Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

samko74
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 22:23

Phantom je napisao/la:ja mislim samo da je barabarez jednom davno bio najbolji strijelac bundeslige i vise niko u ligi petice sad covjek prvi strijalc i nesta protiv njega govorite mi da imamo mesija u repki vi biste se i na njega posrali
Upravo tako phantome.Nije mi nikako jasno da neki tipovi mogu tako govoriti kako covjek ne valja, nije dobar, sta je ta bundesliga bezveze jel de.I to zasto samo zato sto se kod cire jos nije uspio upisati u strijelce a svima znamo da nije zato sto nije ni imao vrmeena da se upise.Sad svi govore eto imao je sansu protiv Armenije, **** 45 minuta je vama sansa, a vidi koliko je dzeko sansi i imao i napromsivao se dok je poceo zabijati.Daj ljudi previse ste smjesni.i na kraju krajeva ok je svako ima opravo da misli kako hoce i sta hoce, za nekog je ovaj il onaj bolji ALI OMALOVAZAVATI COVJEKA RIJECIMA KAKO POJMA NEMA, KAKO ON NIJE NISTA A COVJEK POSTAVIO REKORD BUNDESLIGE, HALO BA!!!!!!!!Pa taj rekord jos nije nijedan bosanski fudbaler nikada imao i mi ga omalovazavamo, sramota.Naopak smo mi narod i gotovo tako je.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 22:27

PeppermintParkRanger je napisao/la:on je igrac kojem trebaju 10 prilika da da jedan gol, i to su mi najodvratniji spicevi, dakle meni se licno ne svidja, al se kvalitet ne moze osporiti..

Ja nisam bas siguran da mu treba 10 prilika za jedan gol, ali sam siguran i da dzeki isto tako a mozda i vise prilika treba za jedan gol.Brojite li dzekine sanse dosada otkako je ciro trener .Hajde budite malo realni, eto ako ima bilo ko realan nek iskreno kaze ovdje koliko je dzeko imao sansi , evo samo protiv aremnije ( samo eto tu utakmicu ne treba spaniju , ni tursku ni estoniju uzimati u obzir).Ja znam koliko je imao i on i ostali ali znam da je dzeko najvise sansi propustio, ibisevic je dvije i odmah mu se nabija na 10, nevjerovatno.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 22:27

PeppermintParkRanger je napisao/la:on je igrac kojem trebaju 10 prilika da da jedan gol, i to su mi najodvratniji spicevi, dakle meni se licno ne svidja, al se kvalitet ne moze osporiti..
Hvala!!!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 22:34

Nerko_Juventino je napisao/la:
samko74 je napisao/la:
Nerko_Juventino je napisao/la:Taj veze nema, govorio sam da je Muslim bolji od njega i povrijedjen sto je i dokaz'o protiv Armenije. Cist dokaz kolko je jaka Bundesliga. Neki su govorili treba mu dat vecu minutazu, eto protiv Armenije je dobio i ne treba vise nikad, nije se sast'o s loptom. Neka ulazi s klupe. Jedini igrac koji treba dobit vecu minutazu je Miralem Pjanic. Taj momak ce bit' nesto poput Barbareza - zato sto je pravi patriota i extra fudbaler. Bolje o njemu otvorit' temu (ako je vec neko nije postavio), 'ebes Ibisevica.

E nek si nas bas ti prosvjetlio.Cuj Bundesliga slaba , jel de hahahahahahaha a ima li jos koji , hajmo dalje.
Danas bi se dobar broj provala mogao navuci.Dobio 45 minuta i to je to, dosta vise, kapak a jadna mu majka da si ti trener , ti bi i Ibrahimovica upropastio koliko si talentiran za trenera.
Glupane, citam tvoje komentare i ne mogu se nacudit kolko fudbalskog znanja posjedujes. Pa na sve imas nesto dodat, ko bukvar si, sipa znanje iz tebe. Idiote jel ti to Ibisevic rodbina pa ga toliko branis? Ja, evo OPET TI PONAVLJAM, BUNDESLIGA JE SMECE OD LIGE spram ostalih liga petice. 'ebes ligu gdje su ti bosanci,srbi, i hrvati glavni igraci u svojim klubovima. Nemas ti veze o fudbalu,ostavi malo taj kompjuter i pogledaj koju utakmicu, umjesto sto citas clanke o tome kako Ibisevic buši, a ne gledas kako bi bez Salihovica i onog crnje u napadu bio rupa živa, sve mu ljudi namjeste. I de mi samo ovo odgovori: Jel bolji Ibisevic od Muslimovica?
Ti si tipicni bosnjo onaj zadrti iz sela nekog, na pitaj boga kojem kraju bosne.Jer kad neko nema isto misljenje kao ti, IDIOTE ( da ti vratim jer ti ocito samo takav jezik razumijes)onda ti to nedaje za pravo da ga vrijedjas i nazivas glupanom ili idiotom.E to si trebao nauciti u svojoj vukojebini iz koje vodis porjeklo kad te vec babo ni mati nisu tome naucili.Nicim te nisam uvrjedio u svom prijasnjem postu niti sta licno a ni ruzno rekao a vidi tebe odmah prvsa rijec pa glupane.
E pa zato sad da ja tebi kazem ovako.Hebo tebi glupan i idiot kojem si se obratio sve odreda zensko u rodu sto god imas od matere pa nadalje.I na tvoja pitanja nemam nikakvu namjeru da odgovaram seljacino, kad naucis da vodis normalnu konverzaciju, bez uvrijedljivijih rijeci , onda ces mozda i dobiti vrijedne odgovore.A dotada uci se , seljacino.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 22:41

Smeta mi kod nas sto cim cujemo da je neko zabio 3, 5, 7 golova na samom pocetku neke lige odmah treba igrat u prvoj postavi, a na klupu da idu igraci koji su nosili prethodne kvalifikacije. Ako smo na to spali,**** ga. Neki dan citam Mate Bilic zabio 3 gola u spanskoj ligi (u prvom kolu,otad nista) i odmah ga treba zvat za reprezentaciju. Pa sta smo mi, smećari, pa skupljamo te igrace cim koji zabije gol. Hocu da kazem, ako bude Vedad cijelu sezonu ovakav, i na kraju u samom vrhu liste strijelaca,onda aferim. Do tad, jos palente treba pojest'.

KRALJ
Kontakt:

Post Postao/la KRALJ » 23 okt 2008, 22:48

Ma momak ubija,sa mojim rodjakom poceo Zmaju od Bosne a sad ga traze totenhem i mancester united sta ces zivot

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 22:50

E nek si nas bas ti prosvjetlio.Cuj Bundesliga slaba , jel de hahahahahahaha a ima li jos koji , hajmo dalje.
Danas bi se dobar broj provala mogao navuci.Dobio 45 minuta i to je to, dosta vise, kapak a jadna mu majka da si ti trener , ti bi i Ibrahimovica upropastio koliko si talentiran za trenera.[/quote]

Ti si tipicni bosnjo onaj zadrti iz sela nekog, na pitaj boga kojem kraju bosne.Jer kad neko nema isto misljenje kao ti, IDIOTE ( da ti vratim jer ti ocito samo takav jezik razumijes)onda ti to nedaje za pravo da ga vrijedjas i nazivas glupanom ili idiotom.E to si trebao nauciti u svojoj vukojebini iz koje vodis porjeklo kad te vec babo ni mati nisu tome naucili.Nicim te nisam uvrjedio u svom prijasnjem postu niti sta licno a ni ruzno rekao a vidi tebe odmah prvsa rijec pa glupane.
E pa zato sad da ja tebi kazem ovako.Hebo tebi glupan i idiot kojem si se obratio sve odreda zensko u rodu sto god imas od matere pa nadalje.I na tvoja pitanja nemam nikakvu namjeru da odgovaram seljacino, kad naucis da vodis normalnu konverzaciju, bez uvrijedljivijih rijeci , onda ces mozda i dobiti vrijedne odgovore.A dotada uci se , seljacino.[/quote]

'ebo tebi tipicni bosnjo mater u usta seljacku, i lajavu, niko ti nije psovao, ko je bolan seljak, i koji si qrac uopste citir'o moj post ako ti se ne svidja? K'o da sam neki balavac pa tako mi nesto pises da nemam pojma o fudbalu, a mogu ti profesor bit, retardirani. Al napis'o sam ja da ti svakom moras nesto dodat, pa ti ne zamjeram, glup si i zao mi te.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 22:55

Pa sta ako sam citirao tvoj post i odgovorio, za to valjda sluzi forum i diskusije, ali vjerovatno tebi sluze da vrijedjas.Znaci treba neko imati tvoje misljenje da bi s njim komunicirao bez onih rijeci "glupane" ili "idiote".Ja koliko se sjeca a bogami i lijepo pise i svako moze i da vidi i da procita, ti si meni te rijeci uvrede prvi uputio i sta onda ocekujes.Da ja opet lijepo s tobom, jel to.Ma mars u tri pizdde materine ko god da si i sta god da si, za mene si obicna nekulturna seljacina.

P.S A retardiranu ti mamicu isto s guza jednom onako momacki odvalim.Ako zelis jos da cujes psovki samo nastavi, mislis da samo ti znas vrijedjati i psovati, hajvane jedan.To je bar najlakse i svako moze ovako reci sta hoce i zeli al treba znati biti covjek.Samo doduse sa takvim budalam popout tebe je svejedno bio covjek il ne , takvima samo istom mjerom treba uzvracati pa po svaku cjenu.Jer nije mi zao ni ban dobiti kad na ovom forumu svakavih budala ima , s kojima nema potrebe uopste diskutovati.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2008, 23:04

Moze li iko napisati jednu rijec kritike na racun Ibisevica a da mu se ne zakaci ovaj samko74 na ledja?
Naporan si jarane, opusti se malo. ovo je samo forum niko od nas ne sastavlja ekipu vec to radi Ciro.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 23:10

samko74 je napisao/la:Pa sta ako sam citirao tvoj post i odgovorio, za to valjda sluzi forum i diskusije, ali vjerovatno tebi sluze da vrijedjas.Znaci treba neko imati tvoje misljenje da bi s njim komunicirao bez onih rijeci "glupane" ili "idiote".Ja koliko se sjeca a bogami i lijepo se pise i svako moze i da vidi i da procita, ti si meni te rijeci uvrede prvi uputio i sta onda ocekujes.Da ja opet lijepo s tobom, jel to.Ma mars u tri pizdde materine ko god da si i sta god da si, za mene si obicna nekulturna seljacina.

Ti si mene prvi isprovocir'o, kad si citir'o moj post, i upravu si, forum jest za diskusije, al nije za omalozavanje i ISMIJAVANJE necijeg misljenja. Ja do sad nikad nisam ismijav'o neciji post, sve cu procitat', postujem sta god ko napise,i ako mi se ne svidja post necu direktno rec': ''hej pa ti nemas pojma, ti bi trebo trener bit kad sve znas''. Jednostavno napisi sta ti mislis o toj temi,il lijepo reci, ne ismijavaj nikog. Isto k'o da je tvoja stranica, pa mozes kako hoces. Pa ako sam ja nekulturan, ostani ti na svom kulturnom nivou. Al kakvi,ti si seljak u dusi, odmah za mater zakacas. Al posto si retardiran, ne zamjeram ti puno, samo mi te zao. I ne obracaj mi se vise.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 23:10

calcio je napisao/la:Moze li iko napisati jednu rijec kritike na racun Ibisevica a da mu se ne zakaci ovaj samko74 na ledja?
Naporan si jarane, opusti se malo. ovo je samo forum niko od nas ne sastavlja ekipu vec to radi Ciro.
A dobro jarane sto to pitanje nisi formulisao ovako.A moze li iko ovdje napisati komentar ( recimo naprimjer s kojim se ne slaze) a da odmah ne koristi uvrjedljive rijeci.Doduse , to se tebi ne tice ali mnogi ovdje bolan vrijedjaju pravo, svasta uvrjedljivo govore, samo zato sto imas drugacije misljenje.
Diskusije i jesu da se diskutuje , i mozemo mi razlicito razmisljati ali ako ne mozes pisati komentare svoje bez rijeci " glupan" "idiot" "majmun" ili " ti pojma nemas" i ko zna sta sve ne, zasto se onda diskutuje , jel samo da bi se vrijedjalo????

I na kraju svako moze reci kritiku na racun bilo koga ne samo ibisevica ali i svako ima pravo da odgovori na svaciji komentar pa tako i na tu kritiku a pogotovo ako misli da te kritike nisu na pravom mjestu, zar ne.Samo , opet ponovaljam to treba biti bez uvrede.e ti sad ako mislis da samko prvi nekog je uvrjedio, citiraj ovdje da vidimo.uglavnom je najcesce tako bas kao i u zadnjem slucaju poput ovog nerke DA MENE POCNU VRIJEDJATI I NIJE ON JEDINI.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 23:10

calcio je napisao/la:Moze li iko napisati jednu rijec kritike na racun Ibisevica a da mu se ne zakaci ovaj samko74 na ledja?
Hvala!!!

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 23:18

samko74 je napisao/la:Pa sta ako sam citirao tvoj post i odgovorio, za to valjda sluzi forum i diskusije, ali vjerovatno tebi sluze da vrijedjas.Znaci treba neko imati tvoje misljenje da bi s njim komunicirao bez onih rijeci "glupane" ili "idiote".Ja koliko se sjeca a bogami i lijepo se pise i svako moze i da vidi i da procita, ti si meni te rijeci uvrede prvi uputio i sta onda ocekujes.Da ja opet lijepo s tobom, jel to.Ma mars u tri pizdde materine ko god da si i sta god da si, za mene si obicna nekulturna seljacina.

Ti si mene prvi isprovocir'o, kad si citir'o moj post, i upravu si, forum jest za diskusije, al nije za omalozavanje i ISMIJAVANJE necijeg misljenja. Ja do sad nikad nisam ismijav'o neciji post, sve cu procitat', postujem sta god ko napise,i ako mi se ne svidja post necu direktno rec': ''hej pa ti nemas pojma, ti bi trebo trener bit kad sve znas''. Jednostavno napisi sta ti mislis o toj temi,il lijepo reci, ne ismijavaj nikog. Isto k'o da je tvoja stranica, pa mozes kako hoces. Pa ako sam ja nekulturan, ostani ti na svom kulturnom nivou. Al kakvi,ti si seljak u dusi, odmah za mater zakacas. Al posto si retardiran, ne zamjeram ti puno, samo mi te zao. I ne obracaj mi se vise.

Cuj, ja tebe provocirao, jel zato sto sam se smija na tvoju konstataciju da je Bundesliga slaba.Pa eto reci to bilo kom drugome kako je Bundesliga slaba pa cete svak ismijati.I u tom svom prvom postu nisi ti rekao da je ona slaba nasprem liga petice, mada se vecina nece ni sa tim sloziti.I sta onda sto sam se nasmijao nisam te nazvao ni ludim , ni glupim niti idiotom.Samo sam bio ironican sto nije uopste strasno na usporedbu kako si ti onda reagovao i kako me nazvao.I onda se jos sam hvalis kako ti imas pojma o fudbalu a ja eto nemam.A ovamo govoris kako je Ibisevic dobio sansu i nije je iskoristio protiv aremnije.eto tvoje strucnosti kad ti 45 minuta nazivas sansom, to sto je jednom odigrao cijelo poluvrjeme.I onda se cudis sto ti psujem , pa naravno da cu ti psovati jer ti si meni prvi a ja necu nikome pa ni tebi ostati duzan.I sad za ovo opet sto me ratiradnim nazivas opet ti mogu samo reci da su ti roditelji koji su te tako odgojili RETARDIRANI.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 23:24

samko74 je napisao/la:

Cuj, ja tebe provocirao, jel zato sto sam se smija na tvoju konstataciju da je Bundesliga slaba.Pa eto reci to bilo kom drugome kako je Bundesliga slaba pa cete svak ismijati.I u tom svom prvom postu nisi ti rekao da je ona slaba nasprem liga petice, mada se vecina nece ni sa tim sloziti.I sta onda sto sam se nasmijao nisam te nazvao ni ludim , ni glupim niti idiotom.Samo sam bio ironican sto nije uopste strasno na usporedbu kako si ti onda reagovao i kako me nazvao.I onda se jos sam hvalis kako ti imas pojma o fudbalu a ja eto nemam.A ovamo govoris kako je Ibisevic dobio sansu i nije je iskoristio protiv aremnije.eto tvoje strucnosti kad ti 45 minuta nazivas sansom, to sto je jednom odigrao cijelo poluvrjeme.I onda se cudis sto ti psujem , pa naravno da cu ti psovati jer ti si meni prvi a ja necu nikome pa ni tebi ostati duzan.I sad za ovo opet sto me ratiradnim nazivas opet ti mogu samo reci da su ti roditelji koji su te tako odgojili RETARDIRANI.
Ja tebi prvi opsovao? Daj molim te, citiraj mi i taj post da vidim. Sad si jos poceo i lagat', ne valja to sine, kod tebe to sve u gore...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2008, 23:26

samko74 je napisao/la:
A dobro jarane sto to pitanje nisi formulisao ovako.A moze li iko ovdje napisati komentar ( recimo naprimjer s kojim se ne slaze) a da odmah ne koristi uvrjedljive rijeci.Doduse , to se tebi ne tice ali mnogi ovdje bolan vrijedjaju pravo, svasta uvrjedljivo govore, samo zato sto imas drugacije misljenje.
Diskusije i jesu da se diskutuje , i mozemo mi razlicito razmisljati ali ako ne mozes pisati komentare svoje bez rijeci " glupan" "idiot" "majmun" ili " ti pojma nemas" i ko zna sta sve ne, zasto se onda diskutuje , jel samo da bi se vrijedjalo????

I na kraju svako moze reci kritiku na racun bilo koga ne samo ibisevica ali i svako ima pravo da odgovori na svaciji komentar pa tako i na tu kritiku a pogotovo ako misli da te kritike nisu na pravom mjestu, zar ne.Samo , opet ponovaljam to treba biti bez uvrede.e ti sad ako mislis da samko prvi nekog je uvrjedio, citiraj ovdje da vidimo.uglavnom je najcesce tako bas kao i u zadnjem slucaju poput ovog nerke DA MENE POCNU VRIJEDJATI I NIJE ON JEDINI.
Nemam vremena sad da citam ispocetka i da trazim ko je zapoceo, samo znam da se na nekoliko tema vode iste rasprave i da tu padaju teske uvrede ili se omalovazavaju igraci. A u svim tim raspravama ti si jedan od najzescih.
Sad jeli slucajnost ili je nesto drugo ne znam. Ali znam da si se i sa mnom jednom zakacio kad sam ja rekao da bi utakmicu trebali poceti Dzeko i Muslimovic u napadu pa se ti nesto naljutio.

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 23 okt 2008, 23:27

Što bi vam hlađenje godilo :lol:
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 23:34

E.D je napisao/la:Mislim, nije moja stvari i nebi htjeo da se mjesam ali bolje bi bilo da privedete tu "diskusiju" kraju! niste istog misljenja, to znaci nema smisla dalje o necemu kad tu nema zajednickog..znaci najbolje "izbjegavati" jedan drugoga i to je to..bolje nego da se fasuje ban bezze i onda se nemoze napisati nesto pametno iako bi se htjelo!

@calcio: ti izgleda uvijek se ubacis u igru kad vidis da neka dvojica ratuju..a sam nebi smjeo ni pisnuti..jesi faca u pm..takozvani *ickin dim :)
Znam kralju, al evo ti situacije: ti napisi da ti je Ibisevic bolji od Ronalda, ja se tebi sigurno necu smijat' i citirat tvoj post da ti kazem kako nemas veze o fudbalu, i sl. Jednostavno napisat cu i ja sta mislim o njemu i gotovo. A on mi vuce zivce od kad sam se registrov'o, stalno nesto ima dodat i pametovat, a to ne trpim, pa da je ne znam ti ja ko reci cu mu da je glupan. E sad jel to razlog da mi se psuje sve po spisku, i da me naziva seljakom-to je odraz njegove kulture. Ponasa se k'o da je njegov cijeli sportsport.ba. Pusti malo nek ljudi kazu sta misle bez da im neko pametuje. Ja to ne volim, a vjerujem ni dosta vas to ne voli, al necete da kazete.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 okt 2008, 00:20

A ljudi naostreni ko, britva :roll:
Milion slucaja je bilo da neki igrac daje super igre u repci a u klubu corak ili obrnuto.
Ibisevic je ZASAD odlican u klubu i samoj BL
A corak u repki ZASAD pa sta.
Hvala bogu pa imamo napadace koji mogu to nadopuniti.
P.S Jedna stvar nema ga na ovom forumu ko ne bi bio presretan da taj isti Ibisevic sviju obraduje i zabije par laganih golova Belgiji,Turskoj i ostalima koji bi nas odveli u baraz.
Jeli to tesko da se skonta a ne da se ,ickara,vrijedza izmedzu sebe u konstantaciji ,,ko je stariji jaje ili koka,, :roll:

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 24 okt 2008, 00:36

Mislim da su ove svade nepotrebne, ljudi ovo je forum da pricate, ove spovke da se vidi ko je veca faca i da neostanete jedni drugom nesto duzni nemorate ovde.

Sto se tice Bundeslige, ta Bundesliga ima svake godine 2-3 ekipe u ligi prvaka i barem dvije ekipe koje najmanje doguraju do osminefinala u kupu uefa, znaci moze se komotno reci da tu ima jakih/dobrih ekipa, igraca, trenera!
Ipak van der vaart je sada presao u real a igrao je prosle sezone za Hamburg! Diega isto traze mnogi klubovi iz spanije, znaci ima tu kvalitetnih igraca...i po meni je to pored Spanske, Engleske, Italijanske lige jedna od najjacih!
Bayern je po meni svijetski klub, a ima tu jos i Schalke, Werder, Hamburg, i sada Hoffenheim!

Sto se tice Vedada, mislim da je jako perspektivan igrac, nemorate te se uopste svadati oko njega, vrijeme ce pokazati svoje, mislim da ce postati jedan od najzapazenijih napadaca u Evropi. Sto ga neide toliko u repki ima nekoliko razloga, nas trener igra u gostima jako, jako defanzivno i time neutralise nase ofanzivne igrace, a Vedad je goalgetter, znaci ljudi mu pruze sansu a on je iskoristi i zabije gol, medutim Bosna ima u cjeloj utakmici napravi 2-3 sanse i to nije dovoljno pogotov ako igras svega 30 minuta.

Dragi su mi i Dzeko i Muslim ali u prvu popstavu bih ipak stavio Dzeku jer je visok i sada nekako kada gledam tekmu imam osjecaj da svaki korner ili slobodan udarac moze biti velika opasnost za neprijateljski gol! Dzeki nazalost fali brzina i tehnika. To imaju Muslimovic i Ibisevic ali nemaju tu famoznu visinu, zato bih ipak pustio da se Vedad i Zlatan bore za mjesto i prvoj, a Dzeku bih "samo" radi visine ostavio u prvih 11.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 okt 2008, 00:59

no comment je napisao/la:Mislim da su ove svade nepotrebne, ljudi ovo je forum da pricate, ove spovke da se vidi ko je veca faca i da neostanete jedni drugom nesto duzni nemorate ovde.

Sto se tice Bundeslige, ta Bundesliga ima svake godine 2-3 ekipe u ligi prvaka i barem dvije ekipe koje najmanje doguraju do osminefinala u kupu uefa, znaci moze se komotno reci da tu ima jakih/dobrih ekipa, igraca, trenera!
Ipak van der vaart je sada presao u real a igrao je prosle sezone za Hamburg! Diega isto traze mnogi klubovi iz spanije, znaci ima tu kvalitetnih igraca...i po meni je to pored Spanske, Engleske, Italijanske lige jedna od najjacih!
Bayern je po meni svijetski klub, a ima tu jos i Schalke, Werder, Hamburg, i sada Hoffenheim!

Sto se tice Vedada, mislim da je jako perspektivan igrac, nemorate te se uopste svadati oko njega, vrijeme ce pokazati svoje, mislim da ce postati jedan od najzapazenijih napadaca u Evropi. Sto ga neide toliko u repki ima nekoliko razloga, nas trener igra u gostima jako, jako defanzivno i time neutralise nase ofanzivne igrace, a Vedad je goalgetter, znaci ljudi mu pruze sansu a on je iskoristi i zabije gol, medutim Bosna ima u cjeloj utakmici napravi 2-3 sanse i to nije dovoljno pogotov ako igras svega 30 minuta.

Dragi su mi i Dzeko i Muslim ali u prvu popstavu bih ipak stavio Dzeku jer je visok i sada nekako kada gledam tekmu imam osjecaj da svaki korner ili slobodan udarac moze biti velika opasnost za neprijateljski gol! Dzeki nazalost fali brzina i tehnika. To imaju Muslimovic i Ibisevic ali nemaju tu famoznu visinu, zato bih ipak pustio da se Vedad i Zlatan bore za mjesto i prvoj, a Dzeku bih "samo" radi visine ostavio u prvih 11.
Slazem se vecinom.
Bundes liga top 5 i uvijek variraju izmedzu sebe.
Bosna u Zenici ima 100 sansi a ne 2-3
Razlog totalno druga taktika strana -kuca i to Ciri mora biti jasno.Protiv Belgije to ne skonta nek pakuje kofere,valda ce neko drugi skontati.
I zadnje dzeko ima visinu i nesto posebno sto svi treneri koji cijeli zivot su proveli u tom fudbalu vide a dosta ovIh tehnicara na forumu ne vidi.Covijek ima nesto i zato jeste tu gdje je,i zato ima minutazu puno vise nego neki drugi.
On ostaje kao prvi spic drugi... zavisno od raspolozenja obadvojica su extra i znaju svoj posao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.