NiTko. Ovo je uvod. Ne može se baš odmah s imenima dok pravni tim priprema krivične. Kontaš. Dakle, u vakat.DANDY je napisao/la:Bez ikakve zle namjere,ali ko je u ovom članku razotkriven?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jok treba ih obavjestiti ,pa da se pripremaju..ovako aBd iz neba pa u rebra...VanBasten je napisao/la:NiTko. Ovo je uvod. Ne može se baš odmah s imenima dok pravni tim priprema krivične. Kontaš. Dakle, u vakat.DANDY je napisao/la:Bez ikakve zle namjere,ali ko je u ovom članku razotkriven?
pola ovih sto potrazuju ce trceci potpisivati reporgramiranje dugova prema njima..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Nigdje na svijetu ima da uprava duguje igračima po pet plata i da im odbija neku hiljadu, a ovi nisu vidjeli marke mjesecima.
Kažnjavati možes samo kad igrači imaju redovne plate, a to nema niko osim Želje realno.
Meni je žao vas fkt, kad čitam šta vam rade i kakve vam igrače dovode tipa Matko, Husejinović i sl.
Nadat se da će te shvatiti neke stvari koje svi vidi, a vi ne vidite.
Nigdje na svijetu ima da uprava duguje igračima po pet plata i da im odbija neku hiljadu, a ovi nisu vidjeli marke mjesecima.
Kažnjavati možes samo kad igrači imaju redovne plate, a to nema niko osim Želje realno.
Meni je žao vas fkt, kad čitam šta vam rade i kakve vam igrače dovode tipa Matko, Husejinović i sl.
Potpis!
Potpis - Svaka cast !!!Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Ni ja odavno nisam pročitao nesvrsishodnog posta. Pa šta?Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
To Matko i Said ne valjaju je li ? 
-
veteran II
- Kontakt:
Ma osnovac, marš u **** materinu.Kontaš li ti uopšte koliko si glup i naporan?Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Meni se čini da je ovaj post napisao neki osnovac .Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Dakle, uskoro i drugi fan shop . Postavljamo standarde
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
**** vas fan shop ganjajte izlazak u Evropu tu je zarada što priliči jednom klubu ko što je FK SARAJEVO treba igrat i pobjeđivat biće fan shopova...sretno sutra.dzenan01 je napisao/la:Meni se čini da je ovaj post napisao neki osnovac .Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Dakle, uskoro i drugi fan shop . Postavljamo standarde
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bas oca mi.Ovaj Aldin ako ima vise od 13 godina ja obije ruke u vatru stavljam
Bolan vi u svom timu imate 4 igraca kako treba a to su Zeba,Kerla,Bucan i Osim.
Sad fol ni Husejinovic ni Matko ne valjaju...mi Mesija da dovedemo on odjednom nebi valjo..stace kompleksas mali.
Sad fol ni Husejinovic ni Matko ne valjaju...mi Mesija da dovedemo on odjednom nebi valjo..stace kompleksas mali.
Samo preciziraj koji Osim!!!samosarajvo je napisao/la:Bas oca mi.Ovaj Aldin ako ima vise od 13 godina ja obije ruke u vatru stavljam![]()
![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imali ste vi Messija koji je volio da igra malo lijevo, malo desno...
Morao sam.
Morao sam.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Kakav Bucan sviju ti?samosarajvo je napisao/la:Bas oca mi.Ovaj Aldin ako ima vise od 13 godina ja obije ruke u vatru stavljam![]()
![]()
![]()
:)
Bianconeri1988 je napisao/la:Imali ste vi Messija koji je volio da igra malo lijevo, malo desno...![]()
![]()
Morao sam.
opa cupa
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Znači po toj logici nis u smjeli ovaj članak uopšte pisati.Šega mi ovaj članak,isto k'o Expres naslov bombastičan i nema nikakve veze sa člankom.VanBasten je napisao/la:NiTko. Ovo je uvod. Ne može se baš odmah s imenima dok pravni tim priprema krivične. Kontaš. Dakle, u vakat.DANDY je napisao/la:Bez ikakve zle namjere,ali ko je u ovom članku razotkriven?
Covjek je dao svoje misljenje i nema razloga da ga vrijedjas. Zbog likova kao ti na ovoj temi pisu samo djeca i portparoli uprave koji objasnjavaju svaki njen potez,a igracima psuju majku. Trebao bi na duze u Banovice,a u Sarajevu za takve kao ti imamo lijep naziv PAPAK....veteran II je napisao/la:Ma osnovac, marš u **** materinu.Kontaš li ti uopšte koliko si glup i naporan?Aldinn1 je napisao/la:Ovaj tekst je napisao neki srednjoškolac. Stvarno ja veće gluposti od ovoga nisam pročitao. Kako vam je došla ova neka nova uprava, koja je kao dobra, oni šta rade otjerali su pola igrača da bi samo dobili licencu i pod cijenu loših rezultata. Sad kad su vidjeli da nisu uspjeli ni s tim, več da moraju dati pare i platiti dugove, sada kao nešto prepadaju nekoga, a znaju da neće s tim dječijim pričama ništa uspjeti.
Ma J**+ mi se ba za tvoju logiku.DANDY je napisao/la:Znači po toj logici nis u smjeli ovaj članak uopšte pisati.Šega mi ovaj članak,isto k'o Expres naslov bombastičan i nema nikakve veze sa člankom.VanBasten je napisao/la:NiTko. Ovo je uvod. Ne može se baš odmah s imenima dok pravni tim priprema krivične. Kontaš. Dakle, u vakat.DANDY je napisao/la:Bez ikakve zle namjere,ali ko je u ovom članku razotkriven?
Ma lik je trol, mislim da ima više postova an ovoj temi nego na Željinoj. I za takve postoji termin, znaš onu od Kurtovića. Helem, ipak se suzdržati od psovki i sl, stvari na forumu.Denizmare je napisao/la: Covjek je dao svoje misljenje i nema razloga da ga vrijedjas. Zbog likova kao ti na ovoj temi pisu samo djeca i portparoli uprave koji objasnjavaju svaki njen potez,a igracima psuju majku. Trebao bi na duze u Banovice,a u Sarajevu za takve kao ti imamo lijep naziv PAPAK....
-
samosarajvo
- Kontakt:
Greska..na Bekrica sam mislio
Velež nije dao baš previše golova, jedino nam to može biti neka utjeha. Da smo dobili GOŠK u prethodnoj utakmici, sa sigurnošću bih rekao da ćemo sva tri boda osvojiti u Mostaru, ovako... Biće napeto, očekujem tvrdu utakmicu...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.