Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 24 mar 2012, 20:34

Carlo je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli :D
Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovoga :roll:
Zašto mu ne bih vjerovao? Čovjek je vratio trofej na Anfield poslije 6 godina, a ima šansu i za drugi u istoj sezoni. Samo treba biti strpljiv, uspjeh ne dolazi preko noći.

tako je ;)
a vi pojedini ne znate potrcat u rl a pametujete o covjeku koji je 50 godina u fudbalu :lol: :lol: :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 mar 2012, 20:37

Gledao sam zadnjih 20 minuta.
Ocajna igra,da li je do igraca ili do trenera,to ne znam,ali moje misljenje je da je to vise do trenera..Ali eto,vrijeme ce pokazati.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 mar 2012, 20:38

RA. je napisao/la: a vi pojedini ne znate potrcat u rl a pametujete o covjeku koji je 50 godina u fudbalu :lol: :lol: :lol:
tačno tako :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 mar 2012, 20:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ono što Rizo piše zaista ima smisla.
Brate na šta konkretno misliš?
Da čestitam Reini 350-tu utakmicu za Liverpoola i 250-tu u ligi, također i Raheemu debi.
Što se tiče Kinga moje mišljenje je već poznato, a najbolje je to opisao danas jedan englez u komentaru: King je tu bio za nas kada je nama bilo najteže i sada ćemo mi biti tu za njega kada mu je teško.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 mar 2012, 20:48

Znaš ti dobro Rizo na šta ja mislim. :D Da ne dižem halabuku. :P

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 mar 2012, 21:08

ono sto me danas jedino raduje je debi ovog momka

" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 mar 2012, 21:11

anfield je napisao/la:ono sto me danas jedino raduje je debi ovog momka

bas tako a momak je i za onako malo vrijeme pokazao da zasluzuje vise sansi za igru.
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 mar 2012, 21:19

Nadam se da će dobiti više šansi do kraja sezone. Također se nadam da će i Shelvey dobiti priliku, nema Lucasa i Adama, Hendersona bolje da nema, ako sad ne bude igrao neće nikad.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 mar 2012, 21:22

Ne treba ni Sterlinga sada forsirati... Neka samo što češće dobija 15-20 minuta po meču a nekad pri kraju sezone možda i startati neku tekmu sa njim pa ga izvaditi oko 60-65 minute. Dakle, u granicama normale.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 24 mar 2012, 21:24

the scouser je napisao/la:

Nadam se da će dobiti više šansi do kraja sezone. Također se nadam da će i Shelvey dobiti priliku, nema Lucasa i Adama, Hendersona bolje da nema, ako sad ne bude igrao neće nikad.
ja se samo nadam da Kuyt i Henderson nece dugo dobiti prilike za igru :D muka mi je kad ih vidim u prvih 11
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 mar 2012, 21:26

Bertrand je napisao/la:Ne treba ni Sterlinga sada forsirati... Neka samo što češće dobija 15-20 minuta po meču a nekad pri kraju sezone možda i startati neku tekmu sa njim pa ga izvaditi oko 60-65 minute. Dakle, u granicama normale.
Naravno, takvo nešto bi bilo idealno, nisam ni mislio devedeset minuta svaki vikend :mrgreen: . Mislim da to ne bi bilo nikakvo žrtvovanje naše igre zarad njegovog napretka, već da je on bolje krilo i od Hendersona i Kuyta. Za Downingovu zamjenu već tebe računam :mrgreen: .

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 mar 2012, 21:34

Bertrand je napisao/la:Ne treba ni Sterlinga sada forsirati... Neka samo što češće dobija 15-20 minuta po meču a nekad pri kraju sezone možda i startati neku tekmu sa njim pa ga izvaditi oko 60-65 minute. Dakle, u granicama normale.
Naravno, takvo nešto bi bilo idealno, nisam ni mislio devedeset minuta svaki vikend :mrgreen: . Mislim da to ne bi bilo nikakvo žrtvovanje naše igre zarad njegovog napretka, već da je on bolje krilo i od Hendersona i Kuyta. Za Downingovu zamjenu već tebe računam :mrgreen: .
joj henderson je izgleda jedan od onih igraca sto umjesto da napreduju oni nazaduju... pa covjek je kako vrijeme odmice sve gori i gori. nadam se da ovo danas nije jedina utakmica u kojoj ce mladi igrati.
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 mar 2012, 21:38

Dečko je izgubljen totalno, pretpostavljam da je i danas bio. Sve su to neki pasovi bez rizika i funkcije u gradnji napada. Ipak, par puta je bljesnuo, sa nekom dugom loptom ili sl., pa mislim da ima nade za njega, dok god ga Kenny ne forsira na krilu, za koje očigledno nije. Treba mu razgovor sa psihologom, da mu se vrati/da stekne samopouzdanje, jer dobija šanse iz utakmice u utakmicu a kao što ti reče, sve je gori i gori.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 mar 2012, 21:42

Sterling je već sada bolji od Downinga, a ima skoro pa isti prosjek pogodaka/asistencija kao i Downing u Liverpoolu.
reds_forever je napisao/la:Glupost na kvadrat
Istina draga redsice, ali tako su ga većina prozvali, kada je ovaj potpisao za Liverpool...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 mar 2012, 21:42

Carlo je napisao/la: Zašto mu ne bih vjerovao? Čovjek je vratio trofej na Anfield poslije 6 godina, a ima šansu i za drugi u istoj sezoni. Samo treba biti strpljiv, uspjeh ne dolazi preko noći.
Baš tako. ;)

Nakon noći, dodje i dan. :P

Bitno je samo podlogu napraviti, jer ni jedan trener na svijetu ne bi mogao raditi, a kamoli pomišljati na trofeje sa Končeskijem i Poulsenom u ekipi. :lol:

Reina-Kelly,Agger,Škrtel, Enrique-Lucas- Suarez, još jedno ime i Liverpool će imati vrlo kvalitetan kostur ekipe. Ostane još 3 mjesta, gdje se igrači mogu (i trebaju) rotirati. Dodajmo im još Flanagana, koji je mene oduševio ,za rezervu, to je sasvim solidno. Neka proradi makar jedan od trenutnih igrača + par talenata iz akademije, jedan-dva, to je već 11 kvalitetnih riješenja. Pokoji transfer i neka dvojca budu pravi, to je 13 kvalitetnih riješenja. ;)

Za mene ova situacija uopće nije toliko crna. Oke, trenutni rezultati su katastrofa, al' trenutno nije prioritet. ;)

Edit: + Gerrard i Bellamy, dok mogu. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 mar 2012, 21:47

Sad gledam ovu tabelu EPLa i razmisljam koliko smo nisko pali u ovih nekoliko godina...Mislim,svasta se desavalo i nekako smo i navikli na lose rezultate, al kad vidim da su swansea i norwich 3 boda iza nas, pa to je...ne znam...sramota fakat....Ova sezona je ocito propala, ali ne znam koliko vrijedi vise biti optimista za iducu s obzirom na to kako se vodi klub...I vise ne vjerujem ni u Carrolla ni u vrazja pojacanja od proslog ljeta, jer su to sve igraci koja nikad nece proradit, za njih vrijedi ona: Tresla se gora, rodio se mis", prodat ih da ih vise ne gledam

hanniz je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Glupost na kvadrat
Istina draga redsice, ali tako su ga većina prozvali, kada je ovaj potpisao za Liverpool...
E sad ga ne mozes ni igracem prozvat...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 mar 2012, 22:12

Ma naravno. Samo kažem da ga ne treba sad baš forsirati, kao recimo Hendersona.
A što se tiče zamjene za Downinga, uvijek sam na raspolaganju King Kennyu. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2012, 22:43

Carlo je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ti se samo šali, ali King će odvesti Liverpool na pravi put, živi bili pa vidjeli :D
Fakat, kako mozes toliko čovjeku da vjeruješ, pa ja mislim da i on sam zna da mora dati otkaz nakon ovoga :roll:
Zašto mu ne bih vjerovao? Čovjek je vratio trofej na Anfield poslije 6 godina, a ima šansu i za drugi u istoj sezoni. Samo treba biti strpljiv, uspjeh ne dolazi preko noći.

Vratio trofej koji je beznačajan u Engleskoj, nije ostvario cilj koji je imao pred početak sezone a to je biti među 4 ekipe ako tu dodaš da je uloženo preko 100 mil funti u totalne promašaje zahvaljujući KD onda je računica jasna.

Zadnji dio rečenice me podsjeća na parolu navijača Arsenala koju već koriste sedam godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 mar 2012, 22:57

Zayebi ti sviju, 'ajmo mi Croucha vratiti :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 mar 2012, 23:01

Iskreno ,ovako nešto sam i očekivao i uopšte mi nije žao zbog ovog poraza.Uopšte se ne nerviram.Treba napomenuti da smo pobijedili zadnje dvije utakmice ,bili bi 7 bodova od Tottenhama i 2 boda od Chelsea,a s obzirom da Tottenham je sve lošiji i lošiji ,Chelsea dočekujemo ,LP ne bi bila tako nerealna.

Uzeti FA cup i biti zadovoljan jer već na početku sljedeće sezone imamo šansi za još jedan trofej i to sa Unitedom ! :P
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.