F1 Challenge SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: F1 Challenge SS.BA 2012
ae bas da pokusam malo 

- Donnie Darko
- Kontakt:
trazim neki patch sa kojim bi igrali, ali haman nema nijedan za 2012.
Znaci, moram cemo igrati sa nekim iz 11' ili 10'
Mozda cak ne bi bilo lose igrati ni neku stariju sezonu, ima onaj birkuc patch od 78' pa sve do 08' 

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 25 mar 2012, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ajde daj sta das, nebitno iz koje je godine, samo da vec mozemo se malo zezati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
pisi i mene 

ma tamo neku '87Donnie Darko je napisao/la:trazim neki patch sa kojim bi igrali, ali haman nema nijedan za 2012.Znaci, moram cemo igrati sa nekim iz 11' ili 10'
Mozda cak ne bi bilo lose igrati ni neku stariju sezonu, ima onaj birkuc patch od 78' pa sve do 08'

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Donnie Darko
- Kontakt:
probat cu par modova, vidit cu koji je najbolji pa cu ostavit linkove za nekih pola sata, sat max. treba nam jos jedan za ligu od 14Tracy3McGrady je napisao/la:Ajde daj sta das, nebitno iz koje je godine, samo da vec mozemo se malo zezati.

Pisi me ! 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Evo i ja cu 

Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
- Arsenalisation
- Kontakt:
@Donnie ide l' to bolan? 

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sorry raja neki privatni, tehnicki i kamaru jos manjih problema su me zadrzali, ali evo liunkova:
link za igricu:
http://thepiratebay.se/torrent/3322142/ ... _99-02_zip" onclick="window.open(this.href);return false;
patch (f1 mania 2010):
http://www.f-1mania.es/mod/descargai.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci sa ovim smo igrali i prosli put, i jedini problem kako se sjecam je bio broj igraca na serveru. znaci skinite ovo dvoje pod f1 mania 2010, patch i optimizaciju. patch instalirate u zaseban folder, i onda zadrzaj iz tog foldera prekopirate u folder od igrice. overwrite sve sto je potrebno, ili u prijevodu kliknite na 'yes to all'. optimizaciju ne bi trebalo biti tesko instalirat. ako treba pomoc pitajte me na msn:
[email protected]

link za igricu:
http://thepiratebay.se/torrent/3322142/ ... _99-02_zip" onclick="window.open(this.href);return false;
patch (f1 mania 2010):
http://www.f-1mania.es/mod/descargai.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci sa ovim smo igrali i prosli put, i jedini problem kako se sjecam je bio broj igraca na serveru. znaci skinite ovo dvoje pod f1 mania 2010, patch i optimizaciju. patch instalirate u zaseban folder, i onda zadrzaj iz tog foldera prekopirate u folder od igrice. overwrite sve sto je potrebno, ili u prijevodu kliknite na 'yes to all'. optimizaciju ne bi trebalo biti tesko instalirat. ako treba pomoc pitajte me na msn:
[email protected]

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@Donnie kod mene je ono vec instalirano od 10-ke , kada smo prosli put igrali ... trebam li sada ovo skidati , ima li ikakvih promjena ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ja ovu F-1 99-02 imam na cd igrao sam je prije sad cu je instalirati i skinuti ovaj patch 
evo serial key-2153-8374352-6307615-0523 ako kome treba

evo serial key-2153-8374352-6307615-0523 ako kome treba

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja sam ono skino al nez kako treba raspakovati i sta treba raspakovati ako nekome nije mrsko nek napise 

- Arsenalisation
- Kontakt:
raspakujes igricu ,odes u daemon tools ucitas sliku odande gdje ti je raspakovana igra(samo jedna ce ti se pojavit),instaliras...Onda patch raspakujes u poseban folder,pojavit ce ti se setup i samo instal.Kad instaliras sve te datoteke prebaci u direktorij gdje si instalirao igru,kad te na pocetku bude ono pitalo ides "yes,to all"...black64 je napisao/la:ja sam ono skino al nez kako treba raspakovati i sta treba raspakovati ako nekome nije mrsko nek napise
Ovu optimizaciju samo raspakujes,ides "exctract to"pa sad u direktorij gdje je igra,i opet,kad te bude pitalo za overwrite ides "yes,to all"...

edit:meni je samo problem sto je na spanskom,pa ako ima sta da se ubaci @donnie salji nam...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
hvala pokust cu kasnijeArsenalisation je napisao/la:raspakujes igricu ,odes u daemon tools ucitas sliku odande gdje ti je raspakovana igra(samo jedna ce ti se pojavit),instaliras...Onda patch raspakujes u poseban folder,pojavit ce ti se setup i samo instal.Kad instaliras sve te datoteke prebaci u direktorij gdje si instalirao igru,kad te na pocetku bude ono pitalo ides "yes,to all"...black64 je napisao/la:ja sam ono skino al nez kako treba raspakovati i sta treba raspakovati ako nekome nije mrsko nek napise
Ovu optimizaciju samo raspakujes,ides "exctract to"pa sad u direktorij gdje je igra,i opet,kad te bude pitalo za overwrite ides "yes,to all"...

Arsenalisation je napisao/la:raspakujes igricu ,odes u daemon tools ucitas sliku odande gdje ti je raspakovana igra(samo jedna ce ti se pojavit),instaliras...Onda patch raspakujes u poseban folder,pojavit ce ti se setup i samo instal.Kad instaliras sve te datoteke prebaci u direktorij gdje si instalirao igru,kad te na pocetku bude ono pitalo ides "yes,to all"...black64 je napisao/la:ja sam ono skino al nez kako treba raspakovati i sta treba raspakovati ako nekome nije mrsko nek napise
edit:meni je samo problem sto je na spanskom,pa ako ima sta da se ubaci @donnie salji nam...
ja sam imao srecu pa imam ovu igricu na CD pa je na Engleskom

prije sam je igrao ekstra je za igranje

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Donnie Darko
- Kontakt:
izbrisite tamo negdje u folderima od igre game.dic i telem.dic, pa ce vam biti na engleskom
@maestro, mislim da smo tad koristili i izmjene koje su poboljsavale balans pri voznji. jesil siguran da je ovaj isti patch?

@maestro, mislim da smo tad koristili i izmjene koje su poboljsavale balans pri voznji. jesil siguran da je ovaj isti patch?
Evo ja instalirao sve kako pise ovdje i uzmem sezonu 2010 multiplayer uzmem tim i sve i kad krenem utrku izbaci me iz igrice skorz znal neko sta je problem?
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
VISCA EL BARCA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.