Sarajlijc@ je napisao/la:Rodjeni, nadam se da cemo mi biti uspjesniji u 116-om duelu![]()
Sretno da ne primite vise od 2-3
Najtužnije od svega je tvoj pileći mozak.Taj Hiroš od 150 kila je dio vašeg najboljeg tima u zadnjih 20 godina sviđalo se to tebi ili ne.Usput Duraković nije otjeran nego je mislio u Sarajevo pa se to izjalovilo i završi u Kaknju.karaiskakis je napisao/la:svaka cast djano! tuzno je da je ovaj decko otjeran. jos je tuznije da u njegovom dresu sa brojem 10 igra neki hiroš sa 150 kila.
ha ha ha ha ovo najbolji tim u zadnjih 20 godina???? pa ti majstore veze nemaš...DRHAUSE je napisao/la:Najtužnije od svega je tvoj pileći mozak.Taj Hiroš od 150 kila je dio vašeg najboljeg tima u zadnjih 20 godina sviđalo se to tebi ili ne.Usput Duraković nije otjeran nego je mislio u Sarajevo pa se to izjalovilo i završi u Kaknju.karaiskakis je napisao/la:svaka cast djano! tuzno je da je ovaj decko otjeran. jos je tuznije da u njegovom dresu sa brojem 10 igra neki hiroš sa 150 kila.
Dečko nije otjeran - dečko nije htio da uđe na teren kao izmjena umislio da je Tevez, šta li ?!karaiskakis je napisao/la:svaka cast djano! tuzno je da je ovaj decko otjeran. jos je tuznije da u njegovom dresu sa brojem 10 igra neki hiroš sa 150 kila.
Hahahahahaha smijesno.pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
Drug ako me zeznes za ovih posljednjih 100KM sto imam, naci cu te u misijoj rupi da te zakoljem.pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
To strucnjak hoces gostovati danas u emisiji Derby kola da objasnis malo ljudima taktike ekipa kad tako dobro znas rezultat mogo si majke mi .pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.