RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 mar 2012, 16:20

Još jedna dobra prilika promašena...

Odlična intervencija Adilovića.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 25 mar 2012, 16:21

A moj Hajdarevicu :evil: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 25 mar 2012, 16:41

Ti vjetar, kod nas nikad uslova za igru nikakvih, što ne posade kakvo drveće okolo, ovako vazda gledaj okle puše :(
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 25 mar 2012, 17:01

Steta sto nismo realizovali bar jednu sansu ali opet zadovoljan sam i sa bodom ovi mladi momci obecavaju Hebibovic, Mahinic, Brkovic, Zvonic, Hajdarevic , Lakicevic, Demic, Okic, treba njih sto vise forsirati do kraja da steknu sto vise iskustva i onda iduce godine mozemo izboriti Evropu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 mar 2012, 17:03

Stajanje iza gola dici koji metar i jos metalne plate stavit iznad tribine da zaustavi ovaj vjetar :D

Inace se Zalizani zeznuo sa taktikom , trebao je u prvom da napada malo vise niz vjetar u drugom se brat bratu nista nije moglo uraditi uz onakav vjetar.Imali smo sanse nismo iskoristili i to je to .....

Pozitivno iznenadjenje Zvonic (im momak veliki potencijal treba ga paziti ),Hajdarevic,Jugo,Brkovic (i pored promasajaaa) ... losi Handzic , Pehlic .....
Izgledamo fino kao tim , pozicije i to .. Brzina i visina na nivou ..samo to jos vise izostriti ...

Ovako nastaviti jos koju godinu danas sa ovim momciam to ce biti fino. Bio sam kritican prema Zalizanom al je on to fino poslozio izgleda. Pravovremene izmjene i to. Sve na svom mjestu.

Onaj reporter previse negativan. Solidna predstava bez grubosti na terenu i divljastva na tribinama u onakvim vremenskim uslovima i na onakvom trenu nije moglo bolje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 mar 2012, 17:09

Da se razumimo uslovi su i jednim i drugim i nije izvlakusa :D al brate teren i vjetar ono da mesi i ronaldo dodju da igraju mislim da bi imali po jedan sut na go :lol: onaj teren neravan da Bog sacuvaj jel ga ikad iko makar jednom valjkom presao mislim fakat ako ne mislite na goste bar pomislite na svoje igrace i onaj vjetar uff teski uslovi al kako god vama puno srece u kupu ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 mar 2012, 17:13

Aldinn1 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Sa tribina se ori Vedran Puljić !

A ovaj idiot od komentatora to ne zna ni spomenuti...

:roll:

Jao prečke Brkovića :o
Nije ni trebao spominjati. Ne treba dirati čovjeka i prozivati ga, nek počiva u miru. Ništa s tim ne dobija niko, samo nemir njegovoj porodici.
Velež ne igra loše, samo ovo treba biti malo ofanzivnije, vidi se da momci znaju igrati lopte.
:roll: :roll:
jasta treba ga zaboraviti,treba njegove ubice ostaviti da setaju slobodno...i da niko za njega ne odgovara.. :evil: :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 25 mar 2012, 17:18

mma_hz je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Sa tribina se ori Vedran Puljić !

A ovaj idiot od komentatora to ne zna ni spomenuti...

:roll:

Jao prečke Brkovića :o
Nije ni trebao spominjati. Ne treba dirati čovjeka i prozivati ga, nek počiva u miru. Ništa s tim ne dobija niko, samo nemir njegovoj porodici.
Velež ne igra loše, samo ovo treba biti malo ofanzivnije, vidi se da momci znaju igrati lopte.
:roll: :roll:
jasta treba ga zaboraviti,treba njegove ubice ostaviti da setaju slobodno...i da niko za njega ne odgovara.. :evil: :evil: :evil:
Ma pusti štrumfa ba, to je neodgojeno.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 mar 2012, 17:19

Steta sto nismo uspjeli zabiti makar jedan gol, zaista smo imali lijepi prilika za to. Realizacija je ponovo izostala, ali igra kompletnog tima je za pohvalu. Ovi mladi momci pokazuju kako se bori za drzavni dres, a nekad ce i napadaci morati da prorade. Volio bih da to bude protiv Sirokog u uzvratu. Uslovi za igru su danas bili losi, a posebno se "istakao" vjetar. Sarajevo odigralo dosta slabu utakmicu i da nije bilo Suljica tesko bi ista uradili. Koliko sam vidio na TV-u posjecenost tekme je bila jako dobra i nadam se da ce tako biti i u nastavku prvenstva. Sada nam slijedi gostovanje Kozari i nadam se da mozemo i tamo barem do boda i da nastavimo sa serijom premijerligaskih utakmica bez poraza.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 25 mar 2012, 17:21

pastore je napisao/la:da se nesekirate bezveze sutra.tekma je vec odavno dogovorena...lupajte dvojku na sarajlije,ono bas neofirno dvica bez kostiju...
I sta cemo sad? molim administraciju da otkrije ip adresu i da se krivac pronadje :lol:
najgore je sto ima hablecina pa nasjednu na raznorazne price pa se sutra grebu za fuka.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 25 mar 2012, 17:25

Najlosiji su bili Pehlic i Handzic u Velezu danas, a ovog Hajdarevica treba u prvi sastav staviti mali je ko struja zamalo da rijesi derbi danas

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 mar 2012, 17:30

Rodeni je napisao/la:Najlosiji su bili Pehlic i Handzic u Velezu danas, a ovog Hajdarevica treba u prvi sastav staviti mali je ko struja zamalo da rijesi derbi danas
Cuj Handzic najlosiji,a momak igrao 20 min :lol: :lol: Jedan napise to i onda ide 'masa' koja potvrdjuje isto...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 mar 2012, 17:37

Evo taman sa utakmice. Zadovoljan sam rezultatom ali mi zao za onu precku :( Dosta prilika smo imali ali ponovo ti problemi sa realizacijom :S

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 25 mar 2012, 17:41

Svi ste vidjeli sve sto se tice igre, nista posebno ni na jednoj ni na drugoj strani. Najljepsi momenat meča kada RA i HZ zajedno pjevaju "Jedna si jedina" i skandiraju Vedranovo ime. Stvarno se naježiš :D

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 25 mar 2012, 17:46

NEZALAGANJE je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Najlosiji su bili Pehlic i Handzic u Velezu danas, a ovog Hajdarevica treba u prvi sastav staviti mali je ko struja zamalo da rijesi derbi danas
Slazem se malog Hajdarovica treba u prvi sastav,ono sto je pokazao bilo je bolje nego sto je pokazao Pehlic za 60 minuta. Generlano nije lose,idemo u Gradisku da uzmemo bodove!! :D

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 25 mar 2012, 18:30

gdje sad onaj strucnjak sto rece dace sarajevo pobjediti 2 razlike. :lol:

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 25 mar 2012, 18:47

NEZALAGANJE je napisao/la:
Cuj Handzic najlosiji,a momak igrao 20 min :lol: :lol: Jedan napise to i onda ide 'masa' koja potvrdjuje isto...
Brate moje misljenje svak ima svoje ko je po tebi bio najlosiji , ocekivo sam vise od Pehlica posto su ga otjerali iz Sarajeva pa da se dokaze a isto tako i od Handzica ali danas je bio traljav nije nista pokazao za 20 minuta meni licno on nije neki igrac nije nimalo napredovao od kad je otiso iz Sarajeva vani

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 25 mar 2012, 19:38

0-0 rezultat po meni kad vidim kako je Sarajaevo lose nije nimalo dobar. Iskreno Velez je bio danas bolji za nijansu, ali ne svidja mi se, niti Mirzina postavka niti ista:
Bandovic - bez posla, imao jedna kiks kad je onaj aut bio i proeltio
broj 13 - dobar igrac svidio mi se pravo
Ceric - onako nema nista da se izdvoji
Mahinic -ispao 4-5 puta
Lakicevic -bez nekog posla, nasa se igra danas nije bazirala puno na krila
Kodro - dosta dobivenih duela, ali mislim da nije on vise taj igrac koji ce igrati na taj fazon, njemu je 30 godina i mislim da on treba preuzeti malo vise odgovornosti
Zvonic _ 2 promasene sanse, losa igra
Brkovic - jedino sta je uradio dobro je bio onaj sut i nista vise
Okic- jel ikako igrao?
Jugo - dobar
PEHLIC??? MAJKO DRAGA STA SMO MI BOGU ZGRIJESILI PA OVAKVI NAM U KLUB DOLAZE???? Kad sam samo vidio koliko je Hajdarovic puta probio Belosevica danas rekao sam j... ti Mirza sve, sta vise radis? A da ne govorim za Durakovica sta je radio Belosevicu na Kosevu :S

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 mar 2012, 20:24

Kako se zove onaj Delap iz Sarajeva sto je dao gol iz auta :lol: :lol:

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 25 mar 2012, 20:26

Malo o ovom Handzicu ..Kad covjek dobije citavih 90 min.da igra da se pokaze,onda kritike i pohvale ! A dobio je 20 min protiv Slavije i donio pobjedu jer je sve sam covjek uradio a ovaj mali zabio ...Za mene licno kad odigra 5-6 citavih tekmi tad se moze nesto reci valja ,nevalja do tada bolje sutiti nego gluposti valjati !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.