Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
izmedju 500-600 gledalaca,ali smo ih razbili u drugom poluvremenu,sve čestitke Olimpiku na prikazanoj igri
Moderator edit: Ne moraš svakom loncu bit poklopac.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Jel neko zna ko je nastupio za olimpik i ko je bio na klupi ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BolanBolan
- Kontakt:
Ono što me iznenadilo (bar nakratko što sam vidio i to sa "juga"
) jeste da je travnjak dosta bolji u odnosu na jesenas, odmah bolja igra... I šta je fulio onaj sa brojem 17 (Kapić ili ko je?), komotno je moglo biti 4:0, mislim na onu prečku. 

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Olimpic Sarajevo
@Lik Fejzić,Muharemović,Vujičić,Škaljić,Regoje,Zolj,Vidović,Harba,Pljevljak,Smajić,Kapić.Izmjene:Đurić-Pljevljak u 62. minuti,Đorđević-Kapić u 81. minuti,Durak-Zolj u 85. minuti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cestitke Olimpicu na novoj pobjedi. Laganih 3-0 protiv Zrinjskog, a kako cujem od ljudi koji su bili na tekmi, travnjak dosta bolji nego jesenas, a i igraci su igrali veoma dobro. Sa par gostujucih pobjeda, uz dobar ucinak na Otoci Olimpic moze do Evrope.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- BolanBolan
- Kontakt:
ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.
- SarajlijaTM
vjerovatno u zenici bi igrao,ali takav splet okolnosti se nece desiti 10000000% ,pri tom ne mislim da olimpik ne moze u evropu,nego jednostavno 3 sarajevska kluba nece nikad zajedno u evropu,htjeli mi to priznati ili neBistrik je napisao/la:ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.
Ne vidim razlog zasto ne mogu tri kluba iz Sarajeva.
Jel to opet neka nacionalna osnova da se u evropskom takmicenju mora naci po bosnjacki, srpski, hrvartski klub?SarajlijaTM je napisao/la:vjerovatno u zenici bi igrao,ali takav splet okolnosti se nece desiti 10000000% ,pri tom ne mislim da olimpik ne moze u evropu,nego jednostavno 3 sarajevska kluba nece nikad zajedno u evropu,htjeli mi to priznati ili neBistrik je napisao/la:ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.
Ne vidim razlog da tri Sarajevska kluba NE igraju, nema nista ne regularno tu - jedino problem stadiona.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
trenutno Željo sigurno igra uEuropi a Sarajevo je vrlo blizu pozicija koje vode u Europu. trenutno je Olimpik jedini tu upitan. a nevidim zašto nebi igrali sve tri ekipe iz Sarajeva pogotovo što Široki ima realne šanse da se plasira.SarajlijaTM je napisao/la:vjerovatno u zenici bi igrao,ali takav splet okolnosti se nece desiti 10000000% ,pri tom ne mislim da olimpik ne moze u evropu,nego jednostavno 3 sarajevska kluba nece nikad zajedno u evropu,htjeli mi to priznati ili neBistrik je napisao/la:ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.
- BolanBolan
- Kontakt:
... na OtociBistrik je napisao/la:ako bi Olimpik izborio Europu gdje bi igrao svoje utakmice? naravno ako se Sarajevo i Željo plasiraju. jer bi u tom slučaju oni na Koševu igrali a gdje bi onda igrao Olimpik.

... evo mog primjera kako bi trebali izgledati dresovi Olimpica a ne neka varijanta crne i bijele ili čisto crne kako trenutno furaju

...donjio dio boje rukava odnosno crna

Ti odmah po Adidasu
.
Je l' ima neko od vas simpatizera Olimpika neki nacrt te nove tribine koja bi se trebala sada poceti graditi, i kada je pocetak tih radova?

Je l' ima neko od vas simpatizera Olimpika neki nacrt te nove tribine koja bi se trebala sada poceti graditi, i kada je pocetak tih radova?
... ma beze stavio adidas... prvi bio među znakovima u programu...
... desna tribina - istok...

... desna tribina - istok...

Huuuuu ovo je preambiciozno drugar
Dva nivoa tribina i onda neki kafe u staklu ,velicine zgrade cijele
..meni je ovo nerealno i bas veliko, sumnjam da ce se to bas tako izgraditi.
Ali kako god, bitno ej ad se gradi

Dva nivoa tribina i onda neki kafe u staklu ,velicine zgrade cijele

Ali kako god, bitno ej ad se gradi

... samo da se napravi još jedna tribina pa kakva god da bude... čak da bude ista kao ona ne bi bilo loše... ovako kako je trenutno izgleda kao nekakav trening centar gdje se iznajmljuje teren... ne liči baš na stadion...
... hoće li ubrzo početi ti radovi... kakve su ono cijevi, željezna konstrukcija ispred ona dva reda stolica tamo...
... hoće li ubrzo početi ti radovi... kakve su ono cijevi, željezna konstrukcija ispred ona dva reda stolica tamo...
Naravno da nema ništa od ovog, eto počnimo samo od boje stolica. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.