New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Večeras moramo pobjediti Pistonse...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Odličan igrač što se defanzive tiče, baš onako prema mom ukusu još samo da popravi šut i biće sve pet, ima atletiku, ima brzinu još samo šutretro je napisao/la:[youtube][/youtube]
- SheldonCooper
- Kontakt:
Večeras ćemo vidjeti kako je poraz uticao na Knickse, iako se igra protiv Pistonsa koji su veoma loši ove sezone.
Sinoćna igra se ne može ponovit niti da hoće, samo da Ben Gordon ne ponovi tricašku noć.
From Whom The Bell Tolls ubi prije početka utakmice u MSG
[youtube][/youtube]
Sinoćna igra se ne može ponovit niti da hoće, samo da Ben Gordon ne ponovi tricašku noć.
From Whom The Bell Tolls ubi prije početka utakmice u MSG
[youtube][/youtube]
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
21-17 za Knickse
Preloša utakmica, nikakve organizacije u napadu nema. Čak 8 turnovera, previše, ali dok vodimo ne brinem. Gordon je on fire, pogodio je 2 trice u prvoj četvrtini.
Chandler 6 poena, 8 skokova
Lin - 5 poena, 2 asistencije, 2 ukradene lopte, 4 TO
Preloša utakmica, nikakve organizacije u napadu nema. Čak 8 turnovera, previše, ali dok vodimo ne brinem. Gordon je on fire, pogodio je 2 trice u prvoj četvrtini.
link?Carlo je napisao/la:21-17 za Knickse
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
http://www.firstrowsports.eu/watch/1151 ... stons.html" onclick="window.open(this.href);return false;nick je napisao/la:link?Carlo je napisao/la:21-17 za Knickse
eto odvojili ste se ipak malo sad, valjda to ne izgubite do kraja
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
49-37
Veoma dobra druga četvrtina. Melo nastavlja sa crnom serijom (1/7), nikako ga neće šut. STAT, Chandler i Lin odlični. Pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, ali problem je taj što je Gordon on-fire i svakog trenutka može povezati par trica.
Chandler - 11 poena, 14 skokova
Lin - 10 poena, 3 asistencije, 3 skoka, 5 TO
STAT - 10 poena, 7 skokova
Veoma dobra druga četvrtina. Melo nastavlja sa crnom serijom (1/7), nikako ga neće šut. STAT, Chandler i Lin odlični. Pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, ali problem je taj što je Gordon on-fire i svakog trenutka može povezati par trica.
Chandler - 11 poena, 14 skokova
Lin - 10 poena, 3 asistencije, 3 skoka, 5 TO
STAT - 10 poena, 7 skokova
- SheldonCooper
- Kontakt:
Amare opet promaši zakucavanje
Loša partija i previše izgubljeni lopti. Carmelo ne može uhvatiti šut nikako
Pobjeda nebi trebala doći u pitanje ali je igra veoma loša, malo bolja nego sinoć protiv Raptorsa. Učinak klupe je mizeran.
Da se s druge strane nalazi neka druga ekipa umjesto Pistonsa rezultat bi bio vjerovatno obrnut.
Pistonsi su imali par kriminalnih dodavanja, za pišat se od smijeha

Pobjeda nebi trebala doći u pitanje ali je igra veoma loša, malo bolja nego sinoć protiv Raptorsa. Učinak klupe je mizeran.
Da se s druge strane nalazi neka druga ekipa umjesto Pistonsa rezultat bi bio vjerovatno obrnut.
Pistonsi su imali par kriminalnih dodavanja, za pišat se od smijeha
- delpiero20
- Kontakt:
Chandler vazda solidan, koliko mi je drag igrac...prava zvijer
Izgleda da igra srcem za NY, da su svi kao on bilo bi super
Izgleda da igra srcem za NY, da su svi kao on bilo bi super
Jašta ba, Chandler se bori za trojicu
Ovo je gotovo, vodimo 20 razlike, odoh ja lagano u krevet...
Ovo je gotovo, vodimo 20 razlike, odoh ja lagano u krevet...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme dosta bolje i smirenije (a top je stvar koju Knicksi najviše zaboravljaju).
Chandler 17 skokova, pet dvocifrenih igrača, Harrellson odigrao veoma dobru rolnu,odličnu 7 skokova i 4 poena .
Akcija JR-Shumpert za 10+
Vrat me zabolio gledajući i Knickse i Rangerse
Slijede Bucksi u ponedeljak.
Chandler 17 skokova, pet dvocifrenih igrača, Harrellson odigrao veoma dobru rolnu,odličnu 7 skokova i 4 poena .
Akcija JR-Shumpert za 10+
Vrat me zabolio gledajući i Knickse i Rangerse
Slijede Bucksi u ponedeljak.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo nek se pobjedjuje 
STAT i Lin nisu bili ni na klupi u trećoj četvrtini, kasnije se Lin vratio, a STAT nije. Lin bi trebao biti spreman za Buckse dok se za STATa ne zna, mislim da su leđa u pitanju.
Idemo Milwaukee 
Eh večeras Bucksi, vaša očekivanja?
Očekujem pobjedu i da nastavimo razvaljivati. Jedino me brine to što nas šut neće u zadnjih par tekmi. Hajde što Mela neće već cijelu sezonu, ali neće ni Novaka što je najgore. Mislim zna on pogoditi, ali ne kao i obično što zna vezati 4-5 trojkiBavarac7 je napisao/la:Eh večeras Bucksi, vaša očekivanja?
I da, Lin i STAT su još uvijek upitni, pred samu utakmicu će se znati hoće li nastupiti ili ne, a ne treba zaboraviti da je Jeffries povrijeđen i da će biti out 2-3 sedmice.
STAT out do daljnjeg zbog povrede leđa, Lin također out.
Treba napomenuti da je Carmelo jutros trenirao sa legendom Knicksa - Allanom Houstonom koji je inače asistent GMa. Vjerovatno je radio na šutu jer je strašno to kako ga ne ide u zadnje vrijeme, ali i općenito ove sezone
http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba napomenuti da je Carmelo jutros trenirao sa legendom Knicksa - Allanom Houstonom koji je inače asistent GMa. Vjerovatno je radio na šutu jer je strašno to kako ga ne ide u zadnje vrijeme, ali i općenito ove sezone
http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- SheldonCooper
- Kontakt:
Večeras će bit teško Knicksima bez dva igrača iz prve petorke. Lina će Baron i nadoknadit al Amarea...kud nema ni Jeffriesa. Harrellson bi večeras trebao odigrati dobru partiju kao protiv Pistonsa.
Nažalost Stoudmirea nećemo gledat do playoffa 100% a vjerovatno nikako više ove sezone
Petorka sa Fieldson,Baronom,Shumpertom,Chandlerom i Carmelom
PS: Anthony 3/3 naučio ga Houston
Nažalost Stoudmirea nećemo gledat do playoffa 100% a vjerovatno nikako više ove sezone
Petorka sa Fieldson,Baronom,Shumpertom,Chandlerom i Carmelom
PS: Anthony 3/3 naučio ga Houston
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.