FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zola igrač utakmice. Svaka čast. Momku je 18 godina, a odigrao je perfektnu utakmicu na poziciji zadnjeg veznog, a potom i na stoperu umjesto Kerle. Još jednom svaka čast. Borio se lavovski srcem i znanjem. Zola zna. To je definitivno.
Pomenuo bih još jednog igrača, ali je on iz Travnika. Golman je branio izvrsno, ali napravi i grešku kod gola. Uprska stvar.
Odmah nakon Rudara sam napisao da respektujem ekipu Travnika, jer nas je pobjedila jesenas i da bih bio zadovoljan i sa 1:0. Tako i bi.
Idemo dalje. Dobro je ovo. Pobijedili smo i Širokom pobjegli na 8,5 bodova 12 kola prije kraja.
Pomenuo bih još jednog igrača, ali je on iz Travnika. Golman je branio izvrsno, ali napravi i grešku kod gola. Uprska stvar.
Odmah nakon Rudara sam napisao da respektujem ekipu Travnika, jer nas je pobjedila jesenas i da bih bio zadovoljan i sa 1:0. Tako i bi.
Idemo dalje. Dobro je ovo. Pobijedili smo i Širokom pobjegli na 8,5 bodova 12 kola prije kraja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ja danas u kladionici na Ilidži kažem Selimoviću 1 na Želju i ti daješ gol, kad ono bi baš tako. Btw. danas je ekipa provela dan na Ilidži.
Zna li neko šta je sa Kerlom
jel nešto ozbiljnije ili je lakša povreda ?
Meni se ucinilo da je spasio gol kad je uletio u šut igracu travnika nakon što je Gušo kratko odbio i tu je primio udarac zbog kojeg je morao napustiti igru.

Meni se ucinilo da je spasio gol kad je uletio u šut igracu travnika nakon što je Gušo kratko odbio i tu je primio udarac zbog kojeg je morao napustiti igru.
Bio sam skeptican kada sam vidio Zolotica u pocetnoj ali me prijatno iznenadio. Iskreno i ja sam ocekivao bar tri komada, ali bitna su tri boda.
Jel zna neko zbog cega je onaj rek'o da se spuste zastave?
Jel zna neko zbog cega je onaj rek'o da se spuste zastave?

Don't hate what you don't understand.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
imal na vogošći snimak?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imas.ala_juve_tm87 je napisao/la:imal na vogošći snimak?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@ ChWilla
I ja kažem, krajem maja ćemo vidjeti je li ovo maksimum od nas kao navijača, ja mislim da jest i da do kraja neće bit bolja atmosfera ni na jednoj tekmi, a ovaj maksimum je u šampionskoj sezoni bila prosječna utakmica.
I ja kažem, krajem maja ćemo vidjeti je li ovo maksimum od nas kao navijača, ja mislim da jest i da do kraja neće bit bolja atmosfera ni na jednoj tekmi, a ovaj maksimum je u šampionskoj sezoni bila prosječna utakmica.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nagradno pitanje glasi ??? Da li Josip Kvesic moze odigrati loshe ? Pa covjek od kad je dosao u Zelju od prve do ove sada tekme svaku je odigrao na nivou! Lik je sigurno nas najbolji lijevi bek pa eto usudit cu se reci zadnjih 5-6 godina ma i vise!
3 utakmice, osvojili 9 bodova, uz gol razliku 7:0.. Posjeta odlicna, s obzirom kad ljudi vide s kim igramo... posjeta i vise od odlicna... nekih 7 milja.. Utakmica za oko nije bila lijepa... hvala Bogu zasluzeno smo zabili taj gol.. pored toga dva ponistena, jedan penal nam nije sviran.. sudija srednja zalost...Nasi usli u utakmicu opusteno, a ovi travnicani su se veoma nalozili.. naravno kad igraju protiv Zelje obicno to tako biva sa svima...ipak prvi na svijetu po pobjedama
Zola razgrtao na sredini... Zeba i Bekric solidni... Mirsada nisam mogao prepoznati...tek sad vidim koliko nam je B.Cola vazan, prevazan...Kvesa brz..prodoran...Adil tu i tamo... mada nikome ni zamjerim sekunde hvala vam sto ste me ucinili ponosnim kao i vecinu drugih...
MANIJACI veoma dobri mada to moze jos bolje i nesto za kraj...
ti me nisi prestao, i nikad neces prestati
mogu proci stoljeca, mogu ti i umrijeti
a ti me nisi presao, i nikad neces prestati
ljeta, zime, proljeca, za tebe cu zivjeti
i pjevati
http://i41.tinypic.com/14jqcma.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sax

MANIJACI veoma dobri mada to moze jos bolje i nesto za kraj...
ti me nisi prestao, i nikad neces prestati
a ti me nisi presao, i nikad neces prestati
i pjevati
http://i41.tinypic.com/14jqcma.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sax
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 24 mar 2012, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.
ko je danas došao gledati najušljiviju ekipu u ligi - ja mislim da će doći i protiv čelika.exbabilon je napisao/la:@ ChWilla
naročito ako ne zijanimo u mostaru, a ja sam ubijeđen da nećemo.
Ma odlicno,tri boda k'o kuca!
Tesko je igrati unaprijed dobijenu utakmicu.To je uvijek tako bilo.Travnik je ekipa koja kvari utakmice inace.To je i ovaj put uradila,a Zeljo se nije bas najbolje snasao u toj situaciji.No fakat je da smo pobijedili i ja sam prezadovoljan tom cinjenicom.Stadion dobro popunjen i zadovoljan sam posjetom,s obzirom na to protiv koga smo igrali.
Slazem se otprilike sa ljudima koji su pisali gore iznad mene o igracima,pa necu da se ponavljam puno.Zolotic i Kvesic jako dobri,meni je ovaj drugi bio igrac utakmice,pa taj je probio po strani stotinjak puta,fenomenalan po svakom pitanju.Svraka je okrenuo utakmicu u drugom poluvremenu,ali je bar meni prvo poluvrijeme Svraka bio daleko najgori.No drugo poluvrijeme fantastican.Bekric i Vasilic jako losi i opravdano su izostali u drugom poluvremenu.Beslija je donio u nastavku ono sto je Bekric trebao da radi,unio je stabilizaciju u vezni red i mene je za razliku od vas prijatno iznenadio,naravno,nisam ni ocekivao da ce na defanzivnom boku nesto odigrati posebno.Adilovic ne zna hodati realno.Selimovic vec standardno svojim golovima donosi jako bitne bodove.On je nekako kao predodredjen za ovakve teske utakmice da bude strijelac.Fulio je nemoguce,dugo nisam jacu fulu vidio,ali zabio je taj gol i meni ima prolaz.
Pobjeda,jako jako bitna.Amar ce sa razlogom uputiti kritike nasim igracima.Ali ja sam bas zadovoljan bodovima i posjetom.A igra kao igra,nekada dobro,nekada malo losije.
Evo ima tekma na vogosci
Tesko je igrati unaprijed dobijenu utakmicu.To je uvijek tako bilo.Travnik je ekipa koja kvari utakmice inace.To je i ovaj put uradila,a Zeljo se nije bas najbolje snasao u toj situaciji.No fakat je da smo pobijedili i ja sam prezadovoljan tom cinjenicom.Stadion dobro popunjen i zadovoljan sam posjetom,s obzirom na to protiv koga smo igrali.
Slazem se otprilike sa ljudima koji su pisali gore iznad mene o igracima,pa necu da se ponavljam puno.Zolotic i Kvesic jako dobri,meni je ovaj drugi bio igrac utakmice,pa taj je probio po strani stotinjak puta,fenomenalan po svakom pitanju.Svraka je okrenuo utakmicu u drugom poluvremenu,ali je bar meni prvo poluvrijeme Svraka bio daleko najgori.No drugo poluvrijeme fantastican.Bekric i Vasilic jako losi i opravdano su izostali u drugom poluvremenu.Beslija je donio u nastavku ono sto je Bekric trebao da radi,unio je stabilizaciju u vezni red i mene je za razliku od vas prijatno iznenadio,naravno,nisam ni ocekivao da ce na defanzivnom boku nesto odigrati posebno.Adilovic ne zna hodati realno.Selimovic vec standardno svojim golovima donosi jako bitne bodove.On je nekako kao predodredjen za ovakve teske utakmice da bude strijelac.Fulio je nemoguce,dugo nisam jacu fulu vidio,ali zabio je taj gol i meni ima prolaz.
Pobjeda,jako jako bitna.Amar ce sa razlogom uputiti kritike nasim igracima.Ali ja sam bas zadovoljan bodovima i posjetom.A igra kao igra,nekada dobro,nekada malo losije.
Evo ima tekma na vogosci
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
danas smo lose odigrali!realizacija nula! u prvom poluvremenu me onaj linijski sudija nerviro onaj do zapadne tribine pa nije normalan!a i selimovic i adilovic su moglu komotno da pitaju golmana u koju da mu sutraju a oni na parking ubacuju loptu!al pobjedi se negleda u zube 

de bolan mirso mojne nas ofirati da smo nepismeniMirsad94 je napisao/la:Samo jedno:
Evo, evo titule-evo evo Europe-vadi, vadi pasoše zasve ti hvala AMARE!

- eliminator
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:
da jos nije prestalo, da nikad nece prestati
a ti me nisi prestao, i nikad neces prestati
i pjevati
Sudije večaras bile najlošiji na terenu.Kakve su gluposti radili to je čudo jedno.Pogotovo onaj u prvom poluvremenu do zapadne tribine što je svir'o offside iz auta

DRUG NEBI TI PUNCA
I jos nesto:
"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"
"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"
Ljudi ja sam veceras napisao,navijanje se culo,kod Elektrotehnicke skole u Buca Potoku.Brat bratu ima 3-4 kilometra od stadiona.THC je napisao/la:"Hvala navijačima! Znao sam ih kritikovati, no večeras zaslužuju sve pohvale, pogotovo ovi na južnoj tribini. Oni su danas pobijedili, da nije bio ovakav ambijent i da nismo imali podršku s tribina mi ne bismo pobijedili", odmah nakon susreta je istakao Amar Osim.
Sve je šef rekao, amare za sve hvala ti !!!
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Hajd onaj šut Adilovića glavom u prvom pol. i nekako, barem je šutirao po golu - jest da je direktno u golmana umjesto u 7 metara širok gol. Ali onaj promašaj Selimovića je nemogucshkembe990 je napisao/la:danas smo lose odigrali!realizacija nula! u prvom poluvremenu me onaj linijski sudija nerviro onaj do zapadne tribine pa nije normalan!a i selimovic i adilovic su moglu komotno da pitaju golmana u koju da mu sutraju a oni na parking ubacuju loptu!al pobjedi se negleda u zube

Ali dobro, zabio je Selimović prije toga kad je trebalo, tako da mu se može oprostiti.
Aj ne pricaj kad ne znas, samo a sektor nije bio pun nije bilo puno jedno 20 stolica, ostalo je bilo krcato, al bukvalno, navijanje u pojedinim trenucima bozanstveno, igra nako, moglo je i bolje . Pozdrav ...ChWilla je napisao/la:i nemojte falsifikovati prošlost, k'o boga vas molim, oni sa malo boljim pamćenjem će se sjetiti da je i u šampionskoj sezoni pola pjesama pjevao samo c-sektor. nego sa vremenske distance sve izgleda ljepše![]()
u šampionskoj sezoni se najjače navijalo na par tekmi na kojima nije bio pun jug - sa zrinjskim u kupu i sa slavijom u prvenstvu (na toj tekmi je bilo jedno 5.5-6 hiljada ljudi, a danas k'o biva 7-7.5 protiv travnika ne valja). kiša lagano padala i bilo po jedno 2/3 juga, a dosta raje otišlo na sjever i pravo dobro pratilo.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 40 gostiju.