Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Leeds United
Je li golman Leedsa jos onaj Danac Ankergereni i imaju li u napadu jos Beckforda i Leona Constantinea?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Nikad necu zaboravit onu pobjedu Leedsa na Highburyu u zadnjem kolu 3-2 i Kewellov goNapoli je napisao/la:Aha Prosli su Watforda u proslom kolu cini mi se,na penale.Bice ineresantna utakmica u dobroj su formi.Odavno nije dosao neki premierligas na Elland RoadPhill Jackson je napisao/la:Sad u trecem kolu Carling Kupa igraju s nama na Elland Road-u..jedva cekam tekmuposebno ne neki kao sto je Liverpool.
[youtube]http://www.youtube.com/view_play_list?p ... gsutVvDsNY[/youtube]
I Tony Yeboah je igro u Leedsu..ja ga se iz Hamburga sjecam ko extra igraca,,evo i jedne maistorije iz Leedsa
[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Sjecam se,bilo je to 2003 godine na Higburyu cini mi se.
A igrao je jos i Raul Bravo,Hasselbank,Camara,Roque Junior,Aaron Lennon pa i vasi Robbie Fowler i Jermaine Pennant
A igrao je jos i Raul Bravo,Hasselbank,Camara,Roque Junior,Aaron Lennon pa i vasi Robbie Fowler i Jermaine Pennant
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
Phill Jackson
- Kontakt:
ja se sjecam onog Norvezanina Erika Bakkea,veznjak bio,,paonaj napadac Michael Bridges sto j i poslje i u Newcastlu igro..pa Ian Harte..majstor za slobodnjake,,kakvu je on lijevicu imoNapoli je napisao/la:Sjecam se,bilo je to 2003 godine na Higburyu cini mi se.
http://liverpool.bosnianforum.com/
bakke-a poznajem licno, fantastican borac i ljudina!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nekad su imali strasan tim. Steta sto propadose. Heh kad se samo sjetim, mislim polufinala lige prvaka, kad su se svi isto osisali!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
englesku ligu kad gledam vazda mi nesh fali...onda se sjetim djetinjstva i leeds uniteda...mlada ekipa prelijep fudbal igrala ma svi su uzivali gledajuci ih...
nigel martyn
nesjecam se desnog beka woodgate radebe prije tog bio je i ferdinand nalijevoj strani ian harte
u sredini lee bowyer oliver dacourt hary kewel i eirik bakke napad majkl bridges i alan smith...strava...bake sad igra u norveskoj cini mi se za bran bergen
nigel martyn
nesjecam se desnog beka woodgate radebe prije tog bio je i ferdinand nalijevoj strani ian harte
u sredini lee bowyer oliver dacourt hary kewel i eirik bakke napad majkl bridges i alan smith...strava...bake sad igra u norveskoj cini mi se za bran bergen
- Evil Genius
- Kontakt:
Martyn - G.Kelly; Ferdinand; Radebe; Harte - Bowyer; Bakke; Dacourt; Kewell - Smith; Viduka
a jos su tu bili Woodgate, Danny Mills, Robbie Keane, Paul Robinson
trenutno ih vodim na championship manageru 01/02
inace Leeds mi je uvijek bio jedan od drazih klubova, nadam se da ce se uskoro vratit u premiership
a jos su tu bili Woodgate, Danny Mills, Robbie Keane, Paul Robinson
trenutno ih vodim na championship manageru 01/02
inace Leeds mi je uvijek bio jedan od drazih klubova, nadam se da ce se uskoro vratit u premiership
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koliko sam cuo rio ferdinand, alen smith.... igrali su u leedsu, ali ljudi bili dugovima i padose u 2. liguomerbavarac je napisao/la:Nekad su imali strasan tim. Steta sto propadose. Heh kad se samo sjetim, mislim polufinala lige prvaka, kad su se svi isto osisali!!!!!
da, bakke je sad kapiten u brann-u
e ovaj klub zasluzuje temu uvijek sam ga simpatisao nadam se da ce se sto brze vratiti u premier ship !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Leeds danas pobijedio Stockport Country rezultatom 2:0 (Grella, Michalik su bili strijelci)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
respekt za leeds united...dobro su krenuli u ovu sezonu 2 na tabeli sa omjerom 6 0 0...
danas pobjeda protiv stockporta 2-0 na ellandu pred 22.000 navijaca.
pusa svima...mexy
pusa svima...mexy
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Re: FK Partizan
Jokanović otpušten.
Rano jutros je iz Uprave Partizana stiglo saopštenje da je dosadašnji trener Slaviša Jokanović napustio Partizan.
saopšteno je da će do daljneg klub voditi dosadašnji Jokanovićev asistent Goran Stevanović.Sjednica upravnog odbora će biti održana sljedeće sedmice kada će se odlučiti ko će voditi klub.
Rano jutros je iz Uprave Partizana stiglo saopštenje da je dosadašnji trener Slaviša Jokanović napustio Partizan.
saopšteno je da će do daljneg klub voditi dosadašnji Jokanovićev asistent Goran Stevanović.Sjednica upravnog odbora će biti održana sljedeće sedmice kada će se odlučiti ko će voditi klub.
-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-
vratice se Leeds na stare staze slave samo plahko, jbg valja se dici iz onakvog kolapsa
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Ooo komsija,mogu ti rec da je ovdje falilo tvoje strucno misljenje_BooS_ je napisao/la:vratice se Leeds na stare staze slave samo plahko, jbg valja se dici iz onakvog kolapsa
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pusa? ti si gey ili zesnkohammers je napisao/la:respekt za leeds united...dobro su krenuli u ovu sezonu 2 na tabeli sa omjerom 6 0 0...
pusa svima...mexy
Jaran mi pisao,inace zestoki navijac Leedsa,bio je regan ovdje ali je zaboravio pass pa zamolio za jedan postQUARESMA 18<<< je napisao/la:pusa? ti si gey ili zesnkohammers je napisao/la:respekt za leeds united...dobro su krenuli u ovu sezonu 2 na tabeli sa omjerom 6 0 0...
pusa svima...mexy
Peace !
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
naravno, morao sam nesto reci ...Napoli je napisao/la:Ooo komsija,mogu ti rec da je ovdje falilo tvoje strucno misljenje_BooS_ je napisao/la:vratice se Leeds na stare staze slave samo plahko, jbg valja se dici iz onakvog kolapsa
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: Royal Antwerp FC
To je bilo prvo kolo nove sezone. Nakon toga su igrali 2:2 u gostima protiv glavnog konkurenta za ulazak u 1. ligu Lierse-a, solidan rezultat. A onda nesto nevidjeno, na domacem terenu otimacina, sudija dodijelio dva crvena igracima Antwerp-a i dosudio jedan ili dva penala. Tu utakmicu su izgubili 3:1el-fighter je napisao/la:Ev sad naletih na ovaj klub. Pobijedili su danas nekog Standarda 2:1.
Poslije toga ponovo u goste oslabljeni protiv ekipe Monsa, jaka ekipa. Rezultat na kraju 0:0 sto je solidno s obzirom da je falio mozda i glavni igrac Darko Pivaljevic.
Gledao sam obje gostujuce utakmice a domace samo pregled... ovaj trener RAFC-a, Ratko Svilar prica engleski gore od Sliskovica
Trenutno se nalaze na 9. mjestu sa 5 osvojenih bodova iz 4 utakmice.
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.