Nek i ti vidis kako je nama kad gledamo NBA ili NFLSaltCityAttack je napisao/la:ej ebem ti mater prekide se trka...meni ba 3:30 ujitru u pm pa kad ce se nastavit da mogu leci spavat ccccccc

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nek i ti vidis kako je nama kad gledamo NBA ili NFLSaltCityAttack je napisao/la:ej ebem ti mater prekide se trka...meni ba 3:30 ujitru u pm pa kad ce se nastavit da mogu leci spavat ccccccc
Ja msm da ga je Grosjean zakacio,a ne Kimi...UPS je napisao/la:ona finska pijandura ga udari i izbaci iz trke, e fakat covjek nema srece
Grosjean ga i jest zahvatio, a jesi li vidio refleksa kod Vettela kako je izbjegao sudar ?Arsenalisation je napisao/la:Ja msm da ga je Grosjean zakacio,a ne Kimi...UPS je napisao/la:ona finska pijandura ga udari i izbaci iz trke, e fakat covjek nema srece
Svabo je to bolan...Genghis je napisao/la:Grosjean ga i jest zahvatio, a jesi li vidio refleksa kod Vettela kako je izbjegao sudar ?Arsenalisation je napisao/la:Ja msm da ga je Grosjean zakacio,a ne Kimi...UPS je napisao/la:ona finska pijandura ga udari i izbaci iz trke, e fakat covjek nema srece
On je kriv, nije se dobro "parkiro"SaltCityAttack je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ovo rade Hamiltonu majkemi.. fakat ne mogu da vjerujem da su mu ovo uradili..pa po ko zna koji put ebu ga oni fakat...i proslu tekmu su ga oni za jednu poziciju zajebali
Dobro se on parkirao,nego 25 sec+2 eto zbog parkiranja(ukupno u boksu) nije predvidjeno za mijenjanje guma...Genghis je napisao/la:On je kriv, nije se dobro "parkiro"SaltCityAttack je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ovo rade Hamiltonu majkemi.. fakat ne mogu da vjerujem da su mu ovo uradili..pa po ko zna koji put ebu ga oni fakat...i proslu tekmu su ga oni za jednu poziciju zajebaliIdemo sad Vettel po pobjedu !!!
Loše se parikirao pa je izgubio tu 2 sekunde, i onda u tom trenutku su prolazili drugi bolidi, a on ih mora sve propustiti prema pravilima, tako da se tih par sekundi kasnije pretvorilo u noćnu moruArsenalisation je napisao/la:Dobro se on parkirao,nego 25 sec+2 eto zbog parkiranja(ukupno u boksu) nije predvidjeno za mijenjanje guma...Genghis je napisao/la:On je kriv, nije se dobro "parkiro"SaltCityAttack je napisao/la:ne mogu da vjerujem da ovo rade Hamiltonu majkemi.. fakat ne mogu da vjerujem da su mu ovo uradili..pa po ko zna koji put ebu ga oni fakat...i proslu tekmu su ga oni za jednu poziciju zajebaliIdemo sad Vettel po pobjedu !!!
Buttonu za 28 promijenise i gume i prednje krilo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.