AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Drago mi je ovako ce El Shaarawy dobiti vise prilike za dokazivanje,onako bi igrao Pato i Robinho a nisu nista bolji od njega.
Danas se treba paziti Borinia sigurno najopasniji igrac Rome
Danas se treba paziti Borinia sigurno najopasniji igrac Rome
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
Evo malo vijesti o Primaveri trenutno smo treci
Inter 43 pts.
Varese 40 pts.
Ac. Milan 39 pts.
s tim da imaju utakmicu manje koju igraju danas protiv Chieva
EDIT: Primavera vodi 1:5
Inter 43 pts.
Varese 40 pts.
Ac. Milan 39 pts.
s tim da imaju utakmicu manje koju igraju danas protiv Chieva
EDIT: Primavera vodi 1:5
-RIVALDO-
dobila primavera 1-6, odlično.
još sat do utakmice. vraća se boateng, vidjet ćemo hoće li zaigrati od prve ili vjerovatnije sa klupe. uskoro će biti objavljeni oficijelni sastavi za večeras.
spominje se da će danas aquilani odigrati 25. utakmicu za milan i automatski ga milan mora otkupiti mada dolaze nove teorije u vezi njegova ugovora koje kažu da će zapravo večeras odigrati 22.5 utakmica. kako god otkupit će ga milan.
nego, danas je tačno 26 godina kako je silvio berlusconi, najusjpješniji predsjednik milana svih vremena. vjerovatno u i italiji.

još sat do utakmice. vraća se boateng, vidjet ćemo hoće li zaigrati od prve ili vjerovatnije sa klupe. uskoro će biti objavljeni oficijelni sastavi za večeras.
spominje se da će danas aquilani odigrati 25. utakmicu za milan i automatski ga milan mora otkupiti mada dolaze nove teorije u vezi njegova ugovora koje kažu da će zapravo večeras odigrati 22.5 utakmica. kako god otkupit će ga milan.
nego, danas je tačno 26 godina kako je silvio berlusconi, najusjpješniji predsjednik milana svih vremena. vjerovatno u i italiji.
forza il presidente forza milan!March 24, 1986: 26 years ago, Silvio Berlusconi became president of AC Milan

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
MILAN: Abbiati, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, El Shaarawy.
etp sastava oficijelnog
btw pjanic ne igra u prvoj postai
etp sastava oficijelnog
btw pjanic ne igra u prvoj postai
baresi#6 je napisao/la:March 24, 1986: 26 years ago, Silvio Berlusconi became president of AC Milan
[youtube][/youtube]
Slažem se, ali mi se ne pitamo. Možemo samo palamudit po forumuTitova-Juga je napisao/la:Katastrofa !
Najbolji ikada je ovaj sto imamo ove sezone, ne bi ga ni za sta mijenjao !
Osim - drugo ime za Želju !
MILAN: Abbiati, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Mesbah, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, El Shaarawy.
ROMA: Stekelenburg, Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei, Gago, De Rossi, Marquinho, Totti, Borini, Osvaldo.
evo finog sopcast streama:
sop://broker.sopcast.com:3912/124101" onclick="window.open(this.href);return false;
ROMA: Stekelenburg, Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei, Gago, De Rossi, Marquinho, Totti, Borini, Osvaldo.
evo finog sopcast streama:
sop://broker.sopcast.com:3912/124101" onclick="window.open(this.href);return false;
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- crvenocrni
- Kontakt:
Izidje Silva, nema izgleda nista od njega za Barcu, daj Boze...
- IlPrincipe
- Kontakt:
više bi volio da izgubimo a da Silva bude spreman za Barsu nego da pobijedimo a Silva ne igra protiv Barse

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- crvenocrni
- Kontakt:
Ibra gubi zivce polako...
A ovog Muntaria odmah na pocetku drugog izbaciti napolje umjesto njega ubaciti Aquilania
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- crvenocrni
- Kontakt:
Pu stativcine!!
BOnera igra temu karijere....vezni red standardno los :S
- crvenocrni
- Kontakt:
Eto nek on spasava korner nabijem ga!
bravo majstore.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ja brate gluposti jojjjjjjjj koliko sam iznerviran glupi Allegri ubacuj odma Aquilania prvi put ljudi sutaju u okvir gola i daju gol ja kavo nam je odbrana losa ,povreda silve jos sada gubimo

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Nisu pošteno prismrdili golu a dadoše gol,sramota 
11 šutevi Milan - Roma 3
6 u okvir -- Roma 1

11 šutevi Milan - Roma 3
6 u okvir -- Roma 1
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 24 mar 2012, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Od kad ih pamtim uvijek su nekakve hinjave golove davali, uvijek isto. Bunker, iz kakve gužve odpadak kakav ili vjetar obori totija na 20m za slobodni.senad_flamin je napisao/la:Nisu pošteno prismrdili golu a dadoše gol,sramota
Jesmo umorni, i desetkovani, ali ako zijanimo od ovakve rome
Milan je standardno los, vezni red nije odigrao 20 minuta aktivno da nije pkusao barem 34 duge lopte ne Ibru ili FAraona....ali s Ambrom Muntarijem Noccerinom i Urbijem bolje i ne mogu :S
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.