FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Suljić dobro prođe po lijevoj... i onda loš centaršut...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
nista ali bas nista nismo pokazali u prvom poluvremenu, nadam se boljem izdanju u drugom 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Lose skroz
Vidi se koliko nam Čomor guši igru, ovo je bolje čim njega nema, kol'ko-tol'ko. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Upravo, Tatomirovic igra puno bolje od njega na ovoj pozicijiHigh je napisao/la:Vidi se koliko nam Čomor guši igru, ovo je bolje čim njega nema, kol'ko-tol'ko.
GGGGOOOO , heheeh
Ovaj Sejtan isto od plastelina ako ga ko ruzno pogleda dobije upalu pluca!
Ovaj Sejtan isto od plastelina ako ga ko ruzno pogleda dobije upalu pluca!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovog Suljica trebate pod hitno uhraniti, lika samo sto vjetar ne odnese. A iskreno receno mnogo statira po ljevoj strani nezna se vratiti preko centra nikako. Mislim da vam je on najlosiji na terenu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bez provokacija ali ovo Sarajevo je katastrofa 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ovo je dokaz da se više ne šire teorije zavjere i kao neka štimanja. Neki trokut, i slične šuplje priče.
Potpis!
-
nanek
2 suta u okvir gola
i to ovaj zadnji ne pikam 
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 25 mar 2012, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ma i ovo je namjesteno, svi mislili da je trougao u pitanju, a u biti je cetverougao.
Vaud je napisao/la:Ma i ovo je namjesteno, svi mislili da je trougao u pitanju, a u biti je cetverougao.
Ma ROMB sigurno
- kupus army
- Kontakt:
Stvarno losa igra Sarajeva,bez ikakve ideje.Jedini koji mogu dobiti prolaznu ocjenu su Torlak,Sesar i Tatomirovic,ostalo nije vrijedno spomena.Sa ovakvom igrom od evrope nista nema.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Bitno je za teoreticare da je trougao bio pa kakav god
A sad malo o igri ako je i bilo uopste, iskreno receno ovo je rinaka od igre ,a kad rece komentator evo ga i 2 sut u okvir gola u 94 minuti sve je receno da se razumijemo ni velez nista bolji nije bio al razlika izmedju nas i njih jes sto su neki kod nas najavljavali neku borbu za titulu a mi sa ovakvom igrom i evropa nam je plafon (sreca pa ima i losiijih
)a velez je u nekoj sredini i ovo se definitivno moze nazvat antipropagandom fudbala pa ja sa svojom rajom na terminu ljepsi i bolji fudbal bi odigro
onaj scepanovic nije u stanju kako treba dodat,obuca neke pete
izvodi i baca se teatralno,a ostali nisu ni svrijedni spomena jedino sto se malo iznad isticu su sesar i ovaj mali novi tatomirovic ovo ostalo sve treba jos po milju skresat za ovakvu igru
A sad malo o igri ako je i bilo uopste, iskreno receno ovo je rinaka od igre ,a kad rece komentator evo ga i 2 sut u okvir gola u 94 minuti sve je receno da se razumijemo ni velez nista bolji nije bio al razlika izmedju nas i njih jes sto su neki kod nas najavljavali neku borbu za titulu a mi sa ovakvom igrom i evropa nam je plafon (sreca pa ima i losiijih
izvodi i baca se teatralno,a ostali nisu ni svrijedni spomena jedino sto se malo iznad isticu su sesar i ovaj mali novi tatomirovic ovo ostalo sve treba jos po milju skresat za ovakvu igru
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ma vi ne možete ni namještenu utakmicu da dobijete.
(šala mala) Stvarno loša utakmica ali imate sreće jer i Borac i Široki igraju loše.Puno sreće u nastavku prvenstva.
Ali stvarno je zabrinjavajuće ovo oko šuteva.

Bod ko kuca vrijedan...od kada smo to nezadovljni bodom u gostima protiv Veleza ..tima koji ce najvjerovatnije ove godine igrati u finalu KUP-a BIH...
uredu nismo imali ideje ovo ono..jeste lose bilo..vjetar je bio jak ,al nije vala nesto ni Velez aman zaman igrao al et..
drago mi je sto su iz ekipe definitivno ispali Comor i Dupovac,i sto je Tatomirovic zacementirao svoje mjesto u prvih 11 ...
ja prezadovoljan rezultatom...jedino st me sada mori je povreda Torlaka...cini se da nije bezazlena..
uredu nismo imali ideje ovo ono..jeste lose bilo..vjetar je bio jak ,al nije vala nesto ni Velez aman zaman igrao al et..
drago mi je sto su iz ekipe definitivno ispali Comor i Dupovac,i sto je Tatomirovic zacementirao svoje mjesto u prvih 11 ...
ja prezadovoljan rezultatom...jedino st me sada mori je povreda Torlaka...cini se da nije bezazlena..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A vama ono baš krivo zbog tih šuteve.....Mirsad94 je napisao/la:Ali stvarno je zabrinjavajuće ovo oko šuteva.![]()
![]()
![]()
![]()
Uz ovu igru ne znam kako do Evrope. Sada je baš prava gužva za Evropu, a raspored je Sarajevu najgori. Nakon Slavije idu dva gostovanja.
3. Sarajevo 33
4. Borac 33
5. Zrinjski 31
6. Olimpic 30
Naredno kolo:
Sarajevo - Slavija
Rudar - Borac
Zrinjski - Željo
Olimpic - Čelik
3. Sarajevo 33
4. Borac 33
5. Zrinjski 31
6. Olimpic 30
Naredno kolo:
Sarajevo - Slavija
Rudar - Borac
Zrinjski - Željo
Olimpic - Čelik
- Evolution87
- Kontakt:
Borac proslo kolo izgubio, a Siroki remiziro, ovo kolo remiziraju i umjesto da smo dobili **** GOSK i sad Velez mi kiksamo
a hocemo titulu