bujrum dafont.com pa trazibagrcavi je napisao/la:Aco nemoj se ljutiti moram nešto pitati. Zna li neko koji je ovo font ??? može i na pp
igra vrlo losa, jesam se ispsovo ko kakav kocijas xd
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
bujrum dafont.com pa trazibagrcavi je napisao/la:Aco nemoj se ljutiti moram nešto pitati. Zna li neko koji je ovo font ??? može i na pp
I nije te stid to javno napisati!black64 je napisao/la:bujrum dafont.com pa trazibagrcavi je napisao/la:Aco nemoj se ljutiti moram nešto pitati. Zna li neko koji je ovo font ??? može i na pp
igra vrlo losa, jesam se ispsovo ko kakav kocijas xd
kenant je napisao/la:
Pobjede u nizu, titula je blizu ! <3 ŽELJO <3 1921 <3
nisam se ispsovo na nase nego na onog golmana je*o on sebe samo likovi se valjaju po terenu a jos sudija 2 nam gola ponisti xdublehas je napisao/la:I nije te stid to javno napisati!black64 je napisao/la:bujrum dafont.com pa trazibagrcavi je napisao/la:Aco nemoj se ljutiti moram nešto pitati. Zna li neko koji je ovo font ??? može i na pp
igra vrlo losa, jesam se ispsovo ko kakav kocijas xdEkipa je do ove utakmice imala niz od 11 prvenstvenih pobjeda, 14 pobjeda u svim takmičenjima i 20 utakmica bez poraza, i ti i takvi kao ti našli da nešto psujete! FUJ, FUJ, FUJ!!! Mene bi bar malo bilo stid!
![]()
![]()
ChWilla je napisao/la:e vidiš, bolje ti je poređenje ako možeš da se sjetiš tekme protiv travnika u šampionskoj sezoni, isto bila treća tekma proljeća. tu negdje je bila posjeta, i igra isto traljava (mada ne baš kao danas), a atmosfera danas je bila vjerovatno i bolja.
i mene to zanima ? jel kakva ozbiljnija povreda nedo Bog :Ochichak je napisao/la:Na utakmici se nije imalo sta vidjeti,sto zbog Zelje sto zbog Travnika. veceras me posebno iznenadio Zolotic koji je odigrao fantasticnu utakmicu, Svraka tanak u prvom ali zato odlican u drugom pol. Beslija lose, Bekric lose...Posjecenost dobra a i navijanje,mozda malo... ali dobro. jel zna neko sta je sa Kerlom
gavran je napisao/la:kenant je napisao/la:
Pobjede u nizu, titula je blizu ! <3 ŽELJO <3 1921 <3
bitan je rezultat, na +8,+11,+12...... 12 kola prije kraja
nije lose
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Marokanci58, MisterBlue, Zeljoo1921 i 47 gostiju.