SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
vidi te kakav si, ja te ne bih odbio da sam tvoj avatar 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
+1Wisey je napisao/la:Dao sam i ja 4 komada, da se ne zaboravi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
BiHfan sa trecim golom donosi bod vrijedan u derbi susretu.Bravo momak
Ako ovako nastavis unovcit cemo te na kraju sezone 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Dobar je mali nema sta123456 je napisao/la:BiHfan sa trecim golom donosi bod vrijedan u derbi susretu.Bravo momakAko ovako nastavis unovcit cemo te na kraju sezone
Al' sto mi mozemo primiti golova to je cudo
To ti je kada se svi nafuraju na prvake.To je onaj dio gdje mi nemozemo uticati a primili smo najvise golova u sve tri ligeadnan24 je napisao/la:Dobar je mali nema sta123456 je napisao/la:BiHfan sa trecim golom donosi bod vrijedan u derbi susretu.Bravo momakAko ovako nastavis unovcit cemo te na kraju sezone
Mogla bi biti i zlatna kopacka na kraju.
Al' sto mi mozemo primiti golova to je cudo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- NoName
- Kontakt:
6 kola prije kraja u cvajti se još ništa ne zna
Čestitke suigraču omerubavarcu na het-triku ali i čestitke Cartmanu na 4 pogođena od 5 parova, šteta što danas i Velež ne prođe, to bi bilo za anale. I ovako je zapravo.
Kod: Označi sve
1. Pivopije - 23 (+6)
2. Green Dragons - 22 (+5)
3. BH Fanaticos - 19 (+5)
4. Ljuta Krajina - 18 (+1)
5. Čekičari - 17 (0)
6. Bilder - 16 (3)
7. Gromovi - 16 (0)
8. Mislish United - 12 (-3)
9. Spamm - 11 (-9)
10. Kljusinari - 8 (-8)Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- legenda reala
- Kontakt:
U cvajti se kuha i dalje
Idemoooooo Dragonsiiiiiiiiiiiiiiii
Pivopije 23 +6
Green Dragons 22 +5
BH Fanaticos 19 +5
Ljuta Krajina 18 +1
Čekićari 17 0
Bilder 16 +3
Gromovi 16 -1
Mislish United 12 -3
Spam 11 -9
Kljusinari 8 - 8
Idemoooooo Dragonsiiiiiiiiiiiiiiii
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tabela poslije 12. KOLA

Gol kola za ovu sedmice je:
12. kolo - suhakrpa (FK Bilder) - Chelsea-Tottenham 0:0 GOOL
12. kolo - suhakrpa (FK Bilder) - Chelsea-Tottenham 0:0 GOOL
- CollegeGunner
- Kontakt:
Hvala saigracima, navijacima i menadzeru na lijepom oprostaju i sretno u nastavku sezone. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- spielführer_21
- Kontakt:
Sve najbolje najvećem igraču u povijesti Grizzliesa i jednom od najboljih strijelaca od početka ss.ba lige. Ovako je izgledao oproštaj:CollegeGunner je napisao/la:Hvala saigracima, navijacima i menadzeru na lijepom oprostaju i sretno u nastavku sezone.
[youtube][/youtube]
Majstore, odmah ti je ponuđeno mjesto predsjdnika kluba, pa eto navrati ponekad
Život ide dalje, a Međedi su već potpisali ugovor sa igračem koji bi trebao da naslijedi našeg golgetera Gunnera, a to je @BihacSN, koji je danas predstavljen navijačima:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- sarajlija89
- Kontakt:
Kakva su pravila kad se igrac trajno banuje?
Mozel odmah novi uskocit?
Inace, dvojica su mi banovana, ja ne znam jel to ikad bilo u jednoj ekipi... jedan trajno, jedan sedam dana... po svemu specificna ekipa
Vjerovatno ce prvi puta u povijesti i jedna djevojka nastupit, naravo u nasoj ekipi

Mozel odmah novi uskocit?
Inace, dvojica su mi banovana, ja ne znam jel to ikad bilo u jednoj ekipi... jedan trajno, jedan sedam dana... po svemu specificna ekipa
Vjerovatno ce prvi puta u povijesti i jedna djevojka nastupit, naravo u nasoj ekipi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nazalost 3 kola sa igračem manje, ni "Platini" vam ne moze pomoci
.
Clan 3c.
Igrac koji dobije ban izbacuje se iz tima a zamjenu je moguce izvrsiti tek nakon 3 kola.
Clan 3c.
Igrac koji dobije ban izbacuje se iz tima a zamjenu je moguce izvrsiti tek nakon 3 kola.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ovo kolo znaci sam igram
Nevjerovatno....
Inace, odmah da javim, Juventina ce biti nova igracica...pa mozete odmah registrovat to...
Eto, mislim da je prva u historiji haha...

Nevjerovatno....
Inace, odmah da javim, Juventina ce biti nova igracica...pa mozete odmah registrovat to...
Eto, mislim da je prva u historiji haha...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- legenda reala
- Kontakt:
Ja mislim da nijesarajlija89 je napisao/la:
Eto, mislim da je prva u historiji haha...![]()
Kad je Bakspace mogo nastaviti odma, prošle sezone može i Šaban sa novim igračem
To pravilo se nije poštovalo prošle sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo kolo sam igras, a kad se vrati Arogantni moze nastaviti normalno, Bianconeri je izbacen i mozes ga tek zamjeniti nakon 3 kola.sarajlija89 je napisao/la:Ovo kolo znaci sam igram![]()
![]()
Nevjerovatno....
Eto, mislim da je prva u historiji haha...![]()
i mislim da nije prva, koliko se sjecam lejla je igrala prije u Stolac Hercegovini
ova pravila su donesena tek pred ovu sezonu...legenda reala je napisao/la:Kad je Bakspace mogo nastaviti odma, prošle sezone može i Šaban sa novim igračem![]()
To pravilo se nije poštovalo prošle sezone
- sarajlija89
- Kontakt:
E steta sto nije prva, ali dobro...specificna smo ekipa 
Razlicite su situacije, Arogantni je banovan na jednu sedmicu, Bianconeri trajno, dok su kod njih svi bili banovani i trebale su se utakmice registrovati 3-0, pa je radi regularnosti lige to urađeno (koliko se sjećam), ali imaju i ostali članovi saveza pa neka daju mišljenje.
Sretno Juventina i da napokon izvedes Signoru na pravi put, kad ovi ne mogu
Sretno Juventina i da napokon izvedes Signoru na pravi put, kad ovi ne mogu
svakakosarajlija89 je napisao/la:E steta sto nije prva, ali dobro...specificna smo ekipa
mozda nisi procitao, nedavno sam pisao:
defender je napisao/la:La Vecchia Signora je nestala negdje u decembru/januaru 2010/2011 godine kada je kapiten Italia promjenio ime ekipi FK Heroji i doveo nove igrace u klub. To je bilo pred pocetak 5. sezone. Najstariji igrac je kapiten sarajlija89 koji je tu od osnivanja kluba. Rezultati La Vecchia Signora na kraju 5., 6. sezone:Arogantni je napisao/la:Da da da... Nismo vise zadnji... U ovu ekipu sam dosao prije 5 kola i do tada nismo imali pobjede i onda bup u 5 kola 3 pobjede, remi i 1 poraz... NICE...
Sad smo predzadnji, i sad lagano krenuti ka mirnoj sredini, a zasto ne i pokusati napasti 1. mjesto... Mada realno to je skoro nemoguce jer bi nam se dosta rezultata moralo poklopiti......
http://i42.tinypic.com/ddp1qo.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i39.tinypic.com/jtq5if.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da cete nastaviti sa dobrim rezultatima i da cete se konacno odvojiti od zadnje pozicije.
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam procitao, super je ovo...sve pohvale za rad, vas koji uređujete ligu...
Pa nije ni cudo da smo posljedni, koliko turbulencija svake godine imamo haha
...ceste promjene igraca, izostanci...a i vala nesreca nas prati...
Valjda nas jedna zena motivise i donese svjezu krv u ekpiu, pa da proigramo
Pa nije ni cudo da smo posljedni, koliko turbulencija svake godine imamo haha
Valjda nas jedna zena motivise i donese svjezu krv u ekpiu, pa da proigramo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.