RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prvo, Durakovica su mnogi kritikovali radi njegovog ponasanja - prvi ja.
Ali Durakovic nije nikad oblatio Velez (sto je prvi mudar potez njegov do sad) jer to znaci dace mu kad tad vrata Veleza biti sirom otvorena. I vjerujem da nisam sam kad kazem da bi u Mostaru mnogi voljeli vidjet Durakovica opet u crvenom dresu.
Mozda njemu Kakanj sad i odgovara. U Kaknju ce on steci iskustvo kakvo u Velezu nebi jer ima drugih koji bi trenutno igrali na njegovoj poziciji. Za godinu dvije mislim da ce se Durakovic vratit u Velez. Tu mu je bolje.
Ali Durakovic nije nikad oblatio Velez (sto je prvi mudar potez njegov do sad) jer to znaci dace mu kad tad vrata Veleza biti sirom otvorena. I vjerujem da nisam sam kad kazem da bi u Mostaru mnogi voljeli vidjet Durakovica opet u crvenom dresu.
Mozda njemu Kakanj sad i odgovara. U Kaknju ce on steci iskustvo kakvo u Velezu nebi jer ima drugih koji bi trenutno igrali na njegovoj poziciji. Za godinu dvije mislim da ce se Durakovic vratit u Velez. Tu mu je bolje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Djeno je Velezovo djete istao kao i RIKI, nadam se dace biti mjesta u ekipi i za Djanu
Bajro-Ubica opet strijelac za Rudar
P.S.Sutra ce zalizani "ubiti" Sarajevo 3:1
P.S.Sutra ce zalizani "ubiti" Sarajevo 3:1
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
mladi Balalic pogodio danas za Lokomotivu na utakmici protiv Stoca ( 1-1 )
da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahaha smijesno.pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
bas je li to sigurno pa da ulozimo po jedno, milju kerma
P.s.Mogla bi i "trica"bez kosti uletiti,nikad se ne zna
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Moze i od tablu Rocko
Samo da se radujemo sutra, nema veze sto ne mozemo spavati tri dana prije tekme
Come on you boys in red!
Come on you boys in red!
Support Velez, It's logical! ★
- el-fighter
- Kontakt:
Drug ako me zeznes za ovih posljednjih 100KM sto imam, naci cu te u misijoj rupi da te zakoljem.pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
Idemo momci danas potvrditi dobru formu i pobijediti Sarajevo. Nazalost necu danas moci doci na tekmu
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
To strucnjak hoces gostovati danas u emisiji Derby kola da objasnis malo ljudima taktike ekipa kad tako dobro znas rezultat mogo si majke mi .pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
Samo jedan klub Velež Mostar
uvjek kod nas ima ovih sto sve znaju, oni imaju dojave, neki trokute otkrivaju vec 5 godina, pa papci da se stimaju tekme zar mislite da bi vasi pileci mozgovi imali tu informaciju
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sretno rođeni danas i da mlatnete ove pitare 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Jakupović sudi derbi
Glavni sudija derbija starih rivala Veleža i Sarajeva je Edin Jakupović iz Bihaća. Njemu će asistirati Elvis Prošić iz Cazina i Asmir Budimlić iz Bihaća. Delegat današnje utakmice je Damir Šarić iz Tuzle, dok će kontrolor suđenja biti Ilija Gigović iz Gradiške.
Glavni sudija derbija starih rivala Veleža i Sarajeva je Edin Jakupović iz Bihaća. Njemu će asistirati Elvis Prošić iz Cazina i Asmir Budimlić iz Bihaća. Delegat današnje utakmice je Damir Šarić iz Tuzle, dok će kontrolor suđenja biti Ilija Gigović iz Gradiške.
Imas jarane moja tv web , BHT je odmah prvi kanal , i uzivaj 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
nanek
to je jarane ko ima adsl netAdin_BiH je napisao/la:Imas jarane moja tv web , BHT je odmah prvi kanal , i uzivaj
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Posto ja necu biti kuci i nije zagarantirano da ce raditi necu objavljivati na naslovnoj stranici. Svima vama evo sljedeci link na kojem mozete gledati.nanek je napisao/la:Ocel biti gdje kakav stream rodjeni ?Nemam Bhta
" onclick="window.open(this.href);return false;
Neko od vas nek podijeli link na sportsport.ba forumu i na facebook grupama i naravno navedite da mozda hoce a mozda i nece raditi.
Ako ne zaboravim pusticu BHT oko sat vremena prije tekme.
Anti Nakarada
-
brato brato
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ocel biti gdje kakav stream rodjeni ?Nemam Bhta
To mogu samo korisnici BihNet-a cini mi se. Evo ja ne mogu otvoriti.Adin_BiH je napisao/la:Imas jarane moja tv web , BHT je odmah prvi kanal , i uzivaj
Valjda će biti ovo na rodjeni.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.