proFCB se ovo svidja!!!MaGiCa je napisao/la:To je zato sto su italijanski poluamateri od inzenjera, koji su isli po burek, jogurt i novine u vreme Todta i Brawna i Schumachera, sada u glavnim ulogama. Don Enzo se verovatno u grobu prevrce, usled toga sta su mu sin Piero i Luca di Montezemolo napravili od svetinje.majestic24 je napisao/la:Ovaj Ferari je sranje zivo...toliko tradicije,PARA a imaju sve neke idiote inzinjere. Tri godine nemogu napraviti konkurentan bolid. Imaju srece sto alonso vozi za njih pa im donese poneki dobar rezultat.
hahaha odlicno napisano u srz si pogodio...
E sad da se malo ja osvrnem na kvalifikacije,po mom ukusu su totalno,znaci RedBull je iza nas mada vrebaju, McLaren prvi no nije toliko ubjedljivo ispred Mercedes GP. Schumaher ko da je procvjetao covjek vozi fantasticne krugove,jos mi je vise drago sto evo drugi put zaredom ostavlja Rosberga iza sebe (doduse to je radi Rosbergovih gresaka,bit ce zanimljivo kada Rosberg odveze krug u kvalifikacijama bez greske da vidimo gdje se nalazi MSCH u odnosu na njega).
Citam izjavu MSCH kaze da je bolid vise nastiman za utrku nego za kvalifikacije tako da ocekujem da ce biti poprilicno jaki u uutrci,prva krivina sa njima trojicom ce biti fantazija. Schumacher po meni bolji starter i sa 40i nesto godina,jos se ocekuje sa 90% kisa!!!
Tako da ukoliko neko ima muda ako zeli da se oproba na kladionici Schumachera staviti kao pobjednika utrke. Ako bude kise,onda je sve moguce!!!!
IDEMO PO POBJEDU!!!