Što se tiče sljedeće utrke, najgore mi pada to što ću se ponovo morati zayebavati sa streamovima, jer, kako znamo, na TV-u više nema ni za lijeka (nisam toliko u toku, pa ni ne znam je li se šta promijenilo
 ).
 ).Moderator/ica: rio_Ferdy88
 ).
 ). a igleda  jos jedna zanimljiva trka i sezona u najavi..
 a igleda  jos jedna zanimljiva trka i sezona u najavi..   

Po meni je bolje rjesenje Perez, mada ne vjerujem da ce Pereza pustiti prije kraja sezone, a Sutil je dobar vozac iako Massa poznaje mnogo bolje novi bolid pa ne vjerujem da ce bas u sred sezone mijenjati vozaceamerosm je napisao/la:Massi polahko ali sigurno se sprema otkaz u Ferrari-ju i kao njegov moguci nasljednik se spominje Sutil koji je za mene licno odlican vozac - ali ga glupost van staze kostala da ostane bez cockpit-a ove sezone.

Ne bih bas rekao da je Sutil zbog toga ostao bez mjesta u FI. Onog Di Restu neko dobro gura, a i red je bio da i Hulkenberg dobije sansu. Tako da je Sutil ostao visak.amerosm je napisao/la:Massi polahko ali sigurno se sprema otkaz u Ferrari-ju i kao njegov moguci nasljednik se spominje Sutil koji je za mene licno odlican vozac - ali ga glupost van staze kostala da ostane bez cockpit-a ove sezone.

Kimi je dosta konkurentan ali će izgubiti 5 pozicija zbog promjene mjenjačaBianconeri1988 je napisao/la:Lewisu jutros u finalnoj sesiji dovoljan jedan krug za pole position, Button drugi. Schumi je ozbiljno ugrozio Mclarenov dvojac...Red Bull i danas kao u Australiji...Raikkonen je isto tako u vrhu i konkurentan, očekujem zanimljiviju utrku nego u Australiji i normalno koji pljusak.
u 10 (pomjera se sat, da ne zaboravis ako nisi ranoranilacJohny je napisao/la:u kolko je sutra utrka po nasem vremenu ?
 )
)

****www.****.tv/watch/32669/1/sky- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false; - direktan stream ta sky f1 24/7, neko je podijelio prije par dana, tako da eto da nastavim stopama "dobrice"Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni obračao pažnju ko je na kojim gumama, gledam preko ovog neko rumunskog kanala, ništa živo ja njih ne razumijem.
 . I pred utrku nekad dodaju jos jedan stream tu gdje je 1, samo promijeni u 2, bude stream sa boljom slikom.
. I pred utrku nekad dodaju jos jedan stream tu gdje je 1, samo promijeni u 2, bude stream sa boljom slikom. 

To je zato sto su italijanski poluamateri od inzenjera, koji su isli po burek, jogurt i novine u vreme Todta i Brawna i Schumachera, sada u glavnim ulogama. Don Enzo se verovatno u grobu prevrce, usled toga sta su mu sin Piero i Luca di Montezemolo napravili od svetinje.majestic24 je napisao/la:Ovaj Ferari je sranje zivo...toliko tradicije,PARA a imaju sve neke idiote inzinjere. Tri godine nemogu napraviti konkurentan bolid. Imaju srece sto alonso vozi za njih pa im donese poneki dobar rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.