Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 25 mar 2012, 18:35

Shane Long haman mora zabiti kontra Njukaša. :(
S obzirom da naredno kolo na St. James Parku gostuje Liverpool, mogla bi se u ova 2 kola napraviti serija kojom bi se napala mjesta koja vode u Evropu. Jbg, Tottenham nije u formi (dobro, istina je da bježi 8 bodova uz utakmicu više), a i Chelsea je neubjedljiv + taj isti Chelsea gostuje davljenicima iz Birminghama u narednom kolu. :mrgreen: Uglavnom, bitno je pregrmiti ovih 20-ak minuta pa će se lakše disati u narednih nekoliko dana. 8-)
Hatem današnjom tekmom samo pokazuje ono što sam pisao (da je u odličnoj formi), a Cisse je krađa i po'. :mrgreen: Majke mi, iz dana u dan sam zadovoljniji svakim transferom ove uprave. 8-)

Samo da ne ureknem nekog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 25 mar 2012, 19:27

Rekoh ja da imam dobar osjecaj :D. Odlicno nema sta , sad idemo rusit redse :)
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 mar 2012, 19:47

Monolog je napisao/la:Shane Long haman mora zabiti kontra Njukaša. :(
S obzirom da naredno kolo na St. James Parku gostuje Liverpool, mogla bi se u ova 2 kola napraviti serija kojom bi se napala mjesta koja vode u Evropu. Jbg, Tottenham nije u formi (dobro, istina je da bježi 8 bodova uz utakmicu više), a i Chelsea je neubjedljiv + taj isti Chelsea gostuje davljenicima iz Birminghama u narednom kolu. :mrgreen: Uglavnom, bitno je pregrmiti ovih 20-ak minuta pa će se lakše disati u narednih nekoliko dana. 8-)
Hatem današnjom tekmom samo pokazuje ono što sam pisao (da je u odličnoj formi), a Cisse je krađa i po'. :mrgreen: Majke mi, iz dana u dan sam zadovoljniji svakim transferom ove uprave. 8-)

Samo da ne ureknem nekog.
Hajd sto dovode igracine za sitne pare,al' ja msm da ni onom vasem vlasniku nije jasno kako je utrpao Carrola za 35 milki :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 mar 2012, 20:29

Colo 3 sedmice out..

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 27 mar 2012, 00:41

Kako ste krenuli,i vi nas uskoro prelazite na tabeli :) Pustite barem da Chelsea gledam sljedece sezone,uz strucni komentar Sase Vugdalica :P :mrgreen:
Chelsea F.C.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 mar 2012, 08:45

Šteta za Cola
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 mar 2012, 13:40

Mah, postoji mogućnost da će se vratiti prije (tj. da će biti odsutan "samo" 2 kola). No, i faliće već u narednom meču protiv Liverpoola. Nadam se da Redsi neće "ukrasti" recept od Chelsea i proraditi upravo protiv Newcastlea. To ne bi imalo smisla. Nek se oni laktaju u kupovima (jedan su već osvojili), a halale ovo prvenstvo i to je to. :mrgreen: Svakako ne mogu biti bolje plasirani od petog mjesta (a i to im je misaona imenica).

Nego, danas vidjeh podatak da je Carroll u 35 mečeva zabio 6 golova za Liverpool.
Cisse za Newcastle pogodio 5 puta u samo 6 mečeva.

8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 mar 2012, 13:54

Monolog je napisao/la:Mah, postoji mogućnost da će se vratiti prije (tj. da će biti odsutan "samo" 2 kola). No, i faliće već u narednom meču protiv Liverpoola. Nadam se da Redsi neće "ukrasti" recept od Chelsea i proraditi upravo protiv Newcastlea. To ne bi imalo smisla. Nek se oni laktaju u kupovima (jedan su već osvojili), a halale ovo prvenstvo i to je to. :mrgreen: Svakako ne mogu biti bolje plasirani od petog mjesta (a i to im je misaona imenica).

Nego, danas vidjeh podatak da je Carroll u 35 mečeva zabio 6 golova za Liverpool.
Cisse za Newcastle pogodio 5 puta u samo 6 mečeva.

8-)
Carroll 35 miliona, a Cisse 10 :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2012, 09:33

carroll danas nece slaviti pogodak... e sad jel mislio da nece slaviti jer ga nece ni zabiti...
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 apr 2012, 10:35

Danas bi on mogao biti tajno oružje Liverpoola. Mada, nadam se da neće to pokazati. Jbg, ipak će Svrake igrati bez Coloccinija, ali olakšavajuća okolnost je povratak Tiotea. Mogli bismo ga gledati od prve minute na St. James Parku. U svakom slučaju, Newcastle izgleda mnogo jače sa bjelokoščanskim divom negoli sa Guthrieom (posebno u defanzivi). :mrgreen:

A, ostatak postave bi trebao biti "standardan".
Krul - Simpson, Perch, Williamson, Santon - Tiote, Cabaye, Jonas, HBA - Cisse, Ba.

Najjače što se može ponuditi (s obzirom na povrede) u ovom trenutku. 8-) Nadam se trećoj pobjedi u nizu Newcastlea (to bi bilo drugi put ove sezone), te petom porazu Liverpoola u posljednjih 6 mečeva. :mrgreen: Nešto se ne sjećam da su imali tako neslavan rekord. :( Stoga se i plašim ove utakmice. Kontam da nekad moraju proigrati, a Newcastle je poznat po tome kako protiv njih proigra svaka ekipa koja nije u formi (haman k'o naša reprezentacija). :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 apr 2012, 15:24

Jonas izgleda navik'o da ima nekoga iza leđa. Previše propuha po njegovoj strani, nadam se da je to primijetio Pardew te da će se učiniti nešto povodom toga.
Tiote, Guthrie i Cabaye pojeli Gerrarda i ona 2 omladinca (inteligentnog Shelveya i Spearinga), a Hatem pokazuje da je u odličnoj formi. Cisse imao još jednu priliku, a Ba pokazuje da je opasan i kad ne zabija. :mrgreen:
Perch stvarno igra odlično, to se da primijetiti u posljednjih par utakmica. Sve u svemu, prezadovoljan sam. Nadam se da će i u drugom poluvremenu biti golova (i to više u mreži Reine) i to je to. :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 apr 2012, 15:26

Treba premjestiti Jonasa na drugu poziciju, skoro sve prilike za Liverpool su po njegovoj strani, treba Santona sada ubaciti i ici malo defanzivnije posto imamo prednost..

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 apr 2012, 15:57

Samo gazi !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 apr 2012, 16:35

Tiote, Perch, Williamson i Cisse = nenadjebivost u najboljem mogućem obliku.

Cheick je nosio vezu zajedno sa Cabayeom i Guthriem. Čovječe, koliko je Carroll prevara godine, tako je Tiote krađa stoljeća. Jednostavno, bez njega je Newcastle barem 30% slabija ekipa. Naglasak na barem. Danas je bukvalno oduvao vezni red Liverpoola na čelu sa Gerrardom (koji je imao 2-3 pasa koja su podsjetila na njegove najbolje dane).
Toliko kritikovani Perch pokazuje da može igrati u Newcastleu. Sjetimo se samo kraja prošle sezone i lutanjem na samom početku ove. Ali sada je to jedan novi James, čovjek koji je u stanju isprovocirati Reinu, spasiti 2 gol šanse i u džep staviti Suareza. :o Bravo.
A šta reći za novu devetku? Majstor nad majstorima. Dobro je pa je tu Demba koji mu objasni neke stvari koje bi se inače izgubile u prijevodu. Vrijede momci svakog penija. Uostalom, statistika dovoljno govori. Sedam utakmica i sedam golova za Newcastle. Podsjećanja radi, Carroll je zabio 6 golova na 36 mečeva za Liverpool, a koštao je 4x više. :mrgreen:
U maju su 3 iznimno teške utakmice (gostovanje na SB-u, sa Cityjem na St. Jamesu i gostovanje na Goodisonu). Ali, nadam se da će u ova 4 meča koliko se još igraju u aprilu, Newcastle osvojiti barem 10 bodova. Inače, protivnici su (Swansea, Bolton, Stoke i Wigan). Sa Swanselonom se igra već u petak, te se nadam da će ih Tottenham večeras dobrano izmoriti i da će Njukaš tu uknjižiti novu pobjedu. 8-)
Bodovno izjednačenje sa Chelseaom (po 53 boda), Tottenham je na 55 sa utakmicom manje, a Arsenal je na 58 bodova. Nadam se da će biti izborena EL, jer ova ekipa to zaslužuje. Jbg, nebitno što je to utješno takmičenje, ali sigurno je da će se tako privoliti i druga imena koja se nećkaju oko potpisivanja za Svrake.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 apr 2012, 20:01

Papiss Cisse... odlična partija...
Taman je krenulo... come on Njukaš... :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 apr 2012, 20:42

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 02 apr 2012, 14:16

Fantasticna partija svraka jos jednom. Stvarno bi bila steta da se ne izadje u Europu jer sam uvjeren da bi se u europa ligi daleko doguralo. Nije nemoguca ni LP ali za to ce trebati bas puno srece. Tiote dominira ! :D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 apr 2012, 20:32

MonoloŽe,iskreno,prije pocetka sezone,jesi li ocekivao da ce Newcastle ovako igrati? Ne znam da li si pisao o tome na predhodnim stranicama,ali eto,malo me to zanimalo,posto za mene,Newcastle ima sjajnu sezonu,daleko iznad ocekivanja,jos sjajne transfere je uradio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 apr 2012, 09:40

Mislim da je @Emir jedini vjerovao da ova ekipa može da se bori za izlazak u Evropu. :mrgreen: Ja sam pred sami početak sezone govorio da bih bio zadovoljan kada bi Njukaš završio i kao osmoplasirana ekipa, no po svemu sudeći će ta letvica biti preskočena. 8-)

Glede transfera, ko ne bi bio zadovoljan obavljenim poslom? Ugrabiti jednog beka od koga se najbolje igre tek očekuju (Santon), doći do jedne od četiriju poluga Lillea (Cabaye), te pridodati dva odlična Senegalca (Ba + Cisse), podebljati sa još nedokazanim krilima (Marveax + Obertan) i to ukomponovati u jednu takvu cjelinu...Mah, bez pretjerivanja, Pardew je nadmašio samog sebe. Sumnjam da bi neko drugi bio u mogućnosti iskoristiti 150% mogućnosti ovih igrača, jer ako pogledamo sastave, onda je ova ekipa "zalutala" u sami vrh. No, igrama su definitivno zaslužili izlazak u evropska natjecanja te se nadam da će na kraju godine to i biti. Šta je potrebno? Samo da Liverpool pobijedi Evertona u polufinalu FA Cupa. :mrgreen: Znači, nadati se inspiraciji Gerrarda (kao što je to učinio u ligi) i to je to. :mrgreen:

Također, nadam se da će Ba i Simpson produžiti ugovore, te da će Tiote ostati na St. James Parku, a onda uz par pojačanja ponoviti rezultate iz ove sezone (samo da se malo više dogura u FA Cupu). Ja bih bio prezadovoljan.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2012, 09:46

Monolog je napisao/la:Mislim da je @Emir jedini vjerovao da ova ekipa može da se bori za izlazak u Evropu. :mrgreen: Ja sam pred sami početak sezone govorio da bih bio zadovoljan kada bi Njukaš završio i kao osmoplasirana ekipa, no po svemu sudeći će ta letvica biti preskočena. 8-)

Glede transfera, ko ne bi bio zadovoljan obavljenim poslom? Ugrabiti jednog beka od koga se najbolje igre tek očekuju (Santon), doći do jedne od četiriju poluga Lillea (Cabaye), te pridodati dva odlična Senegalca (Ba + Cisse), podebljati sa još nedokazanim krilima (Marveax + Obertan) i to ukomponovati u jednu takvu cjelinu...Mah, bez pretjerivanja, Pardew je nadmašio samog sebe. Sumnjam da bi neko drugi bio u mogućnosti iskoristiti 150% mogućnosti ovih igrača, jer ako pogledamo sastave, onda je ova ekipa "zalutala" u sami vrh. No, igrama su definitivno zaslužili izlazak u evropska natjecanja te se nadam da će na kraju godine to i biti. Šta je potrebno? Samo da Liverpool pobijedi Evertona u polufinalu FA Cupa. :mrgreen: Znači, nadati se inspiraciji Gerrarda (kao što je to učinio u ligi) i to je to. :mrgreen:

Također, nadam se da će Ba i Simpson produžiti ugovore, te da će Tiote ostati na St. James Parku, a onda uz par pojačanja ponoviti rezultate iz ove sezone (samo da se malo više dogura u FA Cupu). Ja bih bio prezadovoljan.
zaboravio se da sam i ja od pocetka vjerovao u ovu ekipu :D
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, Google Adsense [Bot], soxx i 2 gosta.