SSC Napoli

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Padovan » 22 mar 2012, 14:12

On mi je i jedan od draži igrača :( , čak sam ga očekivao da zaigra u Juventusu, ali dolaskom Lichtsteinera to je gotova priča. Abate i Cassani mogu samo malo to ublaziti, ali ipak je Maggio klasa za njih. I ja se nadam da će Roma ili Napoli uhvatiti to 3. mjesto, jer sad su samo 3 predstavnika iz Serije A i te ekipe koje idu u LP moraju biti spremna najmanje da prođu grupnu fazu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2012, 16:30

Inetrview with Mr.Napoli, Beppe Bruscolotti 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 mar 2012, 16:23

Koja golčina jbt, Dzemaili :o

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 16:35

Podera Dzemaili mrezu Carrizaslika, a evo i El Matador povecava prednost :D jos kad bi Lazio remizirao ili cak izgubio, eto Napolitanaca na 3 poziciji :D , sto i zasluzuju ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 mar 2012, 16:52

2-2 :lol:

lazio 1-0
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 mar 2012, 16:56

Nastavlja se agonija Napolijeve odbrane kada su u pitanju prekidi, protiv Chelsea su ispali nakon golova iz kornera, a evo i danas dva gola iz kornera.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 25 mar 2012, 16:59

Možda na kraju ova 2 boda budu falila za LP
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 16:59

Nevjerovatan preokret i na San Paolu i na Olimpicu, Diakite donosi Lazialima tri boda iz prekida, a Montellini Slonici zahvaljujuci losoj reakciji Napolitanaca kod prekida iz kornera dolaze do boda :shock: Tri boda Lazio bjezi, iako se nadam da ce Napoli ipak na kraju doci do pozicije za LP ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 25 mar 2012, 17:28

Joooj Dzemaili dabogda prebio nogu za onaj promasaj

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 25 mar 2012, 18:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:Nevjerovatan preokret i na San Paolu i na Olimpicu, Diakite donosi Lazialima tri boda iz prekida, a Montellini Slonici zahvaljujuci losoj reakciji Napolitanaca kod prekida iz kornera dolaze do boda :shock: Tri boda Lazio bjezi, iako se nadam da ce Napoli ipak na kraju doci do pozicije za LP ;)
To su također i moja nadanja, al zaista nije se dalo. A odmah mi naumpada onaj gol Terry-a iz kornera :x Napolitancima prekidi zaista ne odgovaraju..
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 mar 2012, 18:19

nema napoli još te kvalitete da se takmiči na svim frontovima ali isto tako ni iskustva. 2 utakmice sedmično previše su za roster koji ima napoli zato se i dešava da u odlučujućem dijelu sezone napoli odigra ispod svog nivoa jer su standardni igrači koji non stop igraju umorni što je sasvim normalno. najviše se to očituje što su ovako jeftino primili golove nakon vodstva od 2-0 a izjednačujući gol je pao u samom finišu što znači nije ni koncentracija baš na nivou a i umor sustiže kostur tima. realno volio bih vidjeti radije napoli u ligi prvaka nego lazio jer bi to značilo još dodatnih poena. lazio bi ko i udine i fiorentina prodali najbolje igrače i prije nego bi CL počela i time dodatno srozala taj famozni koeficijent.
još se priča da je cavani sve dogovorio sa chelsea-om :roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 mar 2012, 18:25

rastafarian je napisao/la:
To su također i moja nadanja, al zaista nije se dalo. A odmah mi naumpada onaj gol Terry-a iz kornera :x Napolitancima prekidi zaista ne odgovaraju..

Jbga, kad od poslednjih 13-14 golova 8 ili 9 primis nakon udaraca glavom, malo je reci da ti "mrtva igra" ne odgovara.
Sta reci, koju posluku porati? Kome? Verovatno da je resenje u kupovini dvojice dobrih stopera (Zapata/Ogbonna i sl.) i slanju Aronice iz kluba, a P.Cannavara na klupu. Treba definitivno nesto uraditi, jer ovako svi znaju sta treba uraditi i doci do gola protiv Napolija.
Steta, sad je Lazio favorit za 3. mesto, a i Udinese ima laganiji raspored.

@baresi#6

To su samo nagadjanja. A i da je dogovorio, za 35-40 miliona evra se dade naci adekvatna zamena.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 28 mar 2012, 17:26

samo da pozz napolitance..redovno pratim vecinu zbivanja oko ovog kluba al nisam tako mnogo aktivan na forumu pa svaka cast pojedincima sto svakodnevno informisu po ovoj temi u vezi kluba.
ostaje zal za ispadanjem od chelsea,al ako nista makar je se nakupilo para od lige prvaka pa dogodine opet probati dobacit do same elite evropskog nogometa
-PAJA Fan Club!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 mar 2012, 15:02

Calciomercato.com javlja da je Napoli na korak od dovodjenja Gastona Ramireza. Ne govore za cenu.
Cini mi se da je njegova cena izmedju 10-15 milona €. Ne svidja mi se ovo. To znaci da je on najverovatnija zamena za Hamsika.
Anyway, Orsato ce suditi mec u Torinu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 mar 2012, 15:05

a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 mar 2012, 15:28

baresi#6 je napisao/la:a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.
U Englesku.

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 29 mar 2012, 15:30

MaGiCa je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:a gdje bi mogao hamsik, psg? znaš da ga allegri gotivi ali je preskup sigurno s obzirom da milan rijetko troši veće cifre. nekako ove sezone ne igra na nivou nakon prošloljetnog mercata ko da mu se ne igra više u napoliju.
U Englesku.
Sad ce njega Roman uzeti nebrini ti nista. :lol:
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 mar 2012, 18:31

MaGiCa je napisao/la:
U Englesku.
bit će to veliki flop ako ode na ostrvo. čisto sumnjam da će mu pasati atletika s loptom.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 29 mar 2012, 19:59

MaGiCa je napisao/la:Calciomercato.com javlja da je Napoli na korak od dovodjenja Gastona Ramireza. Ne govore za cenu.
Cini mi se da je njegova cena izmedju 10-15 milona €. Ne svidja mi se ovo. To znaci da je on najverovatnija zamena za Hamsika.
Jedan od tog trojca ce morati otici, mozda je i najbolje da Hamsik ode jer je po mnogima precijenjen igrac ali ti to valjda najbolje znas ipak pratis ovaj klub. Jedino se mozda mogla naci bolja zamjena mada taj Gaston je veliki talenat barem se tako najavljuje.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 29 mar 2012, 22:24

MaGiCa je napisao/la:Calciomercato.com javlja da je Napoli na korak od dovodjenja Gastona Ramireza. Ne govore za cenu.
Ono sto sam gledao njegovih utakmica decko itekako ima šlifa i ako bude sve kako treba mogao bi eksplodirati podno vezuva jer kad se pogleda unazad par godina Napoli je jako zdrava i dobra sredina...
S druge strane ovo se izgleda priprema teren za odlazak i Mareka i Lavezzija jer je Vargas dosta slicnih karakteristika kao Lavezzi....to je moje misljenje,Magica ti to pomno pratis dole,pa vjerovatno bolje znas stanje meni se to ovako cini.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []