FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 24 mar 2012, 16:46

K0MT je napisao/la:1:0 ". 5 " $ &, " $ $ ".

$ ?, $, "! :evil:
Pa jel moguce da dobijamo golove poslije 80-te....aj mozda i nesto bude dobili su i oni crveni.

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 24 mar 2012, 16:46

Loše, loše. Dobiće Radović opet povjerenje. Sad će biti 4 boda u naredne dvije utakmice,pobjeda protiv Borca i remi u Tuzli. :twisted:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 mar 2012, 16:52

izgleda da ćemo imati najbolji stadion u Prvoj Ligi RS :? :x :x :x
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 24 mar 2012, 17:28

Pozdrav iz Gradačca.Imali ste sve uslove za igru.Sudija vam je bio naklonjen,najiskrenije.Nasim je dijelio bezveze žute dok su vasi za krvničke startove čak dobivali opomene.Crveni karton je bio vise nego opravdan.Mi smo dobili isto crveni prestrogo.Niste loša ekipa,dali ste sve od sebe,ali bolji danas je pobijedio.Sretno do kraja i mislim da imate kvalitet za opstanak.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 mar 2012, 00:24

zvjezdas je napisao/la:Pozdrav iz Gradačca.Imali ste sve uslove za igru.Sudija vam je bio naklonjen,najiskrenije.Nasim je dijelio bezveze žute dok su vasi za krvničke startove čak dobivali opomene.Crveni karton je bio vise nego opravdan.Mi smo dobili isto crveni prestrogo.Niste loša ekipa,dali ste sve od sebe,ali bolji danas je pobijedio.Sretno do kraja i mislim da imate kvalitet za opstanak.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Pozz i tebi....vidim vi ste zaista korektni na forumu i svaka cast. Vjerujem da je bolji danas pobijedio. Imali smo svoje prilike koje opet nismo iskoristili i onda naravno znamo sta se desi....Radovic ce valjda dobiti korpu i nadam se da ce doci bolji trener koji ima neke ambicije i nesto da se zna a ne ova seljacina. :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 mar 2012, 00:50

Vastecija_GSE je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Pozdrav iz Gradačca.Imali ste sve uslove za igru.Sudija vam je bio naklonjen,najiskrenije.Nasim je dijelio bezveze žute dok su vasi za krvničke startove čak dobivali opomene.Crveni karton je bio vise nego opravdan.Mi smo dobili isto crveni prestrogo.Niste loša ekipa,dali ste sve od sebe,ali bolji danas je pobijedio.Sretno do kraja i mislim da imate kvalitet za opstanak.pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Pozz i tebi....vidim vi ste zaista korektni na forumu i svaka cast. Vjerujem da je bolji danas pobijedio. Imali smo svoje prilike koje opet nismo iskoristili i onda naravno znamo sta se desi....Radovic ce valjda dobiti korpu i nadam se da ce doci bolji trener koji ima neke ambicije i nesto da se zna a ne ova seljacina. :D
BORIS BUNJAK trener iz Srbije vjerovatno stiže na razgovor sa celnicima Rudara,,,,

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 25 mar 2012, 10:53

" " " " $ & - $, важно " је ' $ $ $. " $ " " $, " ", ' ?. У " " стварно $ ", а ? &***ц. Свео је & $ у " на ", " % ' " " не " (& ¥ " " $, а $ " Јефта на ?). $ је пуно странаца у " " је све " $ ?, а " је $ вјероватно ", " ? пара, па се $ " " по " " ". & " " по $ " " " ? " аута, јер је ово $ $ за ". А ту & ? " ", јер % - овај /, & - њега ? " ". :lol:
?, по $ " ", " ' $ $ $ за $, ".

" $ " " " ' га " &! :cry: :cry: :cry: " њега, " ". :roll:

Не " ? се % у ?, % овај &, " " $ у 1. ? РС. :x

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 25 mar 2012, 11:34

Uprava napolje! Radoviću i ostali njemu slični MARŠ iz Rudara! Ljudima,koji nemaju veze sa sportom,koji nikad nisu ni bili u sportu,nije mjesto u našem klubu! :evil:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 mar 2012, 16:41

Cujem otvor stadiona na jesen protiv Sutjeske! phaha....sunce ti jel moguce? Imamo kvalitetnu ekipu a nula bodova smo....Kako stvari stoje ispascemo iz lige a nismo zasluzili , zahvaljujuci Zvalji koji dovodi neke Suke , Muke , Tuke , Karice i slicne! :cry:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 25 mar 2012, 19:13

Radovic ko Radovic je samo pijun. Otice on i opet sve ostaje isto. Trenera je najlakse otjerati, ali sta cemo sa ovim ostalima sto sjede u klubu? Riba smrdi od glave!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 mar 2012, 19:53

gogineman je napisao/la:Radovic ko Radovic je samo pijun. Otice on i opet sve ostaje isto. Trenera je najlakse otjerati, ali sta cemo sa ovim ostalima sto sjede u klubu? Riba smrdi od glave!
Ma ove sez su ti sto sjede u klubu i pokusali bar nesto....evo stadion se gradi iako se davno trebao zavrsiti ali gradi se....plate ne kasne(zasad) samo im je mrlja taj trener kojeg su doveli i ti silni strani igraci. Pa zar je moguce da nemamo 5 domacih igraca? Smjenuti djubru pa ganjati da se nekako izvucemo iz ovih govana... :)

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 25 mar 2012, 22:31

Ma ljudi sta ste se uspanicili, samo ste imali malo tezi raspored, sad ce ici bolji rezultati evo vec u subotu pada Borac, kad je mogao Leo zasto nebi i vi ;)

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 26 mar 2012, 00:23

Avalanche je napisao/la:Ma ljudi sta ste se uspanicili, samo ste imali malo tezi raspored, sad ce ici bolji rezultati evo vec u subotu pada Borac, kad je mogao Leo zasto nebi i vi ;)
& $ & $ ". ;) ? " на ? - &, а " овог /, % ' ? " " " (& &), ? - $ не " " & & остане $. " ' $ $, $ то " " ? ", $ је ?. Јевта је, &, ? & у $ " " у ?, " - ? се ". :lol: $ ' на & " ? ' &, ?' не зна се $ $ "" $". :D

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 26 mar 2012, 17:43

Radovicu, prc, otisao si :mrgreen:

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 26 mar 2012, 17:51

? је ? на &?
TREĆI PUT ČASTIMO

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 26 mar 2012, 18:04

& растјерао ? " $ (" $), ? ' $ ? " " " $ ". :lol:

То &, & нас " ' " " овога, то " "! ' " $, ј**" ове % су & ?, па $ ?!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 26 mar 2012, 18:54

borac_sampion je napisao/la:? је ? на &?
:?:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 26 mar 2012, 19:02

5, 7 " 3. 7 & је за & (") ", а ове са страна су 5 " 3. & је & ? " /. " " $ - " " " " " " " " &, а & ", ' ' ? " ? &. :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 27 mar 2012, 10:39

K0MT je napisao/la:5, 7 " 3. 7 & је за & (") ", а ове са страна су 5 " 3. & је & ? " /. " " $ - " " " " " " " " &, а & ", ' ' ? " ? &. :D
I meni se čini da istok neće biti gotov do subote,mada ko zna...stolice se za jedan dan postave,tako da...vidjećemo uostalom u subotu :D A što se tiče cjena karata moram prokomentarisati ..ne idem prečesto na utakmice..eto,ove godine sam bio 4 puta i iću i protiv Borca gledati svakako,gdje to da propustim ;) Shvatam ja da se klub finansira od ulaznica,ali za ovak kvalitet fudbala ,uz naš standard,uz sve krize i krizice koje potresaju naše društvo mislim da je zaista previše ovih 7 i 5 km...Po meni bi realna cjena bila 3 km i 4 km za natkrivenu tribinu.i to je to.Svakako da bi i više ljudi došlo na stadion pa bi se samim tim dobijalo i više novca od ulaznica.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 27 mar 2012, 12:31

Neka smo gamad otjerali, sad sam uvjeren u opstanak u Premijer Ligi.

Treba jos znoja i krvi proliti, ali mislim da imamo ekipu koja moze igrati dobro, samo treba trener neki sto zna svoj posao ne ko onaj smrad Radovic.

I svercera Jankovica nema vise, sada bi trebalo sve krenuti prema gore! :D

Prijedor kao grad zasluzuje standardnog Premijerligasa, pa ako Bog da da i mi nekad gledamo Evropu na nasem stadionu :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, LondonBlues, MostarNeretva, Samba71 i 29 gostiju.