Adnan Zahirović

Za_raju
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Za_raju » 23 mar 2012, 19:48

aleksandar_veliki je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Postavio sam normalno,reklo bi se logično pitanje koje treba da uslijedi nakon tvog posta,.Kažeš,svi znamo,evo ja ne znam,reci mi,.Ne znam samo gdje si u mom pitanju prepoznao tu namjeru za prepucavanjem,šta imam gledat klupske boje,momak igra u Nalčiku,ja s njima veze nemam :mrgreen:

Zbog čega je Mravac u ekipi ? Maletić ? Zec :? Ibričić,taj igra svaku desetu utakmicu,Rahimić ? Čovjek u godinama još ne igra nikako,.Malo realnosti ti ne bi škodilo,Zaha sigurno nije najbolji u reprezentaciji ali daleko od toa da je i najgori ;)
Mravac je u repki zbog zbog Seada Susica .
Zahirovic takodze.
Maletic da se zadovolji nacionalni kljuc kao.
Zec zato sto je propao u klubu pa da se proda gdje.
Sehic zbog Menadzera...
Hadzic ce takodze u repku sto je Seadov pulen ...

Treba li jos?
Ma nemoj vise, moze se ko uvrijediti. Samo, Zec nije vise u repci, bar protiv Brazila nije bio, ni on ni Mravac.
Pa sta ce Mravac vise nema on kud praviti transfere u svojoj 30-oj , jer njemu je vrh Matesburg , svjestan je Sead tog...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 mar 2012, 20:17

ne može čovjek da vjeruje.
sve to, samo da dokažete da treba da igra Vaš Cocalić. koji ste vi kompleksaši. čudo jedno.
pa nagovorite ga da i njemu Sead bude menaĐer i riješite problem...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 mar 2012, 20:19

Baš, a jedan je čak moderator. :lol: Jbg onda mi nemamo sposobnih ljudi u državi, ako i fudbalska ikona kakva je Safet Sušić prima igrače na taj način, onda nemam riječi...
Čelik Zenica 1945

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 mar 2012, 20:24

Aco ne bi bio aco, kad ne bi zakuhao :lol: :lol:

Zahirović je dobar, ono što je do sada odigrao, ja sam zadovoljan njegovim partijama ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 mar 2012, 20:24

Pasha je napisao/la:ne može čovjek da vjeruje.
sve to, samo da dokažete da treba da igra Vaš Cocalić. koji ste vi kompleksaši. čudo jedno.
Ma kakav Cocalic, i to mi bas izgleda ruzno kad na ovakvim temama se pise vas i nas. Oni su svi nasi, ali pokusavmo normalno diskutovati. Ti smatras da je Zaha kvalitet samo zato sto je vas, a da je njihov ne bi imao kvalitet. Momak jednostavno nije kvalitet za repku, odnosno, cini mi se da ovi u Nalciku uvidjaju da nije kvalitet ni za njih.
Da nisi bas ti taj koji je prvi poceo govoriti kako je on u reprezentaciji zahvaljujuci klupskim bojama,sadasnjim il bivsim to ne znam..
On se do sada pokazao u svim tekmama koje je igrao do sada i sto kazu,pametnom dosta..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 mar 2012, 20:26

ja ne smatram ništa. nego uđem na temu i vidim raspravu o tome kako Zahirović igra samo zato, jer mu je Sead Sušić menađer. a da ne govorim o tome kako se raspravlja o tome koji se igrač prodaje ili mora prodati preko reprezentacije. pa kad se to igrači nisu prodavali preko ex-Yu reprezentacije i reprezentacija koje su nastale raspadom iste. i kad to menađeri nisu gurali svoje...
e sad, jesam li ponosan zato što Zahirović igra za repku? pa naravno da jesam. bih li zamjerio Sušiću da ne igra? naravno da ne bih. on je selektor i odgovara za rezultat.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 mar 2012, 20:29

Lapsus,pogresno procitano..
Banuj me ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2012, 20:38

Pasha je napisao/la:ne može čovjek da vjeruje.
Ma kakav Cocalic, i to mi bas izgleda ruzno kad na ovakvim temama se pise vas i nas. Oni su svi nasi, ali pokusavmo normalno diskutovati. Ti smatras da je Zaha kvalitet samo zato sto je vas, a da je njihov ne bi imao kvalitet. Momak jednostavno nije kvalitet za repku, odnosno, cini mi se da ovi u Nalciku uvidjaju da nije kvalitet ni za njih.
Nakon Spahe sad je na redu i Zahirovic ko ce biti slijedeci od igraca moj ti @aco.
Evo na primjer nije ni Zaha ni Coca moj,pa im opet ni jednu rijec kritike necu reci jer ih nisu ni zasluzili ni sa igrackog ni sa ljudskog aspekta.sta cemo onda,ode ti koncepcija programa u.......
Ljudi su jako bezobrazni zaboravljivi to jest zaboravljaju ono sto im ne pase i pamte ono sto im pase.
Olako pojedinci(sta reci i koju posluku porati) zaboravljaju da je Zahirovic odigrao odlicnu tekmu u vrlo,vrlo vaznom mecu protiv Bjelorusije tad su koplja lomila a on debitant.Isto tako Nalcik nije u drugoj Ruskoj ligi jos uvijek,nego u prvoj a ima ih koji velicaju igrace iz te druge lige a da ne govorim o cif-utima razlika Ruske i te lige nebo i zemlja.Znaci cinjenica,sustina, realnost a ne geografski i drugi qurcevi aspekti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 mar 2012, 20:57

Pa ne znam šta očekujete kad kažete da nije klasa za reprezentaciju? Ako ima neko bolji mislite da ga Sušić ne bi pozvao? Rahimić je prvi izbor na poziciji defanzivnog veznog, a Zaha je njegova zamjena. Realno, samo je Džeko svjetska klasa u našoj reprezentaciji, a svi ostali maksimalno zlatna sredina. Zaha jeste kvalitet za reprezentaciju, jer boljeg od njega na toj poziciji nemamo.
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2012, 20:58

@aco kakve veze ima broj postova sa tvojim nacinom'prekontvanja''
Vjeciti kontras,kriticar,samo jedino ponekad zimi sjetis se plave boje.Sto bi Bebek jednom rekao :mrgreen: .
Zahirovic tek 21 godinu star vec je u Ruskoj ligi)da pojasnim prvoj) igrao.Kukaju na Rahimica kako je star a ove bi momke usranim stapom tjerali da bi doveli neke imaginarne zvijezde koje ni na googlu ne mozes naci.
Spahu opet ceka njegov trener k'o ozeblo sunce i cim se oporavi od prve minute ce startati u tamo nekoj Spansko selu ovaj ligi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 mar 2012, 21:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2012, 21:11

Jok ti si eto @aco bruseni dijamant, vrijednost neprocjenjiva.
Pozicije koje si nabrojao ovih navedenih ni blizu nije,koliko se trazi zamjena za Rahimica a to je bas Zahirovic.
Zec pored Dzeke i Vede da je u najboljoj formi nema sta traziti,za sada
Visca i Stevanovic su vec pozivani a isto tako ce vrlo brzo uletiti u sastav A repke kao i Zahirovic.Znaci problem rijesen,problema nema niti dupli arsina.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 mar 2012, 21:48

Zahirović nikad nije bio klasa ni u BiH PL a komoli onda da bude za reprezentaciju koja fura na svjetsko.Nego nemože ga ni Sead gurati dovijeka , kada ga otjeraju iz Rusije i kad nemogne nači novi angažman u Evropi eto njega nazad u Zenicu pa da vidim onda ko če ga pozvati u repku.Dosta više Zavidovačkog klana u reprezentaciji. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 mar 2012, 21:56

Ako je tako, reci ti meni ko je za tebe klasa za reprezentaciju na poziciji defanzivnog veznog koja bi nasljedila Rahimića? @DRHOUSE, neko?
Čelik Zenica 1945

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 23 mar 2012, 22:40

Nimla_RZ je napisao/la:Ako je tako, reci ti meni ko je za tebe klasa za reprezentaciju na poziciji defanzivnog veznog koja bi nasljedila Rahimića? @DRHOUSE, neko?
Da nekog ne zaboravim. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2012, 22:40

DRHAUSE je napisao/la:Zahirović nikad nije bio klasa ni u BiH PL a komoli onda da bude za reprezentaciju koja fura na svjetsko.Nego nemože ga ni Sead gurati dovijeka , kada ga otjeraju iz Rusije i kad nemogne nači novi angažman u Evropi eto njega nazad u Zenicu pa da vidim onda ko če ga pozvati u repku.Dosta više Zavidovačkog klana u reprezentaciji. 8-)
Rece kucni doktor i uze taxi za Kobilju glavu, tamo su inace sve neki klanovi :lol: .
Kako rece @Nimla ako Zahirovic nije za repke,konkretno navedi njegovu zamjenu.
Inace ce ljudi pomisliti da ti je Zaha stvarno maznuo trebu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 mar 2012, 22:52

Baš :lol: Šta mu uradi Irina draga...
Čelik Zenica 1945

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 mar 2012, 22:58

Ljudi kritikuju, i naravno to je mogucnost, ipak je ovo forum, medjutim ja bih htio znati koga bi @Aco(a.k.a provjerena informacija, vise puta) i @Dr.House(koji je i sam za doktora i zica) doveli na mjesto Zahirovica??? Mada opet ne znam ni sto se mi sa njima raspravljamo oni bi Amara i Zebu u reprezentaciju.
I da nije samo jedna utakmica dobra, i prva protiv Portugala je bila solidna, cak dobra. Niko nije rekao da je on klasa Dzeke ili nesto slicno, ali da je klasa za reprezentaciju naravno da jeste. Sve dok se ne nadje bolji on je tu i nema price. Kakav Sead i slicni bakraci. Ovi navijaci Zelje su uvijek bili cudni, i iznas nas ostalih forumasa, kad se sjetim onog sa Sky Kerlom..
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 mar 2012, 23:20

Niko ozibljan ne moze porediti srpsku ligu i Rusku, al stvarno. Nisu to nikakve emocije, meni je smijesno to sto ga svi napadaju a od 4 utakmice(bubam) odigrao 3 dobro jednu lose, i odjednom ne valja. Ako cemo realno, i ako cemo igrati protiv Portugala svaku utakmicu, onda bi eventualno 4-5 igraca valjalo, i moglo igrati, ostali svi ne bi mogli biti ni na klupi, ali ovo je najbolje sto imamo. Sto se tice tog igraca, ne zna Pape, ali ocigledno ni jedan klub koji igra u iole ozbiljnoj ligi ne zna. Ne mozete se zaliti na Zahirovica, a trazite da igraju oni iz liga slicnih BPL, sve dok je tako uspjeha nece biti. Ukoliko je takav igrac zasto on ne igra u nekom Spartaku a igra duplo(kako ga ti opisa) slabiji igrac, taj onda ima mjesta bar u Kubanu ili Rubinu.
Celik!3,2,2.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 mar 2012, 23:20

Koliko me sjećanje služi, Osmanagić je ofanzivni vezni koji može solidno igrati i na samom centru. No nije profil grača kakav je Zahirović, klasični defanzivni vezni popput Rahimića, Gatussa itsl. Odnosno pozicija o kojoj pričamo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 mar 2012, 23:26

Ukoliko si na tekmama nase lige, onda je jedini dobar izraz koji opisuje nasu ligu, Jeb* ovo. Vjeruj mi svaku Celikovu idem, vidio sam sve ekipe, ne zna se ko je jadniji. Zeljo koji nema poraza koliko vec, i kojim se svi dicite ne stvori priliku u Zenici(ne bukvalno, ali nista nisu pokazali, i mislim na zadnju) a ostali su jos gori.. Prosli put Velez mogao raditi sta je htio po lijevoj strani, ALI NE ZNAJU LJUDI. I da je Nalchik=Celik vjeruj mi da bi Zaha kod nas igrao..
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.