AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 24 mar 2012, 20:11

jbt ja mislio utakmica standardno 15 do 9. Oso na fudbal i otkazo ssve za veceras kad ono ****, proslo :twisted:

Al hajd nisam nista propustio bila je kazete losa igra a golove cu pogledat. BTW nek ih neko postavi kad izadju ovde ja ne nadjo nista na yt. Ovo je za Silvu strasno, jedino ako budu igrali Nesta i Mexes mozemo nesto ocekivat, a drugacije nista. Iako je i Bonera u dobroj formi u zadnje vrijeme (nmg da vjerujem XD)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 20:14

ahmad_tz je napisao/la:jbt ja mislio utakmica standardno 15 do 9. Oso na fudbal i otkazo ssve za veceras kad ono ****, proslo :twisted:

Al hajd nisam nista propustio bila je kazete losa igra a golove cu pogledat. BTW nek ih neko postavi kad izadju ovde ja ne nadjo nista na yt. Ovo je za Silvu strasno, jedino ako budu igrali Nesta i Mexes mozemo nesto ocekivat, a drugacije nista. Iako je i Bonera u dobroj formi u zadnje vrijeme (nmg da vjerujem XD)

Ma nije bila loša igra, bolji smo bili dosta,imali dobrih prilika , prečka ,stativa .. nije to izgledalo loše,Roma nije bila toliko opasna.

Onaj Kjaer je haman gori od Bonere i Antonina :D
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 20:46

Allegri potvrdio, Silva propušta meč sa Barcelonom

Defanzivac Milana, Thiago Silva propustiće meč sa Barcelonom koji se igra u sredu.

Brazilac je morao da napusti igru u desetom minutu, a još uvek se ne zna koliko će biti odsutan.
U kratkom intervjuu nakon meča, Allegri je izjavio: "Thiago Silva je morao da napusti teren zbog povrede primicača, i nećemo moći da računamo na njega u sredu."

"Danas smo igrali dobro, i uspeli smo da upišemo tri važna boda. Ibrahimović je bio sjajan danas i donio nam pobedu."

"Bonera je takođe odigrao odličan meč, i igra sjajno ove sezone. Još ćemo videti da li će on menjati Thiaga Silvu. Barcelona? Biće teško igrati protiv najboljeg tima na svetu, ali mi možemo mnogo, i to smo pokazali u prva dva meča sa njima", zaključio je trener "Rossonera".
:cry:
-RIVALDO-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 24 mar 2012, 21:17

Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..

A šta je sa Abateom , hoćel se on vratiti do srijede ?
Sloboda Tuzla !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 21:19

pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..

Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..

Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah :roll:

možda ovako
-RIVALDO-

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 mar 2012, 21:30

steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam

nakon tih konkurenata u italiji koji su prilicno slabi, i nakon katastrofalnog arsenala na san siru, imat cete priliku da vidite i najbolje na djelu, i kod nas je dosta problema oko ozljeda u odbrani, lijevog beka ni prvog ni rezervnog nemamo, a ove rezerve sto i imamo u odbrani sve su djeca iz b tima, al opet nekako se moze skuckati fin sastav, jest da ce pozicije biti ispretumbane al i navikli smo tako vec,maskeranio kao zadnji vezni vec se sjajno pokazao i kao stoper, puyol je vec igra na toj neprirodnoj poziciji lijevog beka sasvim solidno, tako da vas ocekuje vjerovatno ovaj sastav

...................valdez...........
..alves..mascerano..pike...puyol..
..................sergio............
.....xavi.....fabregas....iniesta.
.........alexis......messi.......

nek je sretno i vama i nama, da ne bde nikakvih ciganluka, nek prodje bolji

i cestitke na tituli u italiji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 21:35

slika

ovo se vidja samo u Seriji A

Milan,Juve,Inter ne bitno koji tim ,njihovi navijači prikažu raj za oči 8-)
-RIVALDO-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 24 mar 2012, 21:38

senad_flamin je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Šteta za Silvu , sad imamo još manje šanse da učinimo nešto više protiv Barce..

Nema ni njega,stvarno ne znam kako cemo..

Bonera-Nesta-Mexes-Mesbah :roll:

možda ovako
Da bogdom bude tako , šta bi se desilo ako bude igrao Zambrota umjesto Neste :O

@Romarioo

Lijepo rečeno ;)
Sloboda Tuzla !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 mar 2012, 21:39

Romariooo je napisao/la:steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam

nakon tih konkurenata u italiji koji su prilicno slabi, i nakon katastrofalnog arsenala na san siru, imat cete priliku da vidite i najbolje na djelu, i kod nas je dosta problema oko ozljeda u odbrani, lijevog beka ni prvog ni rezervnog nemamo, a ove rezerve sto i imamo u odbrani sve su djeca iz b tima, al opet nekako se moze skuckati fin sastav, jest da ce pozicije biti ispretumbane al i navikli smo tako vec,maskeranio kao zadnji vezni vec se sjajno pokazao i kao stoper, puyol je vec igra na toj neprirodnoj poziciji lijevog beka sasvim solidno, tako da vas ocekuje vjerovatno ovaj sastav

i ja sam na vasoj temi napisao koji sastav milana bi trebao istrcati na teren u srijedu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 mar 2012, 22:03

meho-medo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:steta sto ence biti silve jer lijepo bi bilo da u derbiju igraju svi najbolji igraci, nadam se da guardiola nece nista kalkulisati nego da ce napasti odmah u milanu i da se igra za gol vise, milanova mozda i jedina sansa je bila perfektna igra u odbrani, ovako bez silve, sa ostarjelim nestom i ostalim blago receno sumnjivim klasama, ocekivati da se odbranite, skoro pa nemoguce al ajd, dok ima i 1 posto sanse nista nije rijeseno i gledat cemo lijepu utakmicu uvjeren sam

i ja sam na vasoj temi napisao koji sastav milana bi trebao istrcati na teren u srijedu

ma ja, ok je to, bilo bi lijepo da imamo neke kulturne i argumentovane rasprave, a ne recimo da nam bude kao s pacenicima realskim ili arsenalskim koji ne sutnu po golu za cijelu utakmicu i neke urote i lazi izmisljalju, ako smo imalo normalni znamo o cemu se radi, razlika u kvalitetu jest ogromna, pogotovo je milan i dodatno oslabljen, al sta je tu je

po meni dosta je sad ovdje otezavajucih okolnosti za milan, pato ce faliti puno, protiv barce sanse i imaju jedino takvi niski brzi igraci, ibra ce mislim biti dodatni teren za milan jer nema neku brzinu za presinga i to, al vjerovatno je to alegri i zamislio da ibra lagano u napadu ceka priliku, dok ce ostali morati trcati ko konji da bi sprijecili ono klasicnu barcinu igru kojom melje protivnika kad ga uhvati u masinu. po meni milan bi najbolje sanse kad bi trio u napadu bio robinjo-pato-boateng, dakle vrlo pokretljivi igraci, a i u sredini mislim da ce vam sedorf biti kocnica jer ne znam koliko je trkacki spreman u ovim godinama

bilo kako bilo, da bi bilo ono top neizvjesno potrebno bi bilo da milan ima igrace ko kasnih devedesetih (barezi, maldini, rajkard, gulit, van basten i ostali), jer ova generacija barcelona moze se mjeriti samo sa tako nekim najjacim generacijama u istoriji, sad ocekivati da tu mogu parirati nocerino, ostarjeli van bomel sedorf, nesta, pa jos i ovaj mesbah, bonera i takvi, to su vec razlike neke astronomske, mozete zaisliti kakva je razlika u kvalitetu na relacijama puyol-mexes, bonera-alves, nocerino-iniesta, messi-sarawey i sl. al opet, milan je milan pa da igraju tu zajko zeba i višća, derbi je derbi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 mar 2012, 22:06

senad_flamin je napisao/la:slika

ovo se vidja samo u Seriji A

Milan,Juve,Inter ne bitno koji tim ,njihovi navijači prikažu raj za oči 8-)
[youtube][/youtube]

;)

Il campionato piu bello del mondo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 24 mar 2012, 22:15

Od povrijeđenih igrača možemo napraviti idealan tim koji bi poharao italiju.. Pato , Cassano , Silva , MvB , Abate , Robinho itd itd ..

Prednost dajem barci , jer Bonera ( ako bude igrao ) nije igrač koji može zaustaviti Messia , dok Nesta opet ne znam , u prvoj utakmici u Barceloni je igrao , primili smo "samo" 2 gola tako da može i nekako proći .. Uglavnom , Ambrosini , Boateng , Aquilani i Nocerino mogu koliko toliko parirati sredini terena barcelone , u napadu vjerovatno Ibrahimović i Faraon. Uglavnom , teško da prođemo , daj bože da se ne osramotimo !
Sloboda Tuzla !!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 mar 2012, 22:25

a yebo majku jest mi krivo :roll:
________________Abbiati
__Zambrotta__Nesta__Mexes__Antonini
_______________Ambrosini
_______Seedorf___________Nocerino
________________Prince
________Robinho_______Ibra

kritično do mila Boga al ajd ... samo da se ne obrukamo :oops: :P

IBRA SUPREMACY OPET NA DJELU 8-) Majstorski drugi gol stvarno, Kjaer baš ko dijete pored njega :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 mar 2012, 22:32

ne boj te se! dok je ovog momka ja se za milan ne bojim :lol:

slika

i hvala ti berlusconi što si najjači beg u italiji i što si kupio sudije i ovaj nepostojeći penal :mrgreen:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 mar 2012, 22:39

Zajebavali smo se svi previše na Bonerin račun a u zadnje vrijeme stvarno igra odlično,hvale ga i Allegri i Galliani
Al imam osjećaj da će sve to usrat protiv Barse :lol:
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 mar 2012, 22:44

kako znate da će igrat uopšte ? :lol:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 mar 2012, 23:13

[youtube][/youtube]

8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 25 mar 2012, 00:24

Bio bih zahvalan ukoliko bi neko postavio slike sa današnje tekme. :D
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 mar 2012, 08:30

Ma igrat će Bonera,prvo "u dobroj je formi" :lol: ,drugo Abate povrijedjen ,Silva povrijedjen.
Pitanje je samo hoće li igrati na beku ili štoperu
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 mar 2012, 09:49

a šta je s Antoninijem ?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, rossonero85 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []