sloboda."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2012, 19:29

Katastrofa bi bilo da se Sloboda ugasi i to je jos jedan pokazatelj u kakvoj drzavi zivimo...

Klub koji poslije Sarajeva ima najduzi prvoligaski status (od 1969.) je pred gasenjem i ako se to desi tek tako, ja ne znam vise gdje ovo sve vodi...

Citam izjave Vojvodica danas. Spominje kako bivsi igraci traze dugovanja i kao pita zasto?

Cuj zasto? pa ljudi hoce svoje sto su zaradili, ne gasi se zbog tog Sloboda, nego zbog nemara odgovornih koji vode klub...

edit:

@harry

eto, Semjon je dobro reko. Fkt ne kontam te izjave celnika Slobode :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2012, 19:36

Ovdje su najvise krivi ljudi koji su igracima tipa Race,Aleksica i Smajlovica obecavali pare koje nigdje ne bi dobili,a nista nisu pokazali,ne kazem za Gavarica i Milosevica,ljudi su se borili za klub kada je bilo potrebno,znaci od svih tih igraca koji su dosli za Glavasem njima bi dvojici jedino dao pare.. i daj Boze da se nadju pare,od sljedece sezone igrati sa djecom Tuzle i dva tri iskusna igraca,tada ce se na stadion vratit navijaci,da gledaju svoju djecu,prijatelje itd.. Zelim da vidim kako se bore za dres svog kluba,kada istinski poljube sveti grb,a ne ove placenike koji jedva cekaju da zavrse ugovor pa da tuze Slobodu :!:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2012, 19:39

Pa nije bitno koliko je ko od njih dao Slobodi u krajnjem slučaju.

Čelnici su im ponudlili te ugovore, potpisali i ljudi traze svoje. Niko ih nije pistoljem tjerao na to.

Nema tu placenika. Gospodo, potpisli ste ugovor takav i takav i to se mora ispostovati, nijedan od igraca tu nije kriv, nego ti koji su im dali takve ugovore. Igraci traze svoje i eto...

jbg...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2012, 20:00

nemamo kriticnu masu, nemamo interes i podrsku gradjana, dovoljno je 500 KM podmazano na pravim mjestima da razje.e sve i mi pricamo o nekim protestima, rusenju itd itd...

prvo kao da zivite na Marsu a ne u Tz, oni mole boga da pocne neko rusenje, al mi nismo ni za to sposbni jer bi nas onda okarakterisali kao huligane, i okrenuli i ovo malo ljudi sto je za Slobodu protiv klub...treba to organizovano i pametno, bez nasilja, ali mi nemamo kriticne mase za to.

policija i opstinari bi i ako SLUCAJNO dodje do protesta radili sve sto je u njihovoj moci da dodje do nereda , i mi bi se naravno uhvatili na to sto njima savrseno odgovara zbog gore napisanog.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 mar 2012, 21:14

Rosas7 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

mislio sam na vijecnike u gradskom vijecu,znaju pokrast,a ne znaju dat
Pa bas zato sto znaju pokrast od njih nikad neces dobit ni feninga ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2012, 11:30

Izabrali smo takvu vlast u kantonu i opstini, pa smo u neku ruku i sami krivi za propast sporta u Tuzli!
Nikada navijaci i ljubitelji sporta se nisu oglasili da ce rusiti vlast na izborima ako se ne popravi stanje u sportu.
Sto se tice navijaca (ne svih, kojima skidam kapu, onim vjernima) prodali bi Slobodu za gajbu piva!
To se u moje vrijeme sedamdesetih i osamdesetih nije ni u snu moglo desiti. Uostalom moje generacije je znalo dolaziti po 10.000 na utakmicu i to je bila nasa najveca podrska. Uz to imali smo podrsku velikih gigantskih firmi kao sto su rudnici.
Ovi sada navijaci su lakovjerni, ljubitelja je sve manje i onda je vrlo tesko do opstanka. Izgleda da smo mi jedini klub u BiH koji ne moze da funkcionise. Svi se na neki nacin dovijaju, a mi?
Zasto niko nema interesa?
Zato jer ovo ovdje politicko rukovodstvo je pod patronatom sarajevskih politicara (Lagumdzije, Tihica, Silajdzica.,.) i oni ama bas nemaju nikakvih ambicija za Tuzlu, osim da im budemo biracko tijelo.
MI SMO ZA NJIH STOKA SITNOG ZUBA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 24 mar 2012, 11:53

slika slika Kod vas baš ono "para na paru, uš na fukaru"!
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 24 mar 2012, 12:02

Komsije,sretno danas.Leotar je dobra ekipa,to se vidjelo protiv Borca.Od nas su izgubili visokim rezultatom ali su bili ravnopravni 70.minuta.Porazeni su u svega 10.minuta,zahvaljujući svojoj nespretnosti.Puno sreće................

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2012, 12:06

BolanBolan je napisao/la:slika slika Kod vas baš ono "para na paru, uš na fukaru"!
sta je to Arkada kod nas radila?..oni ja mislim traze pare jer se prvo sa njima dogovorilo da oni rade, pa se od njih odustalo, a Sabovici i ovi su to potpisali i td...stadion radi tehnograd , a ne arkada ...bez obzira stadion je sad gradski nije vise nas neka idu u opstinu i neka traze lovu, a ne od Slobode .Ovo je sve politika ljudui koji su nekad vodili klub i prepucavanja izmedju SDA I SDP...vise mi je dopizdilo citati bilo sta sto se desava nasem klubu..neka puste ovu upravu neka postepeno rjesavaju probleme...ne mogu oni vratiti ono sto su napravili drugi ljudi koji su u klub dolazili svjesno da ga uniste ...ma bjezi ebem li im mrtve svima redom koji pokusavaju na sve nacine da nas klub ugase...Sloboda zivi vjecno!!!!!!!!!!

To sa Milosevica treba mu danas dati tu 1500 i jos 10km na kahvu ispod guzice provuci i ubaciti mu u kovertu...ma to mu mozemo i mi navijaci skupit neka ide u pm svoju...za Smajlovica i Gavarica to neka rjesava kub odnosno neka zovu Sabovice neka isplate ljude jer oni su to napravili.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.