anton 1983 je napisao/la:ovo ljeto Bundesligaške klubove oćekuje veliko sranje!
bayern nije produžio s robbenom
BvB-a sa Kagawom
Schlke ima najgoru situacijeu - Huntelaar, Farfan, raul
Werder se maltene "raspada"
Wolfsburg ima nekih problema sa Manđom
Stuttgartu morti ode Kuzmanovič
odlazi Poldi.
Samo spominjem prejebene igrače koji odlaze zbog prekratkog ugovora i treba uzeti pare, a ak se prodaju idu van. zato nisam recimo spomenuo Gladbach, jer odlaze Reus i dante, ali ostaju u BUNDESLIGI.
ne znam jel su ti klubovi SVI u stanju da nadoknade...Najbitnije da Schalke i BvB svoje odrade, a ovi ostali će se snać. Čak i mi moremo podnjeti odlazak robbena..
Bayern ce lahko produziti sa Robben-om vec su u pregovorima, mediji su digli bezveze prasinu oko njega zbog onih problema kad je bio povrijeden. Sto sam ja cuo, njegov otac (menedzer) i administracija Bayerna nezuri jer ima jos ugovor do 2013.god i najvjerovatnije ce ga i produziti. Mislim nikakvo sranje tu.
Sto se tice Kagawe slicna situacija ko kod Robbena, ima ugovor do Juna 2013, Dortmund ga sigurno nezeli prodati kad su vidili da se dobro oporavio od one teske povrede. Najvjerovatnije ce produziti ugovor jer igra sigurno Ligu sampiona.
Schalke je malo kritican, ali kako je jucer Tonnies u doppelpassu rekao neizgleda lose sa Farfanom i Huntelarom. Farfan izgleda promjenio misljenje i sad zeli ostati, prije je prakticno odbijao njihove ponude ali sad njegov menedzer dao znak da je zeljan za iste pregovore. Huntelar je malo u boljoj poziciji i Schalke kako Tonnies kaze ce to honorirati sa boljom ponudom ako produzi ugovor. Sto vise, kako govori Hunterlaru se svidja schlake i ja mislim da ce produziti ugovor kao i farfan, ako budu igrali Ligu sampiona a to je ja mislim nemal sigurno jer presli su Gladbach.
Sto se tice Raul-a tu je samo pitanje 1 ili 2 godine, kako Tonnies govori ponudili su mu jednu godinu a on bi dvije. Naravno bila bi steta da ode samo zbog imena, ali ja mislim da Schalke potpusta dobro ovdje. Raul ima 35 god.
Werder se uopste neraspada, to je njihov ciklus. Neznam na kojeg igraca si mislio, ako je Wiese to je ja mislim u toku. Jedino pitanje je Pizzaro, tu moze sve da desi. Ali mislim da ostaje, 70%.