Pa jel moguce da dobijamo golove poslije 80-te....aj mozda i nesto bude dobili su i oni crveni.K0MT je napisao/la:1:0 ". 5 " $ &, " $ $ ".
$ ?, $, "!
FK Rudar Prijedor
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Loše, loše. Dobiće Radović opet povjerenje. Sad će biti 4 boda u naredne dvije utakmice,pobjeda protiv Borca i remi u Tuzli. 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
izgleda da ćemo imati najbolji stadion u Prvoj Ligi RS

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Pozdrav iz Gradačca.Imali ste sve uslove za igru.Sudija vam je bio naklonjen,najiskrenije.Nasim je dijelio bezveze žute dok su vasi za krvničke startove čak dobivali opomene.Crveni karton je bio vise nego opravdan.Mi smo dobili isto crveni prestrogo.Niste loša ekipa,dali ste sve od sebe,ali bolji danas je pobijedio.Sretno do kraja i mislim da imate kvalitet za opstanak.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
zvjezdas je napisao/la:Pozdrav iz Gradačca.Imali ste sve uslove za igru.Sudija vam je bio naklonjen,najiskrenije.Nasim je dijelio bezveze žute dok su vasi za krvničke startove čak dobivali opomene.Crveni karton je bio vise nego opravdan.Mi smo dobili isto crveni prestrogo.Niste loša ekipa,dali ste sve od sebe,ali bolji danas je pobijedio.Sretno do kraja i mislim da imate kvalitet za opstanak.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Pozz i tebi....vidim vi ste zaista korektni na forumu i svaka cast. Vjerujem da je bolji danas pobijedio. Imali smo svoje prilike koje opet nismo iskoristili i onda naravno znamo sta se desi....Radovic ce valjda dobiti korpu i nadam se da ce doci bolji trener koji ima neke ambicije i nesto da se zna a ne ova seljacina.
BORIS BUNJAK trener iz Srbije vjerovatno stiže na razgovor sa celnicima Rudara,,,,Vastecija_GSE je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Pozdrav iz Gradačca.Imali ste sve uslove za igru.Sudija vam je bio naklonjen,najiskrenije.Nasim je dijelio bezveze žute dok su vasi za krvničke startove čak dobivali opomene.Crveni karton je bio vise nego opravdan.Mi smo dobili isto crveni prestrogo.Niste loša ekipa,dali ste sve od sebe,ali bolji danas je pobijedio.Sretno do kraja i mislim da imate kvalitet za opstanak.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Pozz i tebi....vidim vi ste zaista korektni na forumu i svaka cast. Vjerujem da je bolji danas pobijedio. Imali smo svoje prilike koje opet nismo iskoristili i onda naravno znamo sta se desi....Radovic ce valjda dobiti korpu i nadam se da ce doci bolji trener koji ima neke ambicije i nesto da se zna a ne ova seljacina.
" " " " $ & - $, важно " је ' $ $ $. " $ " " $, " ", ' ?. У " " стварно $ ", а ? &***ц. Свео је & $ у " на ", " % ' " " не " (& ¥ " " $, а $ " Јефта на ?). $ је пуно странаца у " " је све " $ ?, а " је $ вјероватно ", " ? пара, па се $ " " по " " ". & " " по $ " " " ? " аута, јер је ово $ $ за ". А ту & ? " ", јер % - овај /, & - њега ? " ".
?, по $ " ", " ' $ $ $ за $, ".
" $ " " " ' га " &!
" њега, " ". 
Не " ? се % у ?, % овај &, " " $ у 1. ? РС.
?, по $ " ", " ' $ $ $ за $, ".
" $ " " " ' га " &!
Не " ? се % у ?, % овај &, " " $ у 1. ? РС.
Uprava napolje! Radoviću i ostali njemu slični MARŠ iz Rudara! Ljudima,koji nemaju veze sa sportom,koji nikad nisu ni bili u sportu,nije mjesto u našem klubu! 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Cujem otvor stadiona na jesen protiv Sutjeske! phaha....sunce ti jel moguce? Imamo kvalitetnu ekipu a nula bodova smo....Kako stvari stoje ispascemo iz lige a nismo zasluzili , zahvaljujuci Zvalji koji dovodi neke Suke , Muke , Tuke , Karice i slicne! 
Radovic ko Radovic je samo pijun. Otice on i opet sve ostaje isto. Trenera je najlakse otjerati, ali sta cemo sa ovim ostalima sto sjede u klubu? Riba smrdi od glave!
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma ove sez su ti sto sjede u klubu i pokusali bar nesto....evo stadion se gradi iako se davno trebao zavrsiti ali gradi se....plate ne kasne(zasad) samo im je mrlja taj trener kojeg su doveli i ti silni strani igraci. Pa zar je moguce da nemamo 5 domacih igraca? Smjenuti djubru pa ganjati da se nekako izvucemo iz ovih govana...gogineman je napisao/la:Radovic ko Radovic je samo pijun. Otice on i opet sve ostaje isto. Trenera je najlakse otjerati, ali sta cemo sa ovim ostalima sto sjede u klubu? Riba smrdi od glave!
Ma ljudi sta ste se uspanicili, samo ste imali malo tezi raspored, sad ce ici bolji rezultati evo vec u subotu pada Borac, kad je mogao Leo zasto nebi i vi 
& $ & $ ".Avalanche je napisao/la:Ma ljudi sta ste se uspanicili, samo ste imali malo tezi raspored, sad ce ici bolji rezultati evo vec u subotu pada Borac, kad je mogao Leo zasto nebi i vi
Radovicu, prc, otisao si 
-
borac_sampion
- Kontakt:
& растјерао ? " $ (" $), ? ' $ ? " " " $ ".
То &, & нас " ' " " овога, то " "! ' " $, ј**" ове % су & ?, па $ ?!
То &, & нас " ' " " овога, то " "! ' " $, ј**" ове % су & ?, па $ ?!
borac_sampion je napisao/la:? је ? на &?
5, 7 " 3. 7 & је за & (") ", а ове са страна су 5 " 3. & је & ? " /. " " $ - " " " " " " " " &, а & ", ' ' ? " ? &. 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
I meni se čini da istok neće biti gotov do subote,mada ko zna...stolice se za jedan dan postave,tako da...vidjećemo uostalom u subotuK0MT je napisao/la:5, 7 " 3. 7 & је за & (") ", а ове са страна су 5 " 3. & је & ? " /. " " $ - " " " " " " " " &, а & ", ' ' ? " ? &.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Neka smo gamad otjerali, sad sam uvjeren u opstanak u Premijer Ligi.
Treba jos znoja i krvi proliti, ali mislim da imamo ekipu koja moze igrati dobro, samo treba trener neki sto zna svoj posao ne ko onaj smrad Radovic.
I svercera Jankovica nema vise, sada bi trebalo sve krenuti prema gore!
Prijedor kao grad zasluzuje standardnog Premijerligasa, pa ako Bog da da i mi nekad gledamo Evropu na nasem stadionu
Treba jos znoja i krvi proliti, ali mislim da imamo ekipu koja moze igrati dobro, samo treba trener neki sto zna svoj posao ne ko onaj smrad Radovic.
I svercera Jankovica nema vise, sada bi trebalo sve krenuti prema gore!
Prijedor kao grad zasluzuje standardnog Premijerligasa, pa ako Bog da da i mi nekad gledamo Evropu na nasem stadionu
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII