FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 24 mar 2012, 08:13

JetSet_Hantraga je napisao/la:
proFCB je napisao/la: aaj nemoj mi samo tih rotacija bulje ubaci Butt-a umijesto Neura al nemoj ovo dirat,jer zasad funkcionise super...
Kljucna rijec: ZASAD. ;)
Jasno je i meni druze da ovo odlicno funkcionise, ali to se vrlo brzo promijeni. Pa i ona kriza u srednjem dijelu sezone je djelomicno (najvise) bila zbog nedovoljnog broja rotacija.
Pored svega, preopterecenost povecava sanse za novim povredama, a sta cemo ako nam se povrijedi Robbery? Kako na Real? :?

Znam ja i za onu: ne mijenjaj tim koji pobjedjuje, ali sad bas i nisam siguran. Jedino sto sam siguran jeste da Jupp nema muda da zarotira, tako da je nama dzaba ovdje trkeljat'. :D
nemoj susiti zivota ti....
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 10:57

Ma neka rijese Hannovera za 30 minuta nek im zabiju jedno 3 komada i onda neka zamjene pola postave neka se odmara pred duel s Marseilleom koji je odgodio svoju utakmicu u prvenstvu kako bi se sto bolje pripremili za duel protiv Bayerna. Sta se sve radi , ali ni to im nece pomoci ;) . Znaci brzo rijesiti Hannover i onda odmarati igrace.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 24 mar 2012, 14:46

slika

Olic i Pranjic in - Gomez i Muller out.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2012, 15:11

Ma morao je danas bar malo zarotirat i eto učinio je, očekivao sam da možda Olu ubaci, ali je možda još trebao malo odmorit ili Riberyja ili Robbena, pa onda ako ne krene dobro lako ih je ubacit sa klupe...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 mar 2012, 15:23

je li definitivna ovo postava???
Stern des Südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 24 mar 2012, 15:27

proFCB je napisao/la:je li definitivna ovo postava???
Jeste.
Rib i Rob moraju igrati, kao sto sam i mislio.
Ali moram priznati da me i ovo pravo iznendadilo. :shock:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 15:57

Najveca greska mu je sto je stavio Olica u prvu postavu.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 24 mar 2012, 16:07

Kakva akcija, svaka cast 8-)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 16:09

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakva akcija, svaka cast 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 mar 2012, 16:11

1-0 Kroos na asistenciju Robbena.

Jupp sve iznenadio sa postavom za danasnju utakmicu, ali dobro je da se neki igraci i odmore.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2012, 16:19

Do gola smo vrlo lose izgledali, Hannover je cak u pojedinim momentima bio bolji tim.
Sredina nam izgleda smijesna, valjda je sada svima jasno zasto Pranjic ne dobija priliku za igru.

Bilo je nekoliko dobrih prilika, pogotovo nakon vodeceg gola, prvo Robben pa i Olic pred kraj poluvremena. S druge strane i Hannover je imao neke prilike a najbolju su propustili nakon nove greske Neuera (oscilira puno :x ), ali je odbrana nekako otklonila opasnost.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 24 mar 2012, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 24 mar 2012, 17:22

Gomez majstor !! Izvukli su se na kraju ,lijep gol Konana ,mogao je poslije odma i Diuf da pogodi ali na srecu nije ,sve u svemu vazna pobjeda i tri buda ,i sutra se nadati da Koln odigra odlican mec :D

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 24 mar 2012, 17:26

Eto imali ste i vi danas malo srece , da ne kukate samo kako BvB mazi fortuna ! ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 17:27

Teška utakmica i na kraju Boateng je mogao sve upropastiti da nije bilo Neuera takođe i Hannover je imao svoje šanse majstorski gol Konana kao i Gomeza kakvo bacanje i završnica :D

Na ovim se mečevima dobija i gubi titula sad nam ostaje da čekamo jarčeve da nabodu BvB. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 mar 2012, 17:30

U sustini, sami sebi je ucinismo teskom. Moglo se ovo ranije zavrsiti, da nije bilo bespotrebnog komplikovanja pred golom. Al' dobro je, 3 boda, cekamo gresku BVB-a :)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 mar 2012, 17:33

Po meni Heynckes je napravio gresku stavivsi Olica od prve minute, a trebao je Gomez da igra jer bi inace u roku 35 minuta maximalno pitanje pobjednika vec bilo rijeseno. Uveliko se mogao primijetiti umor igraca, pogotovo Riberya.
Nije to izgledalo bog zna kako dobro na terenu, medjutim barem za mene je ovo bila jedna odlicna utakmica Bayerna s obzirom na tempo zadnje 2 sedmice.Olic mi je djelovao trampavo na terenu da se tako izrazim, vidi se koliko nije uigran s ostatkom ekipe a ako cemo pravo i nema neke sposobnosti potrebne da igra u Bayernu, barem ne sada.
Heynckes je pogrijesio zbog toga sto se veliki dio ekipe dosta umorio do kraja utakmice ,a Ribery i Robben su morali da igraju do kraja.Iako vidjelo se da su se igraci u toku utakmice cak i odmarali pogotovo krila.U srijedu na Marseille i po nastavak pobjednickog niza 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2012, 17:35

Zadnjih 15 minuta je bilo bas puno nervoze, nije im trebalo da mi to priuste, ali na kraju se sve dobro zavrsilo.
Puno prilika se propusta, moglo se mnogo ranije sve ovo zavrsiti.

Strasno me nerviraju sudije u posljednjih nekoliko utakmica, nevjerovatno je koliko se sudo na stetu Bayerna. :evil:
HzBvB je napisao/la:Eto imali ste i vi danas malo srece , da ne kukate samo kako BvB mazi fortuna ! ;)
S druge strane nas je pratila nesreca u napadu, tako da smo na nuli sto se toga tice. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 mar 2012, 17:41

Sta ste se uskukali da se vidi umor kod igraca? Pa vi cete, ako prodjete Marseja, igrati srijeda-subota sve do kraja sezone. Tek pred kraj sezone, kad se bude odlucivalo o tituli, ce taj umor doci do izrazaja.

Ako se vec lozite na LP, ne znam sto ne pustite nama Bundesku, sto se dzaba umarate 8-) . Samo ce vam se bitni igraci povrijediti, pa necete ni LP ni Bundeslige.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 mar 2012, 17:44

raja Boga vam recitemi kako je stanje sa robenom oko njegovog prduzivanja sa bajernom nesto me zabrnu onaj pakas od komentatora na eurosportu dace najvjerovatnije roben na ljeto napustiti bajern a s druge strane u nazad citam da je bajern blizu u dogovoru sa robenom da produzi sa bajernom nadam se da nece isto biti ko sa bilalom one sezone kada smo igrali finale lp a poigravali se sa nama isli nam na zivce kral,uli da li ce hoceli bilal produziti sa bajernom ili ce otici i to uoci samog finala potpise novi ugovor..unapred hvala

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2012, 17:45

kraljttbvb je napisao/la:Sta ste se uskukali da se vidi umor kod igraca? Pa vi cete, ako prodjete Marseja, igrati srijeda-subota sve do kraja sezone. Tek pred kraj sezone, kad se bude odlucivalo o tituli, ce taj umor doci do izrazaja.

Ako se vec lozite na LP, ne znam sto ne pustite nama Bundesku, sto se dzaba umarate 8-) . Samo ce vam se bitni igraci povrijediti, pa necete ni LP ni Bundeslige.
Jel' ja to primjecujem dasak straha? 8-)
Sta se sekiras, davno sam ja rekao da je za Bayern titula izgubljena, ovo je samo da se koliko toliko ucini zanimljivom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []