Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 25 mar 2012, 13:14

Bertrand neodoljivo me podsjećaš na ovog momka:

slika
Dobro, znači ti kontaš ovako: Za početak, plata mu je 90.000 a ne 100.000.
Nigdje veze u ovoj rečenici. Htio si nešto mudro reći u ovoj rečenici, ali si se izgubio kod dvotačke :roll:
Ako Lille plaća 40%, onda je to 36.O00 funti mjesečno od strane Francuza. To na kraju ispada 3.240.000 eura za cijelu sezonu (od septembra do maja) + iznos za transfer, je l' tako?
Joe Cole je imao 100 000 funti sedmičnu platu u Liverpoolu, što znači 400 000 mjesečno. Lille ga je uzeo na posudbu uz klauzulu od plaćanja 40 % njegove plate, što znači 40 000 funti sedmično ili 160 000 mjesečno.
I onda ti uzimaš tržišnu vrijednost sa transfermarkta, ustvari, sa neke druge stranice pošto je na ovoj vrijednost 8.5m eura :lol: i dobijaš 8-9m ukupnu sumu?
Da zaključimo ovaj popodnevni dialog. Evo šta sam napisao:
Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Zaključak, Lille će platiti 5 miliona eura Liverpoolu za transfer. Potom će Liverpool uštedjeti 3 do 4 miliona eura na platu Colu, što navodi na zaključak da će na taj način Liverpool uštedjeti između 8 ili 9 miliona eura ( jer je 5 + 3 ili 4 = 8 ili 9, barem je tako bilo kada sam ja išao u školu ).

Ovako izgleda tvoje putovanje kroz ovaj forum, zajedno sa bratom ti Scouserom i Admirom_Sa kada naiđete na neki moj post:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 mar 2012, 13:23

@Henderson
Ostavi se ti @scousera :lol: Kad bi scouser ganjao svaku tvoju grešku i glupost koji si napisao, ova tema bi dobila još 300-400 stranica. Smatraš se za bitan faktor na ovoj temi, a vjeruj mi da nisi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 mar 2012, 13:39

Dobro, 'ajde, pametniji popušta, ti si taj koji se nalaziš u "tim vodama", pretražuješ svaku božiju Liverpoolovu stranicu kako bi sve nas što bolje informisao tako da neću uzvraćati na ovo. Priznat ću ipak da sam se malo zayebao. Pisao sam mjesečno umjesto sedmično. Eto.

Long Live King Kenny, što bi neki odavde napisali.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 25 mar 2012, 13:58

Niko da čestita akademiji na osvojenom trećem mjestu u 'NextGenu', pa eto da ja budem prvi. :P Sigurna pobjeda od 2:0 protiv Marseillea.
Team: Ward, McLaughlin, Wisdom, McGiveron, Robinson (Regan 65), Coady, Roddan, Ibe, Adorjan, Morgan, Ngoo (Peterson 85). Unused subs: Belford, Dunn, Baio.
Pogodke su postigli: Michael Ngoo i Adam Morgan. A utakmica se održala u Londonu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 mar 2012, 14:02

Keni je prevaziđen trener to je tako očigledno....ovaj sastav liverpula nije loš, ali on ga ne zna odititi, ova godina je upropaštena, a ko je krivac? selekcija igrača i pojačanja su katastrofalna....sve neki polonjaci i luzeri...užas...ja bi doveo AVB pa nek čovjek stvara tim...doveo bi mu navasa, falkaoa, otjerao adama, dauninga i drvo zvano kerol.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 mar 2012, 16:53

Čini mi se da smo bili mnogo bolji u 4-4-1-1 nego u ovoj 4-3-3 ili 4-5-1, gdje se forsira igra po krilima (svi znamo da nam je to najgori dio ekipe).Mislim da bi svima bilo lakše kad bi se vratili u onu formaciju sa početka sezone.Dogodine nešto ovako:

--------------Reina--------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enrique-
-------------Lav------------
-??????--Gerrard--Sterling :mrgreen: --
----------Suarez ----------
----------Carroll----------------

Kenny ostaje bar do kraja sezone, ali ako ne osvoji FA kup, vjerovatno će dobiti otkaz.Nije samo on kriv za ovo, al' na treneru se vazda kola lome.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 25 mar 2012, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 25 mar 2012, 17:15

Liverpool officials met with Udinese left-wing-back Pablo Armero‘s agent in London before the club’s defeat to QPR in the Premier League, according to Sky Sport Italia journalist Gianluca Di Marzio.
Ipak ima istine u vezi eventualnog prelaska Armera na Anfield. Napokon da se i mi interesujemo za prave igrače. 8-)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 25 mar 2012, 17:28

Kenny Dalglish has been sacked !

znali neko jel istina

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 mar 2012, 17:33

suarez7 je napisao/la:Kenny Dalglish has been sacked !

znali neko jel istina
Ne.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 mar 2012, 18:12

Shanks je napisao/la:Čini mi se da smo bili mnogo bolji u 4-4-1-1 nego u ovoj 4-3-3 ili 4-5-1, gdje se forsira igra po krilima (svi znamo da nam je to najgori dio ekipe).Mislim da bi svima bilo lakše kad bi se vratili u onu formaciju sa početka sezone.Dogodine nešto ovako:

--------------Reina--------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enrique-
-------------Lav------------
-??????--Gerrard--Sterling :mrgreen: --
----------Suarez ----------
----------Carroll----------------

Kenny ostaje bar do kraja sezone, ali ako ne osvoji FA kup, vjerovatno će dobiti otkaz.Nije samo on kriv za ovo, al' na treneru se vazda kola lome.
Dogodine ako ti kerol bude prva opcija u napadu tesko da i u snovima mozes ocekivati bolji rez nego ove sezone, jednostavno lik je limitiran do pm i do sada nicim nije pokazao da vrijedi bar 10mil, a ne 35
nema potpisa

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 25 mar 2012, 20:58

Despite being out of action for 4 months Lucas Leiva has made 68 tackles, more than any other Liverpool player.

Fali on neopisivo. :(
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 mar 2012, 21:02

suarez7 je napisao/la:Kenny Dalglish has been sacked !

znali neko jel istina
gdje si to pročitao?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 mar 2012, 00:29

Henderson je napisao/la:Sinoć je Aquilani i zvanično postao novi član Milana jer je odigrao 25-tu utakmicu u sezoni za Milan, takvu klauzulu ima u ugovoru. Sada Milan mora kupiti Aquilanija za 6 miliona eura.
Joe Cole je izjavio u francuskim medijima da mu se siđa život u Francuskoj i da bi volio tamo ostati. Njegova cijena se procjenjuje na 5 miliona eura. Ako tome još dodamo da on ima 100 000 funti sedmičnu platu i da idalje 60% Liverpool plaća njegovu platu, onda je zaključak da će transfer Cola ostaviti 8 do 9 miliona eura u kasi Liverpoola.
Prema tome, samo od ova dva transfera Liverpool će uštedjeti ili zaraditi oko 15 miliona eura što ostavlja dovoljno prostora za pojačanja.

I jedno pitanje, je li i vama bolji Shelvey od Hendersona?
mora ali malo sutra ;)

a znas kad ce Lille dati 5 miliona za Colea, nikad...zasto bi bacali pare, kad bi ga mi dali dzaba samo da se rijesimo njegove plate...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 mar 2012, 07:42

YNWA je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Sinoć je Aquilani i zvanično postao novi član Milana jer je odigrao 25-tu utakmicu u sezoni za Milan, takvu klauzulu ima u ugovoru. Sada Milan mora kupiti Aquilanija za 6 miliona eura.
Prema tome, samo od ova dva transfera Liverpool će uštedjeti ili zaraditi oko 15 miliona eura što ostavlja dovoljno prostora za pojačanja.

mora ali malo sutra ;)
Mora jer u klauzi ugovora stoji ako Aquilani u sezoni odigra 25 ili vise utakmnica za Milan da ga oni moraju uzet.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

belefront

Post Postao/la belefront » 26 mar 2012, 08:20

Liverpool plan Edin Dzeko swoop ?

The Bosnian is thought to be unhappy with his limited number of appearances at the Etihad Stadium this season.

The recent return of Carlos Tevez has now thrown the 26-year-old's future into further doubt.

However, the Merseysiders could end the forward's misery with a summer bid, according to Footylatest.com. :D :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 mar 2012, 10:58

Šanse da dovedemo Džeku su jednake onima da budemo prvi na tabeli do kraja ove sezone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 mar 2012, 11:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Šanse da dovedemo Džeku su jednake onima da budemo prvi na tabeli do kraja ove sezone.
ma treba kenny pozvati manchinija na pice i onda kad se talijan ubije nagovoriti ga da se mijenjaju nama džeko njima carroll :P
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 mar 2012, 11:55

Senaid L.F.C je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

mora ali malo sutra ;)
Mora jer u klauzi ugovora stoji ako Aquilani u sezoni odigra 25 ili vise utakmnica za Milan da ga oni moraju uzet.
ili ga oni ipak imaju pravo otkupiti za 6 miliona ako odigra 25 utakmica ;)

a i aquman se mora sa njima dogovoriti, tako da ta prica kako ga moraju otkupiti nije istina, jer mogu oni ponuditi Liverpoolu tih 6 miliona eura, ali kasnije ponude aquilaniu ugovor koji on odbije, i tako da eto njega u Liverpool ;)...a kako god, aquman je doktor za adama i hendersona, a mi ga poklanjamo milanu, sjajna transfer politika :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 mar 2012, 12:21

fera je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Šanse da dovedemo Džeku su jednake onima da budemo prvi na tabeli do kraja ove sezone.
ma treba kenny pozvati manchinija na pice i onda kad se talijan ubije nagovoriti ga da se mijenjaju nama džeko njima carroll :P
Ma sto se mene tice odmah bi to potpisao.Iako od Carrola ne vidim neke koristi ali et.Joj mogu mislit te situacije kad bi forumasi poceli napadat Suareza Gerarda, Adama i kompaniju kako ne daju lopte dijamantu.Ali barem bi ovdje imali dobru opoziciju ima vas vise pa bi pravi rat izbio na temi.Jos bi King Kenny bio izglasan na goal.com kao flop of the match.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 26 mar 2012, 13:02

King Kenny :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.