Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

trxel
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 17:29

vedofeelgood je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PUym3Ots_Y

Ryo-ova partija protiv Blacburna jučer ! Pa lik je mašinaaaaaaaa :o :mrgreen:
Ja sam konto sad ce bit neki prodori nesto,pa igrac iz ovog isjecka,nije ni jednom proso po krilu...Vidi se da ima brzinu,ali na osnovu ovog klipa,nije ni masinica,a kamoli masina...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 mar 2012, 17:36

trxel je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PUym3Ots_Y

Ryo-ova partija protiv Blacburna jučer ! Pa lik je mašinaaaaaaaa :o :mrgreen:
Ja sam konto sad ce bit neki prodori nesto,pa igrac iz ovog isjecka,nije ni jednom proso po krilu...Vidi se da ima brzinu,ali na osnovu ovog klipa,nije ni masinica,a kamoli masina...
Ma ja asistencija i 2-3 kreirane prilike,nije to nista,bezze igrac,i ja tako mislim... :P
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 mar 2012, 17:37

trxel je napisao/la: Ja sam konto sad ce bit neki prodori nesto,pa igrac iz ovog isjecka,nije ni jednom proso po krilu...Vidi se da ima brzinu,ali na osnovu ovog klipa,nije ni masinica,a kamoli masina...
A šta si ti očekivao? Messija možda?

Momak ima 18 (ili 19 god) nisam siguran, prvi put igra u Premiershipu, igra u jednoj od najlošijih momćadi lige i najbolji im je igrač iz utakmice u utakmicu. Kad uzmeš sve okolnosti u obzir onda je ovo i više nego dobro, a ako misliš da ga mi uzdižemo u neke nebeske visine (stvarno ne vidim potrebu za tim) fino se registruješ na Boltonov forum, nadjes njegov topic i iz prve ruke pročitaš šta o njemu misle navijači koji idu na Boltonove utakmice.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 17:39

Bosco je napisao/la:
trxel je napisao/la: Ja sam konto sad ce bit neki prodori nesto,pa igrac iz ovog isjecka,nije ni jednom proso po krilu...Vidi se da ima brzinu,ali na osnovu ovog klipa,nije ni masinica,a kamoli masina...

Momak ima 18 (ili 19 god) nisam siguran, prvi put igra u Premiershipu, igra u jednoj od najlošijih momćadi lige i najbolji im je igrač iz utakmice u utakmicu. Kad uzmeš sve okolnosti u obzir onda je ovo i više nego dobro, a ako misliš da ga mi uzdižemo u neke nebeske visine (stvarno ne vidim potrebu za tim) fino se registruješ na Boltonov forum, nadjes njegov topic i iz prve ruke pročitaš šta o njemu misle navijači koji idu na Boltonove utakmice.
O cemu ti,kakvog Mesija?? :? Kontam sad neki klip,neka masinerija,kad tamo nidje veze..Ono sta sam vidio,mogo je bar neki klip sa prodorom postavit..

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 25 mar 2012, 17:41

trxel je napisao/la:
Bosco je napisao/la:

O cemu ti,kakvog Mesija?? :? Kontam sad neki klip,neka masinerija,kad tamo nidje veze..Ono sta sam vidio,mogo je bar neki klip sa prodorom postavit..
Pa de ti bolje, de ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 17:45

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovde se vec puno bolje vidi da mali zna... ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 17:46

@trxel: Ako nisi vidio prodorE ,onda sam siguran da nisi ni pogledAo klip. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 mar 2012, 17:50

Arnelinho je napisao/la:@trxel: Ako nisi vidio prodorE ,onda sam siguran da nisi ni pogledAo klip. ;)
Ma vjeruj da se ne vrijedi raspravljat. Et' Bebe je mašina, Ryo nije. Haj zdravo sad.

De kako se zove ova pjesma na ovom zadnjem klipu što ga je trxel postavio? :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 18:15

Arnelinho je napisao/la:@trxel: Ako nisi vidio prodorE ,onda sam siguran da nisi ni pogledAo klip. ;)
Ma jok bola,a i ti ako si gledo,sigurno ih nisi vidio...Nije prodor kad pretrcis igraca pa izgubis loptu od drugog...Uglavnom da ne raspravljam,idite pa gledajte Doumbiu po youtubu,vidit cete sta je masina..A za ovog Boska,koje je reko da je Bebe masina??

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 25 mar 2012, 18:17

Pusti @Bosca, ko da se on nekad kužio u fudbal, Bebe i jest mašina a Ryo nije. :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 mar 2012, 18:25

trxel je napisao/la: Ma jok bola,a i ti ako si gledo,sigurno ih nisi vidio...Nije prodor kad pretrcis igraca pa izgubis loptu od drugog...Uglavnom da ne raspravljam,idite pa gledajte Doumbiu po youtubu,vidit cete sta je masina..A za ovog Boska,koje je reko da je Bebe masina??
Aaaa klipove da gledamo pa da se ko Liverpool zayebemo s Downingom. :D

Ono za Bebea je bio sarkazam ofkors. :D
Thunderstruck je napisao/la:Pusti @Bosca, ko da se on nekad kužio u fudbal, Bebe i jest mašina a Ryo nije. :mrgreen:
:P :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 18:26

Ako si vec sarkastican,sto uzimas Bebea,uzmi Welbecka,Cleverya,.... 8-)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 mar 2012, 18:38

trxel je napisao/la:Ako si vec sarkastican,sto uzimas Bebea,uzmi Welbecka,Cleverya,.... 8-)
Oni već imaju bruku premierligaškog iskustva iza sebe dok je Ryo-ovo igranje u Boltonu prvo susretanje s engleskom ligom izuzev jednog CC meča kojeg je odigrao u Arsenalu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 18:42

trxel je napisao/la:
Ma jok bola,a i ti ako si gledo,sigurno ih nisi vidio...Nije prodor kad pretrcis igraca pa izgubis loptu od drugog...Uglavnom da ne raspravljam,idite pa gledajte Doumbiu po youtubu,vidit cete sta je masina..A za ovog Boska,koje je reko da je Bebe masina??
Slažem se i opet kažem da nisi dobro pogled'o klipa. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 18:49

Sto si ti navalio na to gledanje klipa...Imas vremena pa sjedi i analiziraj.. ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 mar 2012, 18:51

Nisam navalio na gledanje klipa, al' jesam na ta tvrdnju kako je Ryo "mašinica", jer je Ryo majstor kakvih nema puno u svijetu. C.Ronaldo je odrast'o, sad čekam da i Ryo odraste...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 mar 2012, 18:52

Arnelinho je napisao/la:Nisam navalio na gledanje klipa, al' jesam na ta tvrdnju kako je Ryo "mašinica", jer je Ryo majstor kakvih nema puno u svijetu. C.Ronaldo je odrast'o, sad čekam da i Ryo odraste...
Ovim si sve reko... :!:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 25 mar 2012, 18:58

Ma de pustite Arnelinha, ja čitam njegove postove na ovoj temi i uvijek sebi poslije kažem 'dobro, ovo je zadnji put'. :mrgreen: Zajebo je i Paju u nekim situacijama. :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 25 mar 2012, 19:06

Dobar je Arnel, lud je bio i kad je govorio da ce Arsenal biti ispred Shitthama zar ne?

Arsenal ima novu officialnu internetnu stranicu: wwwwwww.arsenal.com

slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 19:53

Profesor je napisao/la:Dobar je Arnel, lud je bio i kad je govorio da ce Arsenal biti ispred Shitthama zar ne?

Arsenal ima novu officialnu internetnu stranicu: wwwwwww.arsenal.com
It's obvious, isn't it :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.