FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
likusa-Svaka cast brate na postavljenoj fotki
koja govori vise od hiljadu rijeci,ovako popunjena tribina,onakvo navijanje i sve ostalo zasluzuju respect
ipak je to bila utkmica protiv tima koji je pred ispadanjem i ciji igraci imaju samo jedan motiv-slomiti protivnickog igraca,hitno smanjiti ligu da negledamo razne mesare na premijerligaskim utakmicama. 
VOLIM TE ZELJO
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu 
Nema opravdanja mi picimo iz Doboja nisi ni ti u Tunguziji ako si iz BIHfanatic1991 je napisao/la:Vecina nas koji smo na forumu nije iz Sarajevamurchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed...![]()
![]()
Strasno smo i igraci i mi i Amar i klub i sve,jednostavno najbolji!
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- spielführer_21
- Kontakt:
Nije baš da je Bukvić dobio pravu priliku u Želji... Ja sam ga gledao samo u mladoj rep. jednom, možda i u Olimpicu koji put. Konstitucijom mi ne "baca" na golmana, ali premalo je utakmica branio da bi se sudilo. No, činjenica da Amar vjeruje više penzioneru nego Kariću i Bukviću i nije baš pohvala za njih dvojicu...aleksandar_veliki je napisao/la:Obavezno dovesti Fejzica, za klasu je bolji od Bukvica.bistrikboy je napisao/la:Rezime utakmice:
Provukli smo se.Trebamo dovesti golmana Travnika!Cijelu polusezonu imamo vremena da slavimo titulu:)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ovakve utakmice mogu prevariti, mali milion šuteva u okvir gola i naravno da će se golman (i puno lošiji od Bukvića) iskazati. Iako se mora priznati da je odlično odbranio onaj Svrakin udarac glavom. Ali, koliko ja znam, navijači Travnika uglavnom tvrde da je taj golman rupa. 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
wwwkenanba je napisao/la:Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu
Kakav vam je Selimovic?!U nas je igrao solidno i borbeno samo brate sto mu je zavrsnica kao u malog djeteta,jel popravio to imalo,vidim danas je postigao gol?
- eliminator
- Kontakt:
solidan, a sto se tice zavrsnice nista se nije promjenilobekicamir je napisao/la:wwwkenanba je napisao/la:Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu
Kakav vam je Selimovic?!U nas je igrao solidno i borbeno samo brate sto mu je zavrsnica kao u malog djeteta,jel popravio to imalo,vidim danas je postigao gol?
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Pa malo se gubi u zavrsnici ..nocas je imao sansu ,cak je imao vremena i da se namjesti..al ode lopta preko golabekicamir je napisao/la:wwwkenanba je napisao/la:Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu
- pintol_TM87
- Kontakt:
skino je zebinu evrusu iz slobodnjaka iz samih raslji..gollum je napisao/la:Ovakve utakmice mogu prevariti, mali milion šuteva u okvir gola i naravno da će se golman (i puno lošiji od Bukvića) iskazati. Iako se mora priznati da je odlično odbranio onaj Svrakin udarac glavom. Ali, koliko ja znam, navijači Travnika uglavnom tvrde da je taj golman rupa.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
wwwkenanba
- Kontakt:
Moj igrac u ove 4 tekme je Josip Kvesic,respekt momku 
- pintol_TM87
- Kontakt:
tebi brisu meni edituju istinunanek je napisao/la:A sta reciKome posluku porati ? Za brisanje posta
Ne vrijedi,al fkt ne vrijedi
Prestalo se i opominjati nego hajmo Hooo rukk na seljacki nacin al hajd nema veze mora i to neko u kasne sate
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
nanek
smijesni moj pintole,smijesni!pintol_TM87 je napisao/la:tebi brisu meni edituju istinunanek je napisao/la:A sta reciKome posluku porati ? Za brisanje posta
Ne vrijedi,al fkt ne vrijedi
Prestalo se i opominjati nego hajmo Hooo rukk na seljacki nacin al hajd nema veze mora i to neko u kasne sate
ps . moramo se dogovoriti za svinj`**ki
- inacefindecko
- Kontakt:
jeeebo vas Fejzić, seljak čovjek..
jeebo ti tog sportistu koji se okrene i vrijeđa tribinu
jeebo ti tog sportistu koji se okrene i vrijeđa tribinu
Isto tako je skinuo sut Svrake sa nekih 20 metara. Veceras je bio odlican, ali ja se slazem sa @ gollum da ove utakmice znaju zavarati.pintol_TM87 je napisao/la:skino je zebinu evrusu iz slobodnjaka iz samih raslji..gollum je napisao/la:Ovakve utakmice mogu prevariti, mali milion šuteva u okvir gola i naravno da će se golman (i puno lošiji od Bukvića) iskazati. Iako se mora priznati da je odlično odbranio onaj Svrakin udarac glavom. Ali, koliko ja znam, navijači Travnika uglavnom tvrde da je taj golman rupa.
Pa Amsif je protiv Bayerna u BL skidao sve i svasta, ali opet to ne znaci da je odlican golman.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- vidovitadjemila
Ma dajte nema smisla vise .Nurkovic u Celik.Adi Adilovic u Sarajevo sada i Fejzic u Zelju pa ne mozemo mi citavoj ligi dati golmane...aleksandar_veliki je napisao/la:Obavezno dovesti Fejzica, za klasu je bolji od Bukvica.bistrikboy je napisao/la:Rezime utakmice:
Provukli smo se.Trebamo dovesti golmana Travnika!Cijelu polusezonu imamo vremena da slavimo titulu:)
@gollum ...Golman Fejzic je odlican i on je poceo jesenju sezonu na golu Travnika dosao iz Hadjica, da bi u Mostaru dozivio tesku povredu potres mozga.Umjesto njega je branio Delic zet predsjednika kluba koji jest rupaha samo takva i to ce svi u Travniku reci...to je to...
I da dodam jos nesto.Malo raje zna da na klupi Travnika sjedi drugi po vrijednosti igrac premijer lige poslije Zajka Zebe rezervni golman stigao na zimu iz Varazdina 850000 km vrijedan Denis Krklec.On je u nedosatatku angazmana izabrao da ovu polusezonu brani za Travnik...Nevjerovatno ali je istina
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 25 mar 2012, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da je nakon katastrofalnog prvog poluvremena Vasilić definitivno izgubio mjestu u prvih 11, svako od nas je znao da će Kerla sigurno početi igrati u tandemu sa Bogijem, ali niko nije očekivao da to bude već nakon 3 utakmice.
Nekako mi je žao Vasilića jer je uvijek bio koristan i zahvalan, pravi timski igrač.
Nekako mi je žao Vasilića jer je uvijek bio koristan i zahvalan, pravi timski igrač.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da, Delić je taj ipak, pomiješao sam neke stvari. Znači, ništa loše nisam čuo o Fejziću.vidovitadjemila je napisao/la:@gollum ...Golman Fejzic je odlican i on je poceo jesenju sezonu na golu Travnika dosao iz Hadjica, da bi u Mostaru dozivio tesku povredu potres mozga.Umjesto njega je branio Delic zet predsjednika kluba koji jest rupaha samo takva i to ce svi u Travniku reci...to je to...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Mislim da je Travnik odlična ekipa. Došli su i znali su danemaju šta izgubiti, i malo im je falilo... Imaju odlične halfove, koji igraju jako dobro glavom, tako da je i naša igra ubačaja iz kornera, prekida... u šesnaesterac bila neučinkovita, e sad što nismo odigrali bolje po zemlji to je pitanje... Arapović je to fino složio... imaju brza krila, jako dobro trče kontru i strašno su borbeni.
Što se tiče nas prvo poluvrijeme nismo mogli ništa napraviti po desnoj strani jer Bešlija ne može igrati i naprijed i nazad... Kvesić je bio po meni najbolji. Vasilić unio nervozu i ispao par puta bezveze, kao i Bešlija,...Bogičević solidan. Zola jako dobar i uz Kvesića i Svraku najbolji danas. Svraka (stalno kritikovan sa moje strane) ne znam jel dobar igrač sa katastrofalnim potezima ili je katastrofalan igrač sa dobrim potezima. Imao je dosta dobrih poteza Bekrić i Zeba ni 30% od onog šta se očekuje od njih.. Selimović, po meni najlošiji danas al pošto se broje golovi provuko se... Adilović bolji nego jesenas, ali su ga dobro čuvali ovi odbrambeni igrači... Kerla dobar, Jamak dobar, Stanić solidan.
Sudije: Ne znam zbog čega komentari o lošem suđenju, čovjek jest imao par grešaka, ali mislim da nisu bile namjerne. suđenje je sve bolje, pa tako i večeras. sudija je sudio realno, sa par grešaka na obje strane..Mišljenja sam da pojedini igrači bespotrebno unose nervozu raspravljajući sa sudijama, naročito ovi iskusniji, ...
Teren je imam utisak bio jako tvrd i grbav što je također uticalo na slabiju igru u polju.
ZAKLJUČAK: Potreban nam je raspoložen barem Zeba ili Bekrić, ako ne obojica i samljećemo sve do kraja.
Što se tiče nas prvo poluvrijeme nismo mogli ništa napraviti po desnoj strani jer Bešlija ne može igrati i naprijed i nazad... Kvesić je bio po meni najbolji. Vasilić unio nervozu i ispao par puta bezveze, kao i Bešlija,...Bogičević solidan. Zola jako dobar i uz Kvesića i Svraku najbolji danas. Svraka (stalno kritikovan sa moje strane) ne znam jel dobar igrač sa katastrofalnim potezima ili je katastrofalan igrač sa dobrim potezima. Imao je dosta dobrih poteza Bekrić i Zeba ni 30% od onog šta se očekuje od njih.. Selimović, po meni najlošiji danas al pošto se broje golovi provuko se... Adilović bolji nego jesenas, ali su ga dobro čuvali ovi odbrambeni igrači... Kerla dobar, Jamak dobar, Stanić solidan.
Sudije: Ne znam zbog čega komentari o lošem suđenju, čovjek jest imao par grešaka, ali mislim da nisu bile namjerne. suđenje je sve bolje, pa tako i večeras. sudija je sudio realno, sa par grešaka na obje strane..Mišljenja sam da pojedini igrači bespotrebno unose nervozu raspravljajući sa sudijama, naročito ovi iskusniji, ...
Teren je imam utisak bio jako tvrd i grbav što je također uticalo na slabiju igru u polju.
ZAKLJUČAK: Potreban nam je raspoložen barem Zeba ili Bekrić, ako ne obojica i samljećemo sve do kraja.
koga briga za vasmurchooo je napisao/la:vidim tek sad pozivate navijace da vade pasose,hajd vrijeme je i bilo![]()
![]()
![]()
dok smo mi svoje vec davno istembiljali,ove godine mjenjamo.![]()
![]()
![]()
do smrti odani BORDO BOJI!!!!!![]()
![]()
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 8 gostiju.